Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

Προς αναζήτηση λύσης για τους οικογενειακούς γιατρούς το υπ.Υγείας! Τι ετοιμάζεται

Τρίτη 20 Φεβρουάριος 2018

Γράφει: Δήμητρα Ευθυμιάδου 

Λύση άρον άρον αναζητά η ηγεσία του υπουργείου Υγείας για τους οικογενειακούς γιατρούς.

Έγκυρες πληροφορίες του HealthReport.gr αναφέρουν ότι η ηγεσία του υπουργείου Υγείας σε αλλεπάλληλες συσκέψεις, αναζητά νέα σενάρια προκειμένου να προχωρήσει ο θεσμός του οικογενειακού γιατρού.

Άλλωστε οι δεσμεύσεις της στην τρόικα– που καταγράφονται ξεκάθαρα στο συμπληρωματικό μνημόνιο– αναφέρουν πως η όποια διαδικασία θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τον Μάρτιο. Δηλαδή να έχουν βρεθεί οι οικογενειακοί γιατροίκαι να έχουν κάνει και οι πολίτες την επιλογή τους. Κάτι βέβαια που φυσικά δεν είναι εφικτό.

Παράταση στην τρόικα και αλλαγή συμβάσεων.

Όπως σημειώνουν οι ίδιες πληροφορίες του HealthReport.gr ήδη φαίνεται ότι δίνεται παράταση, καθώς ο Μάρτιος δεν φαντάζει ρεαλιστικό σενάριο για να ξεκινήσει τη λειτουργία του ο θεσμός.

Από την άλλη αναζητούνται και νέες φόρμουλες ώστε να φανούν οι συμβάσεις ελκυστικές στους γιατρούς. Όμως φαίνεται ότι τα διαθέσιμα κονδύλια δεν επαρκούν γι’ αυτό είναι άγνωστο εάν θα υπάρξει μεγάλη διαφοροποίηση στις αμοιβές.

Ωστόσο αυτό που εξετάζεται είναι να αλλάξει ο τρόπος εργασίας στα ιδιωτικάιατρεία, καθώς ένα από τα βασικά αγκάθια που είχαν διαπιστώσει οι ιδιώτες γιατροίστις συμβάσεις ήτα πως θα έπρεπε να είχαν δεσμευμένα τα ιατρεία τους για πολλές ώρες χωρίς να μπορούν οι ίδιοι να διατηρούν τον έλεγχο.

Δεν είναι τυχαίο ότι οι Ιατρικοί Σύλλογοι και Επαγγελματικές Ενώσεις της Μακεδονίας ένα από τα βασικά αιτήματα που έθεσαν στο υπουργείο Υγείας ήταν η οργάνωση των ραντεβού να είναι αποκλειστικά ευθύνη του ιατρού.

Να σημειωθεί ότι με βάση τη σύμβαση που προτείνει ο ΕΟΠΥΥ ο ιδιώτης γιατρός θα πρέπει να διαθέτει συγκεκριμένο ωράριο ενώ οι συνδικαλιστές διαπίστωσαν ότι ακόμη και να θέλει να απουσιάσει θα πρέπει να ζητήσει…άδεια από τον ΕΟΠΥΥ. Και όλα αυτά στο ιδιωτικό του ιατρείο. Δείτε ΕΔΩ τι ακριβώς προβλέπεται: «Πόσες ώρες θα εργάζονται και με τι αμοιβές οι οικογενειακοί γιατροί του ΕΟΠΥΥ! Τι προβλέπει υπουργική απόφαση»


Στο πλαίσιο αυτό η ηγεσία του υπουργείου Υγείας προτίθεται αναφέρουν πληροφορίες του HealthReport.gr να προχωρήσει στην επαναπροκήρυξη της πρόσκλησης ενώ ταυτόχρονα θα αξιοποιούνται και Γενικοί Γιατροί και Παθολόγοι που σήμερα είναι διορισμένοι σε Κέντρα Υγείας για τη στελέχωση των ΤΟΜΥπροκειμένου να διαδραματίσουν ρόλο οικογενειακού γιατρού.

50 σχόλια:

  1. Χαχαχαχαχαχαχαχαχα φωτια στα μπατζακια του ζωολογικου κηπου χρΕΟΠΤΥ/ΥΠΤΓ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΦΑΙΔΡΟ ΩΡΑΡΙΟ Η ΠΡΟΠΕΤΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΜΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΣΤΟ.....ΙΑΤΡΕΙΟ ΜΟΥ Η .....ΑΔΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΑΩ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΨΩ ΑΠΟ ΤΟ.....ΙΑΤΡΕΙΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΟΒΑΡΑ ΘΥΜΑΤΑ! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΝΟΝΤΑΝ ΜΕ ΤΕΛΕΙΟ ΤΡΟΠΟ ΟΙ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ: Α) ΔΙΟΤΙ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ .....0 € . 1600- 400 ΕΝΟΙΚΙΟ- 400 ΕΦΚΑ-400 ΡΕΥΜΑ/ΤΗΛ/ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ/ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ-400 ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΟ 2250 ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΙΣΟΝ.....0€ !!! ΚΟΙΝΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 2500€ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΣΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΦΟΡΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.
    Β) Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ......ΕΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΗΔΗ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ .....ΚΟΨΟΥΝ ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΥΦΤΟΜΥ
    Γ) ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ.ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ Η ΕΝΙ ΕΟΠΥΥ ΚΑΙ ΑΜΟΙΒΗ ΚΑΤΑ ΠΡΑΞΗ/ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα .....ενω ταυτοχρονα θα αξιοποιουνται ΓΙ και Π/Θ των ΚΥ! Μα αυτοι ετσι και αλλιως αυτον τον ρολο παιζουν στην επαρχια!Και ετσι και αλλιως καραυποστελεχωμενα ειναι τα ΚΥ! Δηλαδη η .....μεταρρυθμισαρα ειναι .....κλεινουμε τα ΚΥ και στηνουμε γυφΤΟΜΥ με λεφτα για.....2 χρονια! Πωπωοωπωπω ......σκεψη! Ο ......Μπουρδαρος το σκεφτηκε η ο ΞανθοΕγκεφαλος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γελανε και τα στηθοσκοπια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ζωα του ΥΠΥΓ: δεν υπαρχει θεμα θα καλυψουμε τα κενα με μετακινησεις απο τα hor spots,τον Ρουβικωνα,τον..
    ....Χιουη τον Ντιουη και τον Λιουη απο την Λιμνουπολη και με αλλες φαεινες ιδεες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ετοιμαζει την επομενη .....ολιστικη ......ανθρωποκεντρικη.....μπαταχτσιδικη.....σταλινικη ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ μπαρουφα του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οσο ο Πρωθυπουργος δεν απολυει τον Ξανθο απο το Υπουργειο δεν προκειται να γινει τιποτα.Ειναι ο πιο αποτυχημενος Υπουργος Υγειας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΤΟΝ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΝΟΒΑΡΤΙΤΙΔΑ.

      Διαγραφή
    2. Την κοινη λογικη θα ηθελα και οχι ψυχοπαθεις στο υπουργειο

      Διαγραφή
    3. Μα τι λες τώρα,σαρξ εκ της σαρκός του και οστούν εκτων οστέων του.

      Διαγραφή
    4. Ωραίο!!
      Και όχι μόνο ο Αβραμόπουλος ,αλλά και πολλοί άλλοι από τους τέως πάσχουν βαρέως απο ΝΟΒΑΡΤΙΤΙΔΑ !!!

      Διαγραφή
  8. Ότι αλλαγές και να πουν, θα ναι ή ψέμματα ή ήσσονος σημασίας.

    Εξ άλλου αν κάνει εκλογές μετά το καλοκαίρι διόλου απίθανο να υπάρχει άλλη κυβέρνηση που να τα κάνει αλλιώς.

    Εμείς πρέπει να είμαστε σταθεροί. Το σύστημα αυτό είναι σαθρό.

    Στα σκ..τά όσο ζάχαρη και να βάλεις, λουκουμάδες δεν γίνονται.

    Ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαφιεδακο την απαντηση σου την δωσαμε πολλες φορες! Τωρα θα σου πω την ουσια!Προσπαθησατε να εκβιασετε,ΧΑΣΑΤΕ!ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΕ ΟΡΟΥΣ! ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ!

      Διαγραφή
    2. Ο 6.39 είμαι στον 12.32 πάει το παραπάνω κείμενό μου!

      Διαγραφή
  9. Το ιδιωτικό ιατρείο,και ο τρόπος εργασίας του γιατρού ήδη υπόκειται σε κανόνες. Οπως πρέπει να έχεις αναρτήσει τη ταμπέλα από τον ιατρικό σύλλογο ,οτι είναι νόμιμο, όπως πρέπει να έχεις ακολουθήσει όσα σου επιβάλει η εφορία ,η ιατρική δεοντολογία κλπ,κλπ. Αρα η ιδιωτικότητα ενός επαγγελματικού χώρου δεν είναι άμοιρη περιορισμών.
    Τώρα όσοι αποφασίσουν να συμβληθούν με τον ΕΟΠΥΥ και να πληρώνονται με κρατικό χρήμα , θα πρέπει να έχουν καταλάβει οτι η ιδιωτικότητα του ιατρείου τους θα υποστεί περιορισμούς.
    Δεν μπορεί να λένε οτι θα το κλείνω και θα φεύγω όποτε θέλω.
    Ούτε να μην έχουν ωράριο καθορισμένο.
    Ούτε να κλείνουν μόνοι τους τα ραντεβού και να μην μπορεί ο ΕΟΠΥΥ που θα πληρώνει να ξέρει τι κάνουν και να δέχεται διαμαρτυρίες των ασφαλισμένων για ...συμπληρωμένους..
    Αυτό που γινόταν μέχρι τώρα ήταν σφάλμα-σκάνδαλο από τον παλιό διοικητή του ΕΟΠΥΥ ,που πλήρωνε και δεν εξασφάλιζε τίποτα για την εξυπηρέτηση των ασθενών.
    Αλλά οι ιατικοί σύλλογοι αντί να καταθέσουν προτάσεις ώστε να διαφυλάξουν το κύρος του ιατρικού επαγγέλματος σε αυτή τη συνεργασία με τον ασφαλιστικό οργανισμό,προσπαθούν να γίνουν αρεστοί στους ψηφοφόρους-ιατρούς εξευτελίζοντάς τους ,ως αρπακτικά δημοσίου χρήματος,με συνθήκες....ότι θέλω κάνω στο ιδιωτικό μου ιατρείο!!!!
    Σε τέτοια περίπτωση εύχομαι ο ΕΟΠΥΥ, να σεβασθεί το δημόσιο χρήμα που διαχειρίζεται και να κάνει δημόσιες δομές γρήγορα, εν ανάγκη ας στήσει κοντεΐνερ και να κάνει σ'αυτές συμβάσεις,με κάποιους γιατρούς που θέλουν να εργασθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι κοντεινερ κοτζαμ ΤΟΜΥ εστησαν αλλά τους γιατρούς τους ψαχνουν ακόμα...

      Διαγραφή
    2. προβκατορικο και καταπτυστο το κειμενο σου

      Διαγραφή
    3. Τους περιορισμούς θα τους αποφασίσω εγώ διότι αλλιώς δεν θα συμβληθώ εγκαθετίσκο! Το πιασες ? Αν δεν σου αρέσει εξέτασέ τους εσύ και ο Τάκης ! Το παραμύθι ότι το ιδιωτικό Ιατρείο είναι παράρτημά του γυφτοΕΟΠΥΥ να το πουλήσεις αλλού !

      Διαγραφή
    4. Τα λεφτά τρόφιμε του χρΕΟΠΥΥ δεν είναι κρατικά αλλά των ασφαλισμένων! Άλλο κανόνες και άλλο αποφασίζω πως θα λειτουργείς και πότε! Κανείς ΙΣ δεν κλείνει ραντεβού ούτε βάζει ωράρια! Ότι σας γράψαμε εκεί που δεν πιπανει το μελάνι το καταλάβατε ? Ότι δεν έχετε ούτε θα έχετε ΠΦΥ πριν αλλάξετε μυαλά ή απολυθείτε ?

      Διαγραφή
    5. Κεντρικά ΣΥΡΙΖΑ: μπράβο χαφιεδάκο μας , τσάκο 72 σεντς!

      Διαγραφή
    6. Οι ιατρικοι συλλογοι της χωρας βρε τενεκε εκαναν τις προτασεις τους.Ασχετε.Απλα το αφεντικο που σε χαρτζηλικωνει για να καθεσαι νομιζει οτι θα φερει τα κολχοζ στην Ελλαδα του 2018.Καϋμενε, ε καϋμενε...

      Διαγραφή
    7. Και κύριος 12:32 μ.μ. άλλα 0,70€ από τα κεντρικά του ΣΥΡΙΖΑ.
      Υπογραφή: Αλέξης

      Διαγραφή
    8. Άπειρες προτάσεις έχουν κατατεθεί απλά η συμμορία σας ΔΕΝ ενδιαφέρεται! Ούτε και εμείς ενδιαφερόμαστε να βάλουμε Δερβέναγα στο κεφάλι μας ! Οπότε πάρτε τις άδειες γυφΤΟΜΥσας !

      Διαγραφή
    9. ΄ΟΠΟΤΕ θέλω θα ανοίγω ΟΠΟΤΕ θέλω θα κλείνω! Αυτό δεν σας αφορά ΖΩΑ! Εσεάς σας αφορά αν όντως γίνονται οι επισκέψεις και ιατρικές πράξεις που καταχωρώ ! Αλλιώς .......τον μπούλο.....απλά!

      Διαγραφή
    10. Περιμέντε συμβεβλημένους ζωα......

      Διαγραφή
    11. Δεν διαχειρίζεστε δημόσιο χρήμα αλλά λεφτά των εργαζομένων! Έτσι και αλλιώς κοντέινερ στήνετε αλλά είσαι τόσο βλάκας και εγκάθετος που δεν καταλαβαίνεις ότι ΄ή θα καλύψετε τους πάντες ή θα καταρρεύσει η τριτοκοσμική σας κτηνιατρική ΠΦΥ!

      Διαγραφή
    12. Το μέλλον της ΠΦΥ είμαστε εμείς οι ιδώτες 12.32! Εσάς σας πετάξαμε στην ......χ.....και τραβήξαμε και το καζανάκι!

      Διαγραφή
    13. Πόσες φορές σας είπαμε ΖΩΟΝ 12.32 ότι άνετα ελέγχεται ακόμη και από το site του χρΕΟΠΥΥ ποτε συμπληρώνονται τα 200 ραντεβού?

      Διαγραφή
    14. ΧΑΦΙΕ 12.32 ΧΑΣΑΤΕ! ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΥΞΕΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ! ΠΦΥ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ! ΑΠΛΑ! ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΛΛΑ ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ!

      Διαγραφή
    15. Με 176 εκ .....λειτουργικά έξοδα χρΕΟΠΥΥ και .....90 εκ. για τους γιατρούς .....σέβεστε το δημόσιο χρήμα χαμερπές σκουλήκι διορισμένο με μέσο στην καθαριότητα τουαλετών του ΥΠΥΓ ?

      Διαγραφή
    16. Να σεβαστεί το δημόσιο χρήμα 12.32 δηλαδή πχ να κάνει αύξηση στον .....Καρανίκα ?

      Διαγραφή
    17. Πες το απλά 12.32 , ακόμη κουδουνίζει το κούφιο μας κεφάλι από την μπάτσα που μας έδωσε ο Έλληνας Γιατρός! Τρέμουμε κάθε φορά που χτυπάει το τηλέφωνο γιατί φοβόμαστε ότι ο Τσίπρας θα μας απολύσει και για πρώτη φορά στην ζωή μας θα πρέπει να εργαστούμε .......

      Διαγραφή
    18. Το λάθος 6:53 μ.μ. είναι οτι στις ΤΟΜΥ ζητούσαν γιατρούς πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης. Εάν κάνουν συμβάσεις,με δικαίωμα ιδιωτικού ιατρείου θα είναι μεγάλη η διαφορά στην προσέλευση. Εξ'άλλου καλό θα ήταν να καταργηθεί η μονιμότης και η πλήρης και αποκλειστική απασχόληση από όλες τις δημόσιες δομές.

      Διαγραφή
    19. Οτι πει ο φαταουλοΙΚΑτζης 8.35

      Διαγραφή
  10. ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΑΜΕΙΑΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.ΕΑΝ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΣ.ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ.ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑΝ.ΜΕΧΡΙ ΧΤΕΣ ΗΣΑΣΤΑΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥΣ(ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΙ).Η ΤΡΟΙΚΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ.ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ.ΚΑΛΑ ΕΜΒΑΛΑΓΙΑ ΕΤΣΙ ΦΙΛΟΛΟΓΕ-ΣΥΝΤΑΓΟΓΕ?Κ.ΑΝΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τσακο 65 σεντς ανορθογραφε χαφιε που παριστανεις τον γιατρο! Και καλη .....τσοντα στιν υπολογιστη!

      Διαγραφή
    2. ΕΣΥ 6:36 ΣΤΙΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ;

      Διαγραφή
    3. Προφανώς αν μου αρέσει ! Δεν μου αρέσει , σας γράφω όπως ΟΛΟΙ ! Αν είσαι μάγκας , κάνε ΠΦΥ! Αλλιώς ήδη βύθισα τις σόλες μου στην λάσπη ! Σου το λέω χρΕΟΠΥΥ , διότι θα τις κάνεις λαμπίκο με .....την γλώσσα !

      Διαγραφή
    4. ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟ ALBANO LATROMETANASTIKO 12.52 !

      Διαγραφή
    5. Εσένα .....βλήμα όταν σε βρίζουν σε παρακαλάνε ; Πας καλά ;

      Διαγραφή
  11. ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ; ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΟΜΑΔΟΥΡΟΜΠΑΝΑΝΙΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΑ! ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ Π/Θ ΚΑΙ ΓΙ ΑΠΟ ΤΑ .....ΥΠΕΡΠΛΗΡΗ ΚΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΕΣ ΓΥΦΤΟΜΥ !!! ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ .....ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπουρδαρος: ε ρε κατι.....ιδεες που κατεβαζω! Στην θεση των Οπτικων μπορουμε να αξιοποιησουμε τζαμτζηδες!!! Και των φυσιοθεραπευτων τα dvd της Πετρουλακη!Θα τα δινουμε με....χρονοχρεωση στα ζωα τους ασφαλισμενους και αντι να πληρωνουμε Φ/Θ θα τα κονομαμε κιολας για το Ταμειο Προμηθειων γυφΤΟΜΥ ωστε να ψωνιζουμε εξοπλισμο απο τα.....Jambo! Πω ρε φουστη μου, ειμαι διανοια! Εχω γεννηθει για να διοικω στην Υγεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Να λαβουν τα ζωα υποψιν τους οτι επειδη χρεοκοπησε η χωρα δεν θα πληρωσουν οι γιατροι την δωρεαν υγεια! Τουλαχιστον οχι περισσοτερο αποτι σημερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΟΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΑΜ ΠΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ....
    .ΒΡΕΙ ΛΥΣΗ,ΑΔΙΚΕΙΤΑΙ! ΣΤΗΝ NASA ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΟΥΝ! ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΑΣΤ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΣΩΚΡΑΤΗ/ΠΛΑΤΩΝΑ/ΑΝΑΞΑΓΟΡΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ !!! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΔΕΙΤΕ.....ΛΥΣΕΙΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ας βρουν πρωτα την κοινη λογικη γιατι αλλιως.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ "ΓΙΑΤΡΟΙ"...Η ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με τους γκάγκστερ χαφιεδοειδές 6.12 δεν χρειάζεται ηθική! Απλά να πατήσεις πρώτος την σκανδάλη.....

      Διαγραφή
  17. οι ΤΟΜΥ ΕΞΟΠΛΙΖΟΝΤΑΙ ΗΔΗ.ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ.ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΠΑΛΙ,ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑ ΠΑΑ.ΕΙΔΙΚΑ ΠΑΘΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΣΤΕ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ.ΕΝΑΣ ΠΑΑ ΜΕ ΚΑΘΑΡΑ 1920,48 ΜΕ 2 ΠΑΙΔΙΑ -ΔΙΕΥΘ.ΑΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ.ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΧΑΤΖΑΡΑ ΕΞΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο γνωστός ανορθόγραφος .....γιατράκλας 9.02 με συντακτικό albano latrometanastiko που μας έλεγε ότι δέρνονταν οι γιατροί να μπουν στις γυφΤΟΜΥ, να γίνουν ΟΙ κλπ κλπ

      Διαγραφή