Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Νέο crash test για τους Διοικητές των Νοσοκομείων! Συνεχείς έλεγχοι αποδοτικότητας

Τρίτη 27 Φεβρουάριος 2018

Γράφει: Δήμητρα Ευθυμιάδου 

Συνεχίζεται ο έλεγχος για την αποδοτικότητα των διοικητών των νοσοκομείων προκειμένου η ηγεσία του υπουργείου Υγείας να …ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Σε συνεχή τεστ αποδοτικότητας υποβάλλονται οι Διοικητές των Νοσοκομείων,καθώς όπως αναφέρουν πληροφορίες του HealthReport.gr, υπάρχουν ακόμη εκκρεμότητες που δεν έχουν λυθεί παρά τις αυστηρές οδηγίες που δόθηκαν πρόσφατα από την ηγεσία του υπουργείου Υγείας.

Οι ίδιες υψηλόβαθμες πηγές του HealthReport.gr σημειώνουν ότι ορισμένοι Διοικητές παρά τις συστάσεις που τους έχουν γίνει δεν έχουν προσαρμοσθεί και δεν έχουν ολοκληρώσει το έργο που τους έχει ανατεθεί. Εξάλλου πριν λίγο καιρό, κάποιοι που δεν απέδιδαν απομακρύνθηκαν. Διαβάστε ΕΔΩ ποιοι: “Άρχισαν οι απομακρύνσεις Διοικητών Νοσοκομείων! Ποιοι απολύθηκαν”

Το ζήτημα φαίνεται πως έχει ιδιαίτερη σημασία αυτό το διάστημα δεδομένου ότι η ηγεσία του υπουργείου Υγείας δίνει μεγάλο βάρος στα Νοσοκομεία αφού οι δύο υπουργοί οργώνουν την περιφέρεια και το ΕΣΥ μιλώντας για βελτίωση του συστήματος.

Μάλιστα αν σκεφτεί κανείς ότι διανύουμε και μία άτυπη προεκλογική περίοδο, η απόδοση των Διοικητών των Νοσοκομείων έχει μεγάλη βαρύτητα, λένε οι ίδιες πηγές του HealthReport.gr.

Άλλωστε και ο τομέας Υγείας της ΝΔ έχει επιδοθεί σε επισκέψεις νοσοκομείων όλης της χώρας, με αποτέλεσμα να δημιουργείται και ένας άτυπος ανταγωνισμός για το ποιος θα φέρει πιο κοντά του τους εργαζόμενους και τους συνδικαλιστές των νοσοκομείων.


Γι αυτό όπως σημειώνουν με βεβαιότητα πηγές του HealthReport.gr, οι Διοικητές των Νοσοκομείων σύντομα θα περάσουν από νέο crash test.

1 σχόλιο:

  1. Αυτός που θα περάσει τα τεστ είναι ο διοικητής του ΣΩΤΗΡΙΑ αφού θα έχει έσοδα.Ξέρετε πώς;την ώρα των επειγόντων οι γιατροί συνταγογραφούν εξετάσεις στο e-syntagografisi για να πληρώνεται το νοσοκομείο τις εξετάσεις από τα χαρτιά του ΕΟΠΥΥ. Έτσι οι γιατροί ψάχνουν κωδικούς ,για να μη χτυπάει το σύστημα υπέρβαση, βάζοντας διάγνωσεις υποθετικές, εγκαταλείποντας τους αρρώστους, κονταραοχτυπούμενοι με το σύστημα συνταγογράφησης για τα έσοδα. Φοβερή σκέψη ο γιατρός των επειγόντων γραμματέας (δε μπορείτε να φανταστείται τι γίνεται στο γραφείο κίνησης προσπαθώντας να περάσουν τις εντολές) Φαντάζομαι αν τα νοσοκομεία πάρουν τα χρήματα από τον ΕΟΠΥΥ τι θα μείνει για τους ιδώτες παρόχους . Σημείωση οι ανασφάλιστοι χωρίς ΑΜΚΑ ,οι αλλοδαποί και οι λαθρομετανάστες χρεώνονται απλά στο νοσοκομείο κι έτσι υπάρχει περισσότερος χρόνος για εξέταση. Είδατε τυχη οι άνθρωποι μπορεί να επιβιώσουν σε αντίθεση με τους ταλαίπωρους Έλληνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή