Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Σαρώνουν γιατρούς, κλινικές, αποθήκες σε όλη τη χώρα για το κύκλωμα με τα αντικαρκινικά φάρμακα! Όλες οι εξελίξεις

Τρίτη 15 Μάιος 2018

Γράφει: Δήμητρα Ευθυμιάδου 

Στο στόχαστρο των ελεγκτών της Οικονομικής Αστυνομίας αλλά και των Υγειονομικών Αρχών μπαίνουν γιατροί από δεκάδες κλινικές σε όλη τη χώρα με αφορμή το κύκλωμα με τα αντικαρκινικά φάρμακα.

Φύλλο και φτερό συνεχίζουν και κάνουν οι ελεγκτές τα αρχεία δεκάδων κλινικών σε όλη τη χώρα προκειμένου να εντοπίσουν στοιχεία που να αποδεικνύουν που είχε απλώσει τα πλοκάμια του το κύκλωμα που διακινούσε παράνομα αντικαρκινικά φάρμακα, στερώντας τα από τους ασθενείς.

Έγκυρες πληροφορίες του HealthReport.gr αναφέρουν ότι οι αρχές μετά το Λαϊκό ξεσκονίζουν αρχεία και συνταγές και σε δεκάδες άλλες κλινικές τόσο σε Ογκολογικά νοσοκομεία όσο και σε Γενικά, σε Αθήνα και Περιφέρεια για να εντοπίσουν τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία.

Και αυτό διότι αποδεικνύεται από τις έρευνες με τη συμβολή του ΕΟΦ ότι οι επιτήδειοι είχαν απλώσει τα δίχτυα τους σχεδόν σε όλη τη χώρα.
Παρότι αρχικά συνελήφθησαν μόνο δύο γιατροί, φαίνεται ότι στην υπόθεση διερευνώνται και δεκάδες άλλοι που πιθανώς να γνώριζαν ή να είχαν εμπλοκή. Δείτε ΕΔΩ τις ΦΩΤΟ που δόθηκαν στη δημοσιότητα μετά από απόφαση της Εισαγγελίας των πρώτων συλληφθέντων: «Δείτε τις Φωτό των μελών του κυκλώματος που έκλεβαν αντικαρκινικά φάρμακα!»

Συνεχίζεται η «σάρωση» στο Λαϊκό και για νεαρή γιατρό που εξαφανίστηκε 

Σε ότι αφορά στο Λαϊκό Νοσοκομείο οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και άλλων προσώπων που πιθανώς να πέρασαν από το κύκλωμα και να συνέβαλαν στη διακίνηση των ογκολογικών φαρμάκων.

Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες τόσο η Διοίκηση του Νοσοκομείου όσο και οι υπόλοιπες αρχές, ελέγχουν εξονυχιστικά νεαρή γιατρό που φέρεται να εξαφανίστηκε μετά την αποκάλυψη του κυκλώματος μαζί με το σύζυγό της.

Παρότι αρχικά τα δύο γεγονόταν δεν είχαν συνδυαστεί, τώρα οι αρμόδιοι διερευνούν με κάθε λεπτομέρεια τις συνταγογραφήσεις στις οποίες μπορεί να είχε λάβει μέρος, όπως τονίζουν πηγές στο HealthReport.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου