Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

ΙΣΠατρών: Προβλήματα κατά τη συνταγογράφηση γυαλιών στο e-ΔΑΠΥ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Ιατρικός Σύλλογος Πάτραςκατόπιν αναφορών από οφθαλμιάτρους ότι δεν είναι δυνατή η καταχώρηση στοιχείων μετρήσεων κατά τη συνταγογράφηση γυαλιών οράσεων πραγματοποιήθηκε σχετική παρέμβαση του Συλλόγου στο τμήμα πληροφορικής του ΕΟΠΥΥ. 

Ενημερωθήκαμε ότι αποκαταστάθηκε το πρόβλημα του e-ΔΑΠΥ με τη δυνατότητα καταχώρησης ελεύθερου κειμένου στα πεδία συνταγογράφησης ή παύλα (-) όπου δεν υπάρχουν στοιχεία ή μετρήσεις. 

Η τελική αποθήκευση πραγματοποιείται στην τρίτη σελίδα.

Σε οποιοδήποτε άλλο κώλυμα, παρακαλούμε να το κοινοποιείτε στο e-mail: edapy@eopyy.gov.gr, ώστε να λάβετε σχετικές οδηγίες από την υπηρεσία πληροφοριών του ΕΟΠΥΥ. 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς, 

Η Πρόεδρος          Ο Γραμματέας

Άννα Μαστοράκου Γεώργιος Πατριαρχέας

1 σχόλιο:

  1. Η προχειρότητα σε όλο της το μεγαλείο!!!!!
    Ήθελα να ξερα ποιον άσχετο κομπιουτερά βάλανε να φτιάξει αυτό το έκτρωμα, χωρίς την παρουσία έστω ενός οπτικού, αν τους έπεφτε βαρύς ένας οφθαλμίατρος.

    Και σκέψου. Τα κάνανε μπάχαλο σε ένα τόσο απλό και καθημερινό πράγμα όπως μια συνταγή γυαλιών. Φαντάσου τα σημεία και τέρατα που υπάρχουν σε τόσες παθήσεις και εξετάσεις και φάρμακα και βοηθήματα.

    Και όλα γίνονται για να δημιουργούν εμπόδια ώστε να κόβουνε παροχές από τους ασθενείς και να φεσώνουν με χρωστούνε και clawback και rebate τους γιατρούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή