Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

ΚΕΕΛΠΝΟ: Χορηγίες για γέλια και για κλάματα! Δείτε μία απίστευτη διαφημιστική καμπάνια

Τρίτη 27 Μάρτιος 2018

Γράφει: Δήμητρα Ευθυμιάδου 

Χορηγίες που δεν τις βάζει ο νους λογικού ανθρώπου, φαίνεται πως είχε κάνει το ΚΕΕΛΠΝΟ τα προηγούμενα χρόνια.

Ότι το ΚΕΕΛΠΝΟ όλα τα προηγούμενα χρόνια μοίραζε λεφτά για …επικοινωνίαακόμη και σε ανύπαρκτα site, είναι λίγο πολύ γνωστό. Φάνηκε άλλωστε ξεκάθαρα από τα στοιχεία που έφθασαν στην επιτροπή της Βουλής η οποία διερευνά την υπόθεση, ενώ η ηγεσία του υπουργείου Υγείας αναμένεται να φέρει στη βουλή και νέα στοιχεία την Τετάρτη.

Μάλιστα ο φορέας αλλά και κάποια στελέχη του -όπως έχει καταγγείλει πολλάκις ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης– φέρονται να μοίραζαν αφειδώςχρήματα σε ιστοσελίδες οι οποίες λίγο καιρό μετά μπορεί και να εξαφανίζονταν.

Τα ποσά ξεπερνούσαν κάθε…προσδοκία αφού είχαν δοθεί ακόμη και 15.000 και 20.000 ευρώ το μήνα σε site …αγνώστου προελεύσεως και ποιότητας.
Νέα αποκάλυψη με …βελόνα και κλωστή

Όμως μία νέα αποκάλυψη για γέλια και για κλάματα, έφερε στο φως ο αν.υπουργός Υγείας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό.

Όπως ο ίδιος γνωστοποίησε φέρνοντας μάλιστα στο φως και σχετικό αποδεικτικό έγγραφο, μια ιστοσελίδα με περιεχόμενο για …πλέξιμο, έλαβε από το ΚΕΕΛΠΝΟ16.000 το μήνα για τρεις συνεχόμενους μήνες με τις αντίστοιχες συμβάσεις. Σύνολο δηλαδή για τρεις μήνες 48.000 ευρώ.

Η… ενημερωτική ιστοσελίδα velonakaiklosti.gr η οποία σήμερα φαίνεται πως δεν λειτουργεί, όπως αναφέρει ο Π.Πολάκης, εμφανιζόταν ως ένας ενημερωτικόςιστοχώρος ενώ διευκρινιζόταν ότι το …βελόνα και κλωστή είχε «δυναμική επισκεψιμότητας και αποτελεί έναν σημαντικό χώρο».

Δείτε παρακάτω το έγγραφο που δημοσιοποίησε ο Π.Πολάκης


Άγνωστο παραμένει πάντως προς ώρας ποιοι ακριβώς εισέπραξαν τα ποσά που είχαν δοθεί από το ΚΕΕΛΠΝΟ όχι μόνο στο συγκεκριμένο site αλλά και σε άλλα παρόμοια. Κατά τον Π.Πολάκη πάντως πρόκειται για ξέπλυμα χρήματος.

Ωστόσο ο τρόπος που λειτουργούσε το ΚΕΕΛΠΝΟ επί σειρά ετών ήταν κοινό μυστικό σε όλους τους πολιτικούς χώρους. Δεν είναι τυχαίο ότι το νομοσχέδιο που φέρνει το υπουργείο Υγείας στη Βουλή θα αλλάζει άρδην τον Οργανισμό. Δείτε ΕΔΩ πως θα αλλάξει ριζικά: «Έτοιμο το νομοσχέδιο για το νέο ΚΕΕΛΠΝΟ! Όλες οι λεπτομέρειες για τις αλλαγές»

Μέχρι να αλλάξει όμως το ΚΕΕΛΠΝΟ συνεχίζεται η έρευνα στα αρχεία του τόσο σε αυτά που έχουν κατασχεθεί όσο και σε αυτά που είχαν …εξαφανισθεί, όπως λένε έγκυρες πηγές του HealthReport.gr.

Μάλιστα υψηλόβαθμες κυβερνητικές πηγές έλεγαν στο HealthReport.gr ότι έχει γίνει ανάκτηση σημαντικών εγγράφων από τα εξαφανισμένα αρχεία, τα οποία μελετώνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου