Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Τέλος οι συμβάσεις Παθολόγων, Γενικών Γιατρών και Παιδιάτρων με τον ΕΟΠΥΥ τέλος Ιουνίου! Τι θα γίνει με τις νέες

Τετάρτη 23 Μάιος 2018
Γράφει: Δήμητρα Ευθυμιάδου 

Λήγουν οι συμβάσεις των Παθολόγων, Γενικών Γιατρών και Παιδιάτρων με τον ΕΟΠΥΥ στο τέλος Ιουνίου, ενώ ήδη ετοιμάζονται οι νέες.

Μέσα σε λιγότερο από 1,5 μήνα θα πρέπει να αποφασίσουν οι ιδιώτες Παθολόγοι, Γενικοί Γιατροί αλλά και Παιδίατροι που σήμερα έχουν σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ, εάν θα θέλουν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους με τον Οργανισμό ή όχι.

Είναι οι ίδιες ειδικότητες που θα κληθούν να διαδραματίσουν και ρόλο οικογενειακού γιατρού για τους πολίτες που θα τους επιλέξουν.

Ήδη πάντως μετά την άρνηση που είχε εκδηλωθεί το προηγούμενο διάστημα από τον κλάδο να συμμετάσχει στο νέο εγχείρημα του οικογενειακού γιατρού, λόγω ωραρίου και αποδοχών, στο τραπέζι έπεσε νέα βελτιωμένη πρόταση από το υπουργείο Υγείας. Διαβάστε ΕΔΩ τι αλλάζει: «Ιδού η νέα πρόταση για τις αμοιβές των οικογενειακών γιατρών!»

Νέες συμβάσεις από 1η Ιουλίου

Αξιοσημείωτο είναι πως όσοι θα αποφασίσουν να αποδεχτούν τη νέα πρόταση, θα πρέπει να το κάνουν μέχρι τις 30 Ιουνίου καθότι τότε λήγουν οι παλαιές συμβάσεις που έχουν με τον ΕΟΠΥΥ και την 1η Ιουλίου θα ενεργοποιηθούν οι νέες.

Προς ώρας πάντως ο κλάδος δε φαίνεται να έχει αποφασίσει να συμμετάσχει μαζικά στη νέα πρόταση ενώ και την τελευταία φορά όταν ο ΕΟΠΥΥ προσκάλεσε τους γιατρούς αυτοί γύρισαν την πλάτη. Δείτε ΕΔΩ τα πρόσφατα αποτελέσματα: «ΕΟΠΥΥ: Αναρτήθηκαν οι πίνακες με τους οικογενειακούς γιατρούς! Πόσοι προκρίνονται»



Γεγονός βέβαια που προκαλεί προβληματισμό στην ηγεσία του υπουργείου Υγείας, όπως λένε πληροφορίες του HealthReport.gr, η οποία ωστόσο ελπίζει ότι με τη νέα βελτιωμένη πρόταση οι γιατροί θα επιδείξουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον, δεδομένου ότι και οι αποδοχές είναι αυξημένες σε σχέση με τον αριθμό των ασθενών που θα αναλάβει ο καθένας, αλλά και το ωράριο δεν είναι τόσο δεσμευτικό.

50 σχόλια:

  1. Απεγνωσμένη προσπάθεια εκβιασμου από τους τελειωμένους του αλητοΥΠΥΓ!Αυτήν την φορά η φόλα θα είναι πολύ χειρότερη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μακάρι αλλά αφού γεμίσουν τις .....πάνες οι βρωμυλοι του υπουργείου θα ανανεώσουν τις συμβάσεις για να μην τους λιντσάρει ο κόσμος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΥΠΥΓ ΣΤΑ.....ΦΡΥΔΙΑ ΜΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όποιος υπογράψει θα χρεοκοπήσει σε λίγους μήνες!Απλά.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΣΗΜΕΡΑ!ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΠΥΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ζήτω οι συνταγογράφοι ιατροι!!!!!!!Ζήτω οι ιατροί που εχουν ναπιάσουν στηθοσκοπιο απο τοτε που πηραν ειδικοτητα!!!!!!!!!!!!!!Ζήτω το Υπουργείο που αξιοιπιει όλο το ιατρικο δυναμικο της χώρας και προσφέρει υψηλου επιπέδου υπηρεσιες υγείας στον ηλιθιο και κουτοπονηρο Ελληνα που τα θέλει ολα τζάμπα η ακόμα και να τον πληρώσει ο ιατρος...Ζήτω στην αριστη μαφιοζικη συνεργασια του ΕΟΠΥΥ και των στελεχων του Υπουργειο με τους μεγαλοσυνταγογραφους απατεώνες που θέλουν να εργάζονται και μέσα απο τον τάφο ακομα αδιαφορωντας αν παιρνουν στο μνημα τους ασθενεις συνανθρωπους τους....Και η μεταναστευση συνεχιζεται.......

      Διαγραφή
    2. Μπράβο πάρε τώρα τα tavor σου χαφιεδακο 4.37!Α και.....72 σεντς!

      Διαγραφή
  6. Για να ενεργοποιηθούν οι νέες θα πρέπει να ......υπάρχουν!Νέα ......Πανωλεθρία για τους κόπους του Υγείας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχσχαχαχαχα οι αποδοχές είναι ......βελτιωμένες!!!Από 2000€ σε......1800!!!!Οι ασθενείς.......λιγότεροι από 200......320!!!!!Ρε είστε πιο......Μαργιολης από τον ΒαρδαΜαργιολη!!!!!!!Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχσχαχαχαχα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΞΑΝΘΟΜΠΟΥΜΠΟΥΝΑ Χ..Ε ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΑΓΝΑΝΤΕΥΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΣ ΓΙΑΤΡΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να τρέξουμε να προλάβουμε. Να τρέξουμε να προλάβουμε αμέσως.

    Πρέπει να στηρίξουμε τις τόμυ και τον ΕΟΠΥΥ και την τρόικα και τους Τσιπρα, Ξανθό και Πολάκη και να γίνουμε οικογενειακοί γιατροί. Το λέει και ο όρκος του Ιπποκράτη.

    Πρέπει να είμαστε ανιδιοτελείς. Δεν αρκεί που δίνουμε το 70% των εσόδων μας στο κράτος. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρότερα και να δώσουμε περισσότερα. Το ιατρείο μας στη διάθεσή τους.
    Προσκυνούμε αφέντες.




    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ συνάδελφε ,αυτό κατάλαβες; Οτι π ρ έ π ε ι να πας να κάνεις σύμβαση στον ΕΟΠΥΥ; Τι σε απασχολεί ο ΕΟΠΥΥ και το υπουργείο που έχει υποχρέωση να κάνει ΠΦΥ. Εσύ να καθήσεις στο ιδιωτικό σου ιατρείο να εργασθείς όπως θέλειες. Αρκετά σχόλια κάνατε που το μόνο που πετύχατε είναι να φανεί το επίπεδό σας και ο πανικός που σας διακατέχει μήπως πάνε κάποιοι που θέλουν ή που έχουν ανάγκη και σας κόψουν τη πελατεία.

      Διαγραφή
    2. Ποιος πανικός ρε χαφιέ 12.02; Είδες καμία συμμετοχή στις φαιδρες προκηρύξεις; Και δεν είμαστε όλοι άχρηστοι γόνοι.....ο νοων νοειτω.....

      Διαγραφή
    3. Ναι ναι χαφιεδίσκο 12.02 είμαστε .....πανικόβλητοι! Είστε εξπέρ στις επιτυχημένες προκηρύξεις και τρέμουμε! Άντε ρε βοθροκαθαριστή της Κουμουνδούρου πάγαινε να κάνεις και συ καμιά τζούρα με τα άλλα βλήματα μπας και έρθει και η ......ανάπτυξη και μην ανησυχείς! Θα ΣΑΣ ΣΤΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΟΥΝΑ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ! Εξευτελισμένοι, νύχτα και χωρίς φεγγάρι θα φύγετε από το ΥΠΥΓ !
      ΥΓ και κυνηγημένοι από τον εισαγγελέα διαφθοράς όπως ο Βαρδατραμπούκος προιστάμενός σας !

      Διαγραφή
    4. Φυσικά και με ενδιαφέρει ΣΥΡΙΖΑλήτη αφού το υπουργείο μου κάνει αθέμιτο ανταγωνισμό πουλώντας τζάμπα! Ευτυχώς όμως είστε τόσο ΖΩΑ που θα τα διαλύσετε ΟΛΑ προς όφελός μας τελικά !

      Διαγραφή
    5. Συμφωνω συναδελφε....εαν εχετε αρ......μην κανετε συμβασεις....και ο κοσμοσ μπορει να απευθυνετε και στα τοπικα ΤΟΜΥ

      Διαγραφή
    6. Ποια .....γυφΤΟΜΥ ΣΥΡΙΖΟρομα τεμπελχανα 10.33 αυτά που ......δεν υπάρχουν?

      Διαγραφή
    7. Σώπα ρε συριζόγιουφτο 10.33, σιγά μην απευθυνθεί και στα ......νοσοκομεία τσέπης ή στα ΚΥ αστικού τύπου μιας χρήσης! Διότι όσο υπάρχουν αυτά ΤΟΣΟ υπάρχουν και οι τσαντιρογυφτουλοβοθροΤΟΜΥ σας!

      Διαγραφή
  10. Τέλος στα όνειρα του Υπουργείου φυκιών για μεταξωτές κορδέλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Από την πρώτη Ιουλιου ανάρτηση πινακίδας: πλέον πληρώνετε και τον λογαριασμό στον Ξανθοκηφηνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ούτε καν τις 200 θέσεις που δεν έστειλαν τα χαρτιά τους πρόκειται να καλύψει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΝΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ ΟΣΟΙ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΔΕΥΣΜΕΥΜΕΝΟΙ.
    ΟΣΟΙ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΡΑΡΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ.
    ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗ ΠΟΡΤΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟ.
    ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΩΝ 2000 ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τερμα το δώρο των 200 επισκέψεων του ψωροδεκαρικο στο γυφτοΥπουργειο!Εσείς στον χρΕΟΠΥΥ πως θα βγείτε στον δρόμο χωρίς ......συμβεβλημένους αλητάκο 11.17;Άγριο ξύλο.....!Καμία Αγγλία δεν θα πάμε! Αφού δεν έχετε συμβεβλημένους θα τα κονομαμε και θα σας τους στέλνουμε στο υπουργείο κάνναβης για τον λογαριασμό!Περαστικά και άρπα και 72 σεντς!

      Διαγραφή
    2. Έχουμε.....πανικοβληθεί ΣΥΡΙΖοχαφιε 11.17 από την ......επιτυχία των προκηρύξεων σας!Έχετε......ρεύμα!Φαίνεται.....!

      Διαγραφή
    3. Ο πραγματικός συνωστισμός θα γίνει από τις......χιλιάδες των υποψηφίων χαφιέ! Νοικιάστε ......γήπεδο και φωνάξτε και την αστυνομία μην τυχόν και αρχίσουν να.......σκοτώνονται ποιος θα υπογράψει τα κ@λόχαρτα του χρΕΟΠΥΥ!

      Διαγραφή
    4. Πλατς.......πλουτς......πλιτς.......πλουτς.....ακούς κηφήνα του χρΕΟΠΥΥ με τα 186 εκ. λειτουργικά τις ροχάλες που σκάνε στα κεφάλια σας? Και που να δεις το ......ξύλο που σας περιμένει από τα .....βόδια που σας ψήφισαν όταν πάνε στον γιατρό και τα σκάσουν!

      Διαγραφή
    5. Αμήν και πότε εγκαθετίσκο 11.17΄αλλά πάλι θα τις ανανεώσετε αφού αλλάξετε πάνες καμια 70αριά φορές !

      Διαγραφή
    6. ΜΑΚΑΡΙ ΣΥΡΙΖΟΡΟΜΑ ΜΠΑΧΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΆ ΘΑ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ.......ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΘΑ ΤΡΑΥΛΙΖΕΤΕ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΓΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΘΡΙΑΜΒΟΥΣ!

      Διαγραφή
  14. Αφού βλέπετε ξεκάθαρα ότι αυτή η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ μισεί την μεσαία τάξη και τους γιατρούς ειδικότερα.

    Πρέπει να είναι κανείς μαζοχιστής για να πάει να υπογράψει σύμβαση με αυτούς τους ανθρώπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρε ΒαρδαροΜαργιόληδες δεν το καταλάβατε? Οι γιατροί σας έφτυσαν κατάμουτρα και σεις κάνετε σχέδια επί χάρτου με απολύσεις και ημερομηνίες έναρξης του θεσμού του οικ/κου γιατρού.Από τους 500 γιατρούς που επιλέξατε ,είναι ζήτημα αν θα υπογράψουν 100.Πάρτε το χαμπάρι με 200 ψωρό ευρό παραπάνω δεν θα τσιμπήσει κάνένας.Ξεκουμπιστείτε λοιπόν όσο είναι καιρός και ψάξτε για καμιά δουλίτσα γιατί έρχονται μέρες δύσκολες.Γιά σας όχι για μάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπόδικος ......ειδικός επιστήμων Βαρδανόητος : από την πολύ ......κάνναβη τα βλέπουμε όπως θέλουμε!

      Διαγραφή
  16. Καμια σύμβαση δεν θα ληξει καθως αυτοι που δηλωσαν την νεα σύμβαση, ειναι πολυ λιγοι.
    Να μην υπογράψει κάνεις και ολοι να κρατήσουν τις παλιες συμβάσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η αποτυχια τους δεδομενη και παλι.
    Παραδειγματικη τιμωρια για τους 500- 600 μαργιοληδες!!
    Να προσληφθουν αμεσως για να ζησουν στην πραξη το ονειρο τους!!
    (Κανονικα πρεπει να δωσουν και μια μικρη μιζα στους υπολοιπους που με την αντισταση τους δωσανε 200 εξτρα ευρω μικτα - 80 καθαρα).Καλοφαγοτα, χαλαλι για το ξυλο και τις βρισιες που θα υπομενετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι και αλλιώς πέρα από την φύρα του Ιατρικού Κόσμου , διότι ποιος δουλεύει τζάμπα? Ρωσοπόντιακ,άνευ ειδικότητας , βλακόμουτρα! Είναι και απατεώνες γιατί πως αλλιώς θα επιβιώσουν με την συμβασάρα αν δεν γίνουν κλέφτες ?

      Διαγραφή
  18. Συμφωνώ με όλους τους σχολιαστές. Τα 200 ευρώ επιπλέον δεν κάνουν τη σύμβαση πιο ελκυστική. Η σύμβαση στην ουσία είναι η πλήρης δέσμευση του ιατρείου μας από τις ορδές λαού που θα απαιτεί δικαιωματικά τη δωρεάν περίθαλψη του. Με δικά μας έξοδα, εφορία κλπ. Θα ζητά ο ιατρός άδεια για να λείψει κάποιες μέρες από το ιδιωτικό του ιατρείο!!!
    Είναι φανερό πως παρακάτω από τη σημερινή κατάσταση (10 ευρώ μικτά ανά ασθενή) δεν είναι αποδεκτό. Αν θέλουν ας αναδιανείμουν τις επισκέψεις. Ας δίνουν λιγότερες, πχ 100. Όμως λιγότερη αμοιβή δεν είναι αποδεκτή σε ιδιωτικό ιατρείο με τα έξοδα του και τις λοιπές επιβαρύνσεις.
    Λόγω της προηγούμενης άρνησης των ιατρών να συμμετάσχουν , ακόμη μια νέα άρνηση από όλους μας θα τους προσγειώσει στην πραγματικότητα, και θα εγκαταλείψουν τα εξωπραγματικά σχέδια για ΠΦΥ που πέρασαν στην τρόικα.
    Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να "αγοράσουν" υπηρεσίες ΠΦΥ με λιγότερο κόστος από τη σημερινή σύμβαση. Η ΝΔ το έχει καταλάβει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με κάλυψες απόλυτα.

      Ιδιαίτερα η παράγραφος:
      Η σύμβαση στην ουσία είναι η πλήρης δέσμευση του ιατρείου μας από τις ορδές λαού που θα απαιτεί δικαιωματικά τη δωρεάν περίθαλψη του. Με δικά μας έξοδα, εφορία κλπ. Θα ζητά ο ιατρός άδεια για να λείψει κάποιες μέρες από το ιδιωτικό του ιατρείο!!!

      Διαγραφή
  19. Συμφωνω με τον τελευταίο σχολιάζοντα. Πως θα μας διώξουν χωρίς να βρουν άλλους. Εκτός βέβαια αν η ιδεοληπτική προσέγγιση αγγίξει και νέο παγκόσμιο ρεκόρ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι να σταματήσουν τις συμβάσεις αλλά δυστυχώς δεν θα τολμήσου ελλείψει γιατρών διότι κινδυνεύουν με λιντσάρισμα από τα ΖΩΑ που τους ψήφισαν !

      Διαγραφή
  20. Τίποτα λιγότερο από τα σημερινά δεν είναι αποδεκτό! Έτσι για τις 320 επισκέψεις που σιωπηρά θέλουν να κατοχυρώσουν θα δίνουν 3200 ! Με τα 1600 θα πάρουν 160 στην καλύτερη περίπτωση! ΑΝ τους αρέσει ! Αν όχι ας στείλουν τον.....Ρουβικώνα και τις......συλλογικότητες να κάνουν ΠΦΥ! Α και τους χαφιέδες του χρΕΟΠΥΥ που στοιχίζουν 186 εκ. λειτουργικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Οι επιλογές ειναι 2:
    1) Συμβαση ως οικογενειακός ιατρός ΕΟΠΥΥ από 15 Ιουνίου.
    2) Χωρις σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ, αμιγώς ιδιωτικά από 1 Ιουλίου.
    Κατανοητό απο όλους.
    Παλιές συμβάσεις τέλος, ιστορία πλέον..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι αλλά δεν είναι έτσι! Πανικόβλητοι με γεμάτες πάνες θα τις ανανεώσουν!

      Διαγραφή
    2. Πάλι με τις ίδιες θα μείνουμε! Όπως θα θυμάσαι οι παλιές θα τελειωναν τον......Απρίλη!Τώρα τον Ιούλιο,μετά θα μάθουμε ότι λήγουν τον Οκτώβριο κλπ κλπ κλπ

      Διαγραφή
    3. Δεν θα γίνει τίποτα διότι δεν έχουν το σθενος να αφήσουν ακάλυπτα τα ......ψηφαλακια τους!Απλά σαν συμμορία που είναι προσπαθούν να εκβιάσουν!

      Διαγραφή
  22. Κ.Μαστοράκου θα ακολουθήσουμε όλοι το ορθότατο παράδειγμα του ΙΣΑ που θα αναρτήσει ενημερωτικό σημείωμα στα ιατρεία των μελών του για την......μεταρρυθμισάρα των ΞανθοκηφηνοΒαρδάχρηστων?Ή θα το παίζουμε ......ευγενείς με τα ......κατακάθια που μας έχουν πλήρως στοχοποιημένους ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. και ομως θα μπειτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Φανταστειτε την επομενη ημερα της ληξης των συμβασεων. Ολοι πλεον στην ιδια μοιρα και με αξιοπρεπεια και σεβασμο στον ασθενη ιση μεταχειρηση και φυσικα ευνοικοτερες συνθηκες για τους οικονομικα ασθενεστερους. Εχω ενα ονειρο να ξεκινουν ολοι οι ιδιωτες γιατροι απο την ιδια βαση. Αυτο θα φερει μεγαλυτερη ενοτητα και συντεταγμενες κινησεις π.χ. Πληρωμη κατα πραξη και περιπτωση και συλλογικες συμβασεις εφοσον επιμενει το υπουργειο υγειας.Π.χ. 25 δωρεαν επισκεψεις σε καθε ιατρο για τους οικονομικα αδυνατους εναντι 5 ευρο η μια πληρωμενη απο το κρατος. Μεχρι εκει και τιποτε αλλο. Οποιοι τωρα τσιμπισουν το δολωμα θα ενισχυσουν την τακτικη του διαιρειν και βασιλευε και ο κλαδος θα ειναι παντα μειον. Ραγιας και δουλος των ορεξεων του καθε υπουργου. Τωρα θα αναδειχθει η δυναμη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μικροβιολόγος τεμπελχαναδες που παριστάνει τον υπουργό: θα διακόψω τις συμβάσεις και αν οι ασφαλισμένοι φωνάζουν θα στείλω τον ......Ρουβίκωνα,τις συλλογικότητες και τους......επενδυτές των hot spots να τους εξετάσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Καθε επισκεψη στο δημοσιο για εξεταση-συνταγογραφηση, κοστιζε 5 ευρω.Ποιος ο λογος, να μην εφαρμοστει αναλογο μετρο και στην ΠΦΥ και το υπολοιπο 5ρακι να το δινουν αυτοι? Το μονο κοστος, ειναι το "τραυμα" στην κομμουνιστικη τους ιδεοληψια περι...δωρεαν ΠΦΥ.Ακομη -ακομη και αν σου θεσουν ενα μικρο πλαφον δωρεαν εξετασεων σε πτωχους, ποιος συναδελφος δεν θα συναινεσει? ΤΙΝΑΥΤΟΙΡΕ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή