Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

“Ναυαγεί” η προκήρυξη για 2.800 οικογενειακούς γιατρούς



Το υπουργείο Υγείας εμφανίστηκε να αιφνιδιάζεται, αναζητώντας πολιτική λύση στο αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί.

IATRONET

Στον αέρα βρίσκονται οι φιλόδοξοι σχεδιασμοί της κυβέρνησης για οικογενειακούς γιατρούς στον ΕΟΠΥΥ.

Η προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων έληξε τη Δευτέρα, με το ενδιαφέρον των γιατρών να αφορά μόλις το 40% των θέσεων (περίπου 1.100 αιτήσεις)...

Η μοναδική ελπίδα των υπεύθυνων είναι να συρρεύσουν πάνω από 2.000 επιπλέον αιτήσεις έως την ερχόμενη Τρίτη, όταν και λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων μέσω ΕΛΤΑ.

Σημειώνεται πως η αρχική προθεσμία υποβολής αιτήσεων είχε παραταθεί, προκειμένου η κυβέρνηση να εξασφαλίσει επαρκή συμμετοχή από την πλευρά των γιατρών.

Οι 2.800 οικογενειακοί γιατροί του ΕΟΠΥΥ αποτελούν βασικό στοιχείο στους σχεδιασμούς του υπουργείου Υγείας για την πρωτοβάθμια φροντίδα, καλύπτοντας πάνω από 5 εκατομμύρια Έλληνες σε περιοχές που δεν θα λειτουργούν ΤΟΜΥ.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή, καθίσταται βέβαιο πως το εγχείρημα “ναυαγεί”, τουλάχιστον στην παρούσα φάση, με δεδομένη και την αντίδραση των Ιατρικών Συλλόγων στις προβλεπόμενες αμοιβές (πάγια αντιμισθία 1.600 ευρώ τον μήνα).

Αν και η εξέλιξη ήταν αναμενόμενη, το υπουργείο Υγείας εμφανίστηκε να αιφνιδιάζεται, αναζητώντας πολιτική λύση στο αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί.

Πρόβλημα υπάρχει και στον ΕΟΠΥΥ, με τον οποίο επικοινωνούν γιατροί, οι οποίοι ζητούν πληροφορίες για το εάν θα δοθεί παράταση στη διαδικασία.

Απαξίωση

Η έντονη αντίθεση στην προωθούμενη σύμβαση του ΕΟΠΥΥ με τους οικογενειακούς γιατρούς, εκφράστηκε στη γενική συνέλευση της Ένωσης Ιατρών ΕΟΠΥΥ (ΕΝΙ – ΕΟΠΥΥ), η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου της Αθήνας (ΙΣΑ).

Όπως ανακοίνωσε το προεδρείο της Ένωσης, αναλύθηκαν διεξοδικά όλα τα δεδομένα της σύμβασης των οικογενειακών γιατρών, όπως προκύπτουν από την κείμενη νομοθεσία και από την προκήρυξη του ΕΟΠΥΥ.

Ενημερώθηκε το σώμα για την ψηφισμένη από τη γενική συνέλευση του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ) πρόταση για την πρωτοβάθμια φροντίδα, η οποία αγνοήθηκε από το υπουργείο Υγείας.

Κοινοποιήθηκε η απόφαση των νέων γιατρών να μη συμμετάσχουν στην προκήρυξη της νέας σύμβασης και γνωστοποιήθηκε το νομικό πλαίσιο των διεκδικήσεων που θα δρομολογηθούν προσεχώς.

Ψήφισμα

Ακολούθησε η σύνταξη και υπογραφή του ακόλουθου ψηφίσματος:

“Οι υπογεγραμμένοι γιατροί καταθέτουμε την πλήρη αντίθεσή μας στην προσπάθεια επίταξης των ιατρείων μας με απαξιωτικούς όρους συνεργασίας με σκοπό τον ευτελισμό του ιατρικού λειτουργήματος στον ιδιωτικό τομέα.

Αντιτιθέμεθα στον πολιτικό σχεδιασμό του υπουργείου Υγείας, εφιστώντας την προσοχή ότι η μεταρρύθμιση της πρωτοβάθμιας φροντίδας Υγείας (ΠΦΥ) είναι σε λάθος κατεύθυνση και οδηγεί σε:

Καταστρατήγηση των δικαιωμάτων των ασθενών στην ελεύθερη επιλογή του ιατρού τους και στην άμεση πρόσβαση σε αυτόν. εμπόδια πρόσβασης των ασθενών στον θεράποντα ιατρό που γνωρίζει το ιστορικό τους εμπόδια στην ασφαλιστική κάλυψη των υπηρεσιών υγείας που δικαιούνται οι πολίτες στρεβλή χαρτογράφηση αναγκών, η οποία εισάγει δυνητικούς κινδύνους για τη δημόσια υγεία.

Συμφωνούμε με τις πάγιες θέσεις της ΕΝΙ - ΕΟΠΥΥ για την ΠΦΥ και ζητούμε εφαρμογή της νομοθεσίας περί ισοτιμίας της ιατρικής υπογραφής.

Ζητούμε συλλογική σύμβαση με αξιοπρεπείς όρους και κατά πράξη και περίπτωση αμοιβή, άνοιγμα συμβάσεων σε νέους ιατρούς με άμεση αναπλήρωση όλων των κενών στην ΠΦΥ και αύξηση της χρηματοδότησης της, ώστε να αποφορτίζεται το έργο των νοσοκομείων.

Απορρίπτουμε στο σύνολο το περιεχόμενο της παρούσας σύμβασης και ζητούμε διάλογο από μηδενική βάση, επιφυλασσόμενοι των νόμιμων δικαιωμάτων μας. Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συστρατευθούν μαζί μας και να μην υποκύψουν σε μία σύμβαση ομηρείας και ευτελισμού του ιατρικού επαγγέλματος”.

80 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μα έχει διπλάσιους τώρα κι ο κοζμος εξυπηρετειται...

      Διαγραφή
    2. εισαι ηλιθιος ή απλα βολεμενος απο τον αλεξη μας;

      Διαγραφή
    3. αλλη π*&(&(* θα πεις;

      Διαγραφή
    4. μαλλον υποτιμας το μυαλο του λαου. ΟΛΟΙ ξερουμε πως το νυν συστημα με τους συμβεβλημενους εδωσε υγεια και ανακουφιση στον λαο. με το νεο συστημα ο λαος θα εχει λιγοτερους ιατρους και μαλιστα ιατρους με νοοτροπια ΔΥ με ολα τα κακα που αυτο σημαινει

      Διαγραφή
    5. Δεν υπαρχει ΠΦΥ βλακομουτρο με το 40%! Αρπα τωρα 60 σεντς!

      Διαγραφή
    6. Και ολοι να μπουνε που αποκλειεται , το βλακοσυστημα σας κατερρευσε! Πατε τωρα να το πειτε στην Τροικα αν .....τολματε! Εμεις συνεχιζουμε να βασιλευουμε στα ιατρεια μας! Ευχαριστουμε προκαταβολικα που αναλαβατε να......χρεοκοπησετε τους 1100 ατσιδες ανοιγοντας την αγορα σε εμας τους υπολοιπους!

      Διαγραφή
    7. Ιδιωτης Ιατρος: Ακομη πιο μεγαλη ανακουφιση ειναι για εμας, γιατι θα ......κλεισουν νομοτελειακα!

      Διαγραφή
    8. ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΟΥ 9.04: ΑΠΟ ΤΗΝ ......ΜΠΑΤΣΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΙΞΑΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ !

      Διαγραφή
    9. Δεν πειραζει 9.04 ! Για εσας ισχυει πληρως η αρχη του..... Ολυμπισμου!Η ......προσπαθεια μετραει! Να δουμε ομως αβ συμφωνει η Τροικα και ο Τσιπρας !

      Διαγραφή
    10. 9.04 : παραμιλάω από την σφαλιάρα των γιατρών !

      Διαγραφή
    11. Ρωσοπόντιακ και αποτυχημένους απελπισμένους συνάδελφε 10.33, πες το ανοικτά ! Ποιος άλλος θα συμβληθεί με αυτούς τους όρους ?

      Διαγραφή
    12. Βάζεις στοίχημα ότι δεν θα 'ναι καθόλου ανακούφιση...; Σου το λέω γιατί ξέρω αρκετούς που δήλωσαν... Φιλοδοξούν να τα πάρουν "αλλιώς"...! Υγεία, μάγκα μου χωρίς λεφτά δεν γίνεται... Απλά υπάρχουν οι αξιοπρεπείς και οι αναξιοπρεπείς, που θα στα πάρουν αλλιώς... Πάτα στη γη και μην ονειρεύεσαι...!

      Διαγραφή
  2. Για 0,60 ευρώ έπρεπε να γράφεις με μικρά γράμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΩΠΑ ΡΕ ΜΑΓΚΑΚΟ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΣΑΙ?

      Διαγραφή
    2. ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΛΙΓΟ Ε?

      Διαγραφή
    3. Φοβάται μην φανούν τα ορθογραφικά λάθη.....

      Διαγραφή
    4. Εδώ ο 9.04 και εσύ 11.21 παριστάνετε τους γιατρούς, γιατί να μην είναι ο 9.30 ?ν

      Διαγραφή
    5. Τώρα που τα 2/3 του κόσμου θα πληρώνουν από την τσέπη τους τρολ 11.22 θα σκεφτούν αυτοί εσάς ! ΠΊσσα και πούπουλα !

      Διαγραφή
    6. 11.22 ΟΤΑΝ ΚΟΒΕΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΝ......ΚΟΣΜΟ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ;

      Διαγραφή
    7. Όχι, απλά συνάδελφος σου και χαλάς την πιάτσα. Τα κεφαλαία τα χρεώνουμε περισσότερο!

      Διαγραφή
  3. ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΦΑΓΗ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝΕ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΜΑΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ. ΤΟ ΑΓΩΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΓΙΑΤΗ 9:04. ΞΕΡΕΙΣ ΜΕ ΤΙ ΟΡΕΞΗ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΛΗΘΟΥΝ ΘΑ ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ (ΕΞΟΔΑ ΙΑΤΡΕΙΟΥ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΔΑΝΕΙΑ ....). ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΝΤΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΩ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΕΡΑ. ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΔΙΝΕΙ. ΔΩΣΕ ΕΝΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ ΠΟΣΟ (ΠΧ ΜΙΣΘΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Α΄ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΣΤΗ ΤΣΕΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ). ΑΛΛΙΩΣ ΜΗΝ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΠΦΥ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΟΥΤΕ Ο 9:04.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί στόχος του υπουργείου είναι να εξαναγκάσει τους ιδιώτες ιατρούς να κλείσουν τα ιατρεία τους για να επανδρώσει την δημόσιοα ΠΦΥ όπως ιδεοληπτικά την αντιλαμβάνεται.Δεν μπορεί να δίνει μισθό επιμελητηή Α' για όποιοιν πάει στις ΤΟΜΥ (χωρίς ΕΦΚΑ,έξοδα ιατρείου κλπ) και να προσφέρει τα ίδια στον ιδιώτη,αφού η προσπάθεια είναι να του κλείσει το ιατρείο ή στην καλύτερη περίπτωση να του το επιστρατεύσει! Η ηγεσία του υπουργείου το έχει δηλώσει ανοικτά ότι η ιδιώτες ιατροί είναι «στρέβλωση» ,οι πολλές ειδικότητες επίσεις.Ακόμα και να δεχτεί κάποιος την τόσο εξευτελιστική σύμβαση ,του λένε ανοιχτά ότι αυτή θα είναι προσωρινή,ότι δηλαδή με το που γίνει ΤΟΜΥ στην περιοχή θα τον πετάξουν σαν στημμένη λεμονόκουπα αφού θα γίνεται επαναπροσδιορισμός των συμβάσεων ανα διετία... Είναι κρίμα που στην Ελλάδα με πληθώρα ειδικών καταρτισμένων ιατρών που με ΕΛΑΧΙΣΤΑ χρήματα θα μπορούσε να δημιουργηθεί ενα ΠΡΟΤΥΠΟ και μοναδικό στο κόσμο σύστημα ΠΦΥ με ελέυθερη πρόσβαση του κόσμου σε ιατρό ειδικότητας ,σύστημα για το οποίο θα καυχιόταν η όποια κυβέρνηση,αντίθετα ακολουθούν συστήματα άλλων χωρών με διαφορετική δομή ιατρικού σώματος.Οι δανειστές θέλουν να εξασφαλίσουν τα χρήματα τους ,δεν μας υποχρεώνουν να ακολουθήσουμε το όποιο βρετανικό ή γερμανικό μοντέλο ΠΦΥ ,με την προυπόθεση βέβαια να κάνουμε απο την πλευρά μας σοβαρή μελέτη των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της χώρας μας και να προτείνουμε ενα φτηνό και αποδοτικό σύστημα ΠΦΥ.Θα μπορούσαμε να το έχουμε,αλλά δυστηχώς είμαστε ΑΝΙΚΑΝΟΙ πολιτικά.

      Διαγραφή
    2. Και όμως συνάδελφε 10.52, βρέθηκαν 1100 φουκαράδες που με αυτούς τους όρους έκαναν..... αίτηση !!! Μιλάμε για πολύ γυφτουριά !!!

      Διαγραφή
    3. ΑΝ ΔΗΛΩΝΑΝ ΡΩΜΑ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.

      Διαγραφή
  4. Ξανθολαμογιο: παλι .....ρεζιλι εγινα! Τι θα πω τωρα στην Τροικα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πανωλεθρια σιγουρα για τα ζωα του χρΕΟΠΥΥ,ευχομαι ομως για τα 1100 κουτοπονηρα κοροιδα να τους κανουν τις συμβασεις των .....
    400 αμεσα ! Καρμυρηδες......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα δυο τριτα των Ελληνων μενουν χωρις ΟΙ του Δημοσιου! Αρα οι 600 γυφτουλες των γυφΤΟΜΥ και ειδικα τα ......ασυλληπτα 1100 κοροιδα (τουλαχιστον οι γυφΤΟΜΥδες δεν εχουν λειτουργικα!)μενουν στο χαρτζιλικι οι υπολοιποι εισπρατουμε κατα το δοκουν αμοιβες! Σε δυο χρονια , οι γυφΤΟΜΥ θα κλεισουν και οι 1100 θα ειναι φυλακη για χρεη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΑ ΑΠΟΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ.....1100 ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ! ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ : ΑΣ ΜΠΩ ΚΑΙ ......ΒΛΕΠΟΥΜΕ! ΟΥΤΕ 600 ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ! ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΠΥΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ξανθοκηφηνας: παλι την.....πατησαμε! Δεν .....πειραζει, συνεχιζουμε απτοητοι! Βαρδαρομπα, ψαξε οτι πιο .....αχρηστο υπαρχει στον 3ο Κοσμο, να το φερουμε εδω !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βαρδατρομπας: τωρα ψαχνω το ζωικο βασιλειο ......

      Διαγραφή
  9. Όλοι οι ανεπρόκοποι, οι γεροξεκούτηδες , οι kafkasio katsaplia, οι ανειδίκευτοι σε ευγνωμονούμε Υπουργάρα μας γιατί πουθενά αλλού στον Κόσμο δεν θα μας επέτρεπαν να δουλέψουμε στον Τομέα Υγείας ούτε σαν.....καθαρίστριες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ντροπη στα σχολια <>Δεν εχω συμβαση με κανεναν ειμαι 57 ετων και τελειωσα αθηνα οποτε να λεω και εγω ντροπη στους γιατρους του δεκαρικου????η να λεω ρε εσεις που πηρατε πτυχιο στα πρωην ανατολικα κρατη ειστε γιατροι αλλου επιπεδου???ξερω απο την καλη και απο την αναποδη τα μυαλα των πολακηδων γιατι υπηρξαμε στο πανεπιστημιο μαζι.φανταζομαι και των αλλων εκει κατι τετοιο ειναι αλλα ποτε στην ζωη μου δεν θα μπορεσω να πω συναδελφο γυφτουλα ειναι ντροπη για τον ιδιο.γιατι ειναι γυφτος αυτος και δεν ειναι και αυτος που βλεπει με 10αρικακι????τι σοι επιστημων ειναι αυτος που γραφει γραφει γραφει μονο συνταγες????για το δεκαρικακι??? σε οτι αφορα τις αιτησεις ειναι παραπανω.αρκετα παραπανω.οτι ειναι τιτανικος για τους υπευθηνους ξανθο πολακη ουτε κουβεντα ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!ΑΛΛΑ .......εχει δει κανεις κανενα ζωο να κοκκινιζει απο ντροπη ????εγω ΟΧΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίτα άχρηστε βολεμένε ξεκούτη , αν όντως είσαι γιατρός και όντως 57 έχεις ανοίξει το ιατρείο πριν 25 τουλάχιστον, δηλαδή 17 χρόνια εκτός κρίσης και προφανώς έχεις φάει τον αγλέορα όπως ΟΛΟΙ τότε ! Μάζεψες ποιος ξέρει πόσα ακόμη και νόμιμα και τώρα παριστάνεις τον .....πετυχημένο ιδιώτη? Α ς άνοιγες το 2010 μέσα στην κρίση χωρίς πακέτο από πίσω και θα βλέπαμε αν θα κόντραρες το Μονοπώλιο του χρΕΟΠΥΥ ! Αντί να κάνεις τον .....έξυπνο μήπως να απολογηθείς για τις αθλιότητες της γενιάς σου που βούλιαξαν την χώρα και την Ιατρική ? Φαρισαίε που μιλάς και για.....Ήθος ! Τιμή και Δόξα άθλιο παράσιτο που σήμερα οι νέοι συνάδελφοι μέσα σε αυτήν την κρίση και την εχθρική ηγεσία του ΥΠΥΓ υπερασπίζονται την αξιοπρέπεια του Έλληνα γιατρού κόντρα σε ξεφτίλες των 400 ευρώ και ψευτοπετυχημένους πλιατσικολόγους των 80s, 90s 00s σαν και του λόγου σου !

      Διαγραφή
    2. ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΕΣΕΝΑ 2.22 ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΓΕΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ.....400 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙΤΕ ΑΛΛΑ ΚΟΥΝΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ! ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ......

      Διαγραφή
    3. Άχρηστε δημόσιε τεμπελουπάλληλε 2.22 άρπα 72 σεντς !

      Διαγραφή
    4. Γιατί αυτός με το δεκάρικο παλεύει την επιβίωση ενώ ο .....400 ευρώ πεθαίνει στην ψάθα ! Για αυτό είναι γύφτουλας τρολάρα 2.22 ! Και για έναν ακόμη λόγο, δεν μπορεί για μερικούς γύφτουλες να κατρακυλάμε συνεχώς αντί να βελτιώνουμε την θέση μας εν μέσω ......διπλάσιου πλεονάσματος τρομάρα μας ! Είναι τέλος γύφτουλες διότι αν όντως δήλωναν Ρομά και άνεργοι θα τους έδιναν.....περισσότερα ! Προσβάλλουμε τους γύφτους βέβαια όταν τους λέμε γύφτουλες αλλά τρόπος του λέγειν ....

      Διαγραφή
    5. Να λες ντροπή στον εαυτό σου που μετά από 3 δεκαετίες λαφυραγωγίας τον καιρό των παχιών αγελάδων παριστάνεις την ......γιατράκλα λες και στα ιατρεία των συμβεβλημένων δεν μπαίνουν διαγνώσεις, δεν γίνονται μικροεπεμβάσεις κλπ κλπ Μοίρασε ότι έβγαλες στην τριακονταετία και ότι σου έδωσε ο ......μπαμπάς και μετά έλα σε συνθήκες μονοπωλίου να μας πεις ......δεν συμβάλλομαι με τον χρΕΟΠΥΥ! Από το συμβάλλομαι όμως , μέχρι δίνω το ιατρείο για 450 ευρώ και δεσμεύω και τον χρόνο μου έχει διαφορά και αυτό πολύ σωστά το καταδικάζουν οι συνάδελφοι!

      Διαγραφή
    6. O καραγκιόζης 2.22 αφού έφαγε , ήπιε, έσκασε από το φαγητό τριάντα ΚΑΛΑ χρόνια παριστάνει τον ......δεν έχω ανάγκη τον ΕΟΠΥΥ ! Ουστ από εδώ παράσιτο της χώρας και της Ιατρικής που καταδικάσατε τον νέο γιατρό στην μετανάστευση , μεγάλη δουλειά που δεν έχεις ΕΟΠΥΥ αλλάας άνοιγες τα τελευταία χρόνια να δούμε τι θα έκανες !

      Διαγραφή
    7. Απο το Πανεπιστημιο Αθηνων περασες μονο απεξω να παρεις κουλουρι ψευτογιατρε! Αν ησουν γιατρος θα καταλαβαινες την διαφορα!

      Διαγραφή
  11. Συνταγογράφοι του ΕΟΠΥΥ,σταματήστε να πανηγυρίζετε.Γιά την πλειοψηφία από εσάς έρχονται χειρότερες μέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξεφτίλα δημόσιε υπαλληλοτεμπελχανά για εμάς αρχίζει ο Χρυσούς Αιών , εσείς πάτε να δώσετε εξηγήσεις σε Τσίπρα /Τρόικα ! Καιρός να.....δουλέψετε παράσιτα !

      Διαγραφή
    2. Με εσάς έτσι κι αλλοιως καλυτερες μέρες είναι σίγουρο και αποδεδειγμένο ότι δεν θα δει κανείς πλέον (με εξαίρεση κομματοσκυλα και ανεπροκοπους ) .Το πήραμε απόφαση ,αλλά χαίρομαι που το επιβεβαιώνεις .

      Διαγραφή
    3. Γιατι ; Επειδη αφησατε 7 εκ. Ελληνες χωρις οικογενειακο γιατρο αρα θα ζηταμε οτι θελουμε;

      Διαγραφή
  12. χαχαχα θα επιλεγουν τα λαμογια του 1 ευρω τα οποια θα παιρνουν 1 ευρω απο τον ΕΟΠΥΥ για καθε ασθενη και 100 ευρω απο διαφορες μιζες (που θα τις επιβαρυνεται ο ασθενης και το κρατος). Αυτο το συστημα θα φτιαξουν. Με αλλα λογια, το κρατος θα καλυπτει μονο εξοδα ιατρειου και τις εισφορες και θα σου δινει τον ασθενη και θα σου λεει "μαδησε τον ιδιωτικα, γιατι εγω δεν εχω χρηματα να σου πληρωσω την επισκεψη". Τριτοκοσμικος τροπος σκεψης απο ηλιθιους. Ποιος τιμιος θα δεχτει να δουλεψει τζαμα? Απο χομπυ δουλευουν οι ιδιωτες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΥΡΙΖΑ: Τσακο 72 σεντσια υπαλληλακο μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Συνάδελφοι, μην ξεχνάτε ότι μας διαβάζουν και μη ιατροί. Και μόνο γι'αυτόν το λόγο-αν όχι από έμφυτη ευγένεια-αποφύγετε τους χαρακτηρισμούς, ήδη μας κοιτούν με μισό μάτι κάποιοι ασθενείς με το που μπαίνουν για πρώτη φορά στο ιατρείο. Αυτές οι διενέξεις δε βοηθούν. Εκτός κι αν όσοι βρίζουν δεν είναι καν ιατροί, γιατί πραγματικά αδυνατώ να πιστέψω ότι έχουμε αυτό το επίπεδο, και πρόκειται για άτομα που ποιος ξέρει τι σκοπό εξυπηρετούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι πολλές .....ευγένειες και ψευτοευπρέπειες μας έφαγαν ! Έτσι φτάσαμε εδώ ......με το Σεις και με το Σας ! Η γνώμη των τζαμπατζήδων δεν ενδιαφέρει κανέναν ! Ας πληρώσουν όπως παντού εκτός από την .....επίσκεψη στον γιατρό και μετά να έχουν άποψη !

      Διαγραφή
    2. ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΑΣ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΟΙ.ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΜΑΣΟΥΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ.ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΝ ΜΕ 500 ΕΥΡΩ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ 5χ5.
      ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ...ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΥΒΡΙΣΤΕΣ.

      Διαγραφή
    3. Αχρηστο τρολ 1.52 των 72 σεντς η αναρτηση, αλητες οι νεοφιλελευθεροι που εκαναν την προηγουμενη συμβαση! Υπερτατοι ΑΛΗΤΕΣ ομως εσεις που πηγατε να κλεψετε οσα αφησαν οι προηγουμενοι! Πατε τωρα αχρηστοι ψευτοΑριστεροι να δωσετε εξηγησεις στα αφεντικα της Τροικας και .....περαστικα! Οι ιδιωτες που σας ξεφτιλισαν!

      Διαγραφή
    4. Ρουφα την .....ξεφτιλα σου τωρα καρπαζοεισπρακτορα του χρΕΟΠΥΥ και μην ανησυχεις για εμας! Θα γελαμε απο τα ιατρεια μας με τις γυφΤΟΜΥ του τρομου που θα πεφτουν στα κεφαλια σας!

      Διαγραφή
  15. Οι νεοφιλελευθεροι μας προσλαβανε κατσαπλια με 2000€=1000€!Εσεις θελατε να μας δωσετε 1600€=400€ ! Και ακομη παραμιλατε απο το ξυλο που σας ριξαμε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Συνάδελφε 12:03 μ.μ. πολύ καλά γράφεις οτι αυτό το επίπεδο δεν ταιριάζει σε γιατρούς. Αλλά δυστυχώς με το που πήγε και ...σπούδασε κάποιος γιατρός όπου πήγε και γύρισε πίσω δείχνει την ποιότητά του και την κουλτούρα του. Πληθωρίστηκε το επάγγελμα και έπεσε το επίπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη συνάδελφε 4.47 που είσαι ο 12.03, με το πολύ σας το .....επίπεδο φέρατε την χώρα και την Ιατρική εδώ που έφτασαν ! Να αφήσεις την υποκρισία κατά μέρος και να μιλάς για την ουσία! Πολύ καλά κάνουν οι νέοι συνάδελφοι και καυτηριάζουν τις αθλιότητες των χυδαίων ΥΠΥΓ/χρΕΟΠΥΥ με την γλώσσα που αρμόζει !

      Διαγραφή
  17. ειναι ντροπη για ολους μας αυτο το επιπεδο κουβεντας.ο συναδελφος ανεφερε οτι ειμαι ψευτογιατρος....οταν πηρα το πτυχιο ηταν ο δασκαλακης στην γραμματεια αν σου λεει κατι γιατι αν σου πω καθηγητες θα πεις οτι καποιος μου το ειπε.αν σου πω οτι ειχα το γαρδικα θα νομισεις οτι μιλαμε για ραδικια.καποιος αλλος λεει να φερουμε απο πακισταν σουδαν ουγκαντα.λαθος φεραμε απο βουλγαρια τσεχια σλοβακια ρουμανια.το ιδιο ειναι καποιος γραφει γιατρουδακια κολογεροι που τα φαγατε.......επειδη ειπα δεν εχω και δεν κανω συμβαση.θα του πω διοτι οταν τελειωσα εγω αυτος ηταν στην κουνια οτι εμεις οι παλαιοι δεν ειχαμε και δεν μπορουσαμε να κανουμε συμβασεις.κατι λιγοι ειχαν ηταν ιατροι του ικα και ακομη λιγοτεροι του τεβε.τα ταμεια μπηκαν στην ζωη ολων μας μετα το 2010.επομενως κυριε συναδελφε δεν φαγαμε δουλεψαμε ιδιωτικα οι πολλοι.χωρις ταμεια και τετοια.το 2010 εκρινα οτι δεν μπορω να γινω γιατρος του 10αρικου και σιγουρα δεν μπορω να γινω γιατρος των 0.75.για την ιστορια τα χρονια εκεινα και να ηθελες δεν μπορουσες να βαλεις ταμειο πλην ελαχιστων.το οτι επελεξες να σπουδασεις ιατρικη δεν σημαινει αυτοματα οτι θα γινεις ιατρος ελεγε ο μακαριτης ο ματσανιωτηςτο οτι σε εστειλαν στα πρωην ανατολικα κρατη ντε και καλα δεν σημαινει οτι αυτοματα θα εχεις και ενα κρατος απο πισω να σε ταιζει μεσω των ταμειων.θα τρεξεις θα στρωσεις κολο οπως λεμε εμεις οι κολγεροι ιατροι.το οτι εκανες 3 μηνες σε καθε κλινικη και εγινες γενικος αυτοματα δεν σε κανει σοφο.αααα εκανες και σε κεντρο υγειας ξεχασα.οποτε ναι ειναι σαν να λεμε οτι εβγαλες το χαρβαντ.ΑΚΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ενα κολογερο που δεν ειμαι και κολογερος αλλα γελαω μαζι σου οπως γελαγα οταν ακουγα χαρυ κλυν στο ουγκα γκα μπουμ μπιγκι ουκα καμπουμ μπιριλιγκα γκαμ.απο σεβασμο στους γονεις σου (εμενα πουλησαν ενα διαμερισμα να κανω μεταπτυχιακο) μην ασχοληθεις ποτε με το τι θα κανει το ταμειο.να ασχοληθεις απο εδω και περα μονο με το ιατρειο σου ο καλος ιατρος δεν φοβαται τιποτα και ποτε μονο την ασθενεια.αν περιμενει ς απο τους αχρηστους που διοικουν αυτη την χωρα θα περιμενιες χρονια οπως και εγω.ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ και φοβαμαι και στο κοντινο μελλον δεν ηταν αξιος.στην μεταναστευση σας καταδικασαν οι γονεις σας οσο και οι παλαιοτεροι γιατροι.οταν η ελλαδα εχει αναγκη 10 γιατρους και σας εστελναν στην καθε βοιδοσχολη που εβγαζε 100 το χρονο ???ποιος φταιει???αυτο δεν σημαινει οτι οι πολιτικοι μας ειναι αθωες περιστερες.μαυτα κορακια ειναι και αυτοι.καλα κανατε λοιπον και δεν κανατε συμβαση αν και φοβαμαι οτι αρκετοι εχουν κανει.αλλα το δεκαρικακι της συνταγογραφησης με την υπαρχουσα γιατι το κανατε????/παλικαρια πισω απο την ανωνυμια ευκολα λετε αφορισμους με ονοματακι φανταζομαι λιγοι θα ψελιζατε.για αυτο το λογο δεν θα κανω την τιμη να απαντησω αλλη φορα.απλα ΝΤΡΟΠΗ για τις εκφρασεις εκφραζω οχι για τον τροπο που σκεφτεται ο καθενας μας.καληνυχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πλιατσικολογε 7.58 των 80s και 90s οτι ειχα να σου πω στο ειπα πανε να κανεις χαρακιρι για τις πομπες σου και αλλου το κηρυγμα τρωκτικο!

      Διαγραφή
    2. Οτι πει η καλοταισμενη ακριδα 7.58 που κανει την γιατρακλα!

      Διαγραφή
    3. Πάρε κανα καθαρκτικό να βγάλεις όσα έφαγες 30 χρόνια βολεμένε και μετά έλα να κάνεις ! Και άλλοι υπήρξαν παράσιτα αλλά δεν βγάζουν και γλώσσα! Η αμετροέπεια έχει τα όριά της ! Φυσικά και μιλάμε ανώνυμα αφού πάμε κόντρα στους γκάγκστερ του ΥΠΥΓ, έχουμε άλλη επιλογή ψευτοπαλικαρά, ψευτοεπίπεδο, ψευτογιατράκλα με το πακέτο της 30ετίας ?

      Διαγραφή
    4. Αγαπητέ συνάδελφε 7:58 μ.μ. έχεις απόλυτο δίκιο. Τα παλιά χρόνια οί γιατροί έκαναν καριέρα δύσκολα και με την αξία τους,σε ένα δύσκολο εργασιακό καθεστώς. Ακόμα πιό δύσκολο ήταν το πολιτικό καθεστώς με τους βουλευτές να λύνουν και να δένουν στα νοσοκομεία και στα ταμεία. Ετσι μετά βρέθηκε η κακή λύση του μόνιμου γιατρού χωρίς να υπολογίσουν τις παρενέργειες και τις αλητείες που έκαναν οι διάφοροι για να ισσοφαρίσουν τα διαφυγόντα κέρδη απο την πλήρη και αποκλειστική απασχόληση. Τώρα πρέπει να καταργηθούν αυτά και να είναι οι γιατροί ελευθεροεπαγγελματίες με συμβάσεις ορισμένου χρόνου σε όλες τίς δημόσιες δομές μετά απο προκηρύξεις και με δικαίωμα ιδιωτικού ιατρείου. Να πληρώνουν δε οι ίδιοι το ΕΦΚΑ βάσει των εισοδημάτων τους. Για να ξεχωρίσουν και οι καλοί απο τους άλλους.

      Διαγραφή
    5. Οτι πει το παρασιτο του ΙΚΑ 1.51 !

      Διαγραφή
  18. ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥς ΤΟΥΣ ΝΕΟΥς ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΝΕΙς ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ.ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΜΑΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΤΣΕΧΙΑ ΣΛΟΒΑΚΙΑ ΟΥΓΚΑΝΤΑ ΤΖΑΤΖΙΚΙΣΤΑΝ(ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΤΖΑΤΖΙΚΙ)ΣΟΥΔΑΝ.ΚΑΤΡΑΜΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ .ΒΟΥΡΔΟΥΛΑ ΟΛΟΙ.ΧΑΜΕΝΕ ΞΑΝΘΕ ΚΑΙ ΠΟΛΑΚΗ ΤΙ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙς ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΙΔ/ΤΑ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΟΥ ΤΟΥ ΔΕΚΑΡΙΚΟΥ .ΕΓΩ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΜΟΥ.ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΙΔ/ΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΟΠΕΤΙΝΙΤΣΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ.ΕΝΑΣ ΒΡΕΤΑΝΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑΝ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΣΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΟΒΕΡΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΟΝ ΚΟΥΤΟΦΡΑΓΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤ.ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ.ΕΙΜΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φαινεται οτι εισαι πολυ .....γιατρος απο οσα γραφεις! Στις.. ..εκκενωσεις βοθρων ειδικευεσαι;Πονεσε πολυ ο εξευτελισμος απο τους γιατους υπαλλακο αποφοιτε δημοτικου;

      Διαγραφή
    2. ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΠΥΥ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ 8.15 ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΕΛΚΥΣΤΙΚΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ! ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕ!

      Διαγραφή
    3. Κλαψε ελευθερα 8.15 ! Δικαιολογεισαι απολυτα! Θεος ισως δεν ειμαι αλλα ειμαι αυτος που σας εκανε τοπι στο ξυλο αναρχοαπλυτοι κατσαπλιαδες !

      Διαγραφή
    4. Οι νέοι γιατροί κομπλεξικό αναρχοκομμούνι διαπρέπουν σε όλη την Ευρώπη και Αμερική όπου είναι περιζήτητοι! Αυτό σας πονάει γιατί δεν μπορείτε να τους εκβιάσετε! Πάντε τώρα να μαζέψετε τις στάχτες της κτηνιατρικής σας ΠΦΥ και άλλη φορά να προσέχετε με ποιους τα βάζετε !

      Διαγραφή
    5. Η πραγματική βιογραφία του 8.15 : από μικρός φαινόμουν βλάκας και αργόστροφος, στο σχολείο έγραφα 100 λέξεις ορθογραφία με ....178 λάθη! Όλη η τάξη γελούσε μαζί μου ! Από τότε άρχισα να μισώ τους έξυπνους συμμαθητές μου που πολλοί έγιναν γιατροί ! Πέρα από το δημοτικό δεν προχώρησα, μια ζωή έτρωγα τα λεφτά των γονέων μου και όλοι με έλεγαν ανεπρόκοπο! Ήμουν όμως καλό κομματόσκυλο! Έγλυψα κ........... και χ....... ποδιές και με τους γαλάζιους και με τους πράσινους και μπήκα με μέσον στο δημόσιο όταν οι πρώην συμμαθητές μου γιατροί , έλιωναν στο διάβασμα ! Έκτοτε παρασιτώ στο Δημόσιο τρώγοντας τα λεφτά των πολιτών με αγαπημένη ασχολία να κυνηγάω μύγες , να βλέπω τσόντες στον υπολογιστή και να γυαλίζω τα παπούτσια των προισταμένων μου ! Και με την .....γλώσσα αν χρειαστεί ! Μόλις βγήκε ο ΣΥΡΙΖΑ ποταπός και ανυπόληπτος καθώς είμαι το γύρισα σε λαικός αγωνισταράς! Τώρα αφού με απέσπασαν σε υπεύθυνο καθαριότητας των αποχωρητηρίων του κλαρινοΥΠΥΓ λέω ότι μου πει ο ΞανθοΜαδούρο! Για αυτό και βρίζω τους γιατρούς που έτσι και αλλιώς πάντοτε φθονούσα! Ο ΞανθοΠινόκιο είναι το πρότυπό μου γιατί μου είπε ότι θα διώξει τους γιατρούς από τν ΠΦΥ και θα βάλει .....ατσίδες σαν και εμένα να κάνουν τον γιατρό! Επιπλέον μου δίνει 72 σεντς για κάθε συκοφαντία κατά των γιατρών ! Αναρχοάπλυτοι κατσαπλιάδες όλου του Κόσμου Ενωθείτε !

      Διαγραφή
    6. 8.15 , χρειάζομαι κάποιον να καθαρίζει τις τουαλέτες στο ιατρείο μου ,επειδή προφανώς γιατρός δεν είσαι (με τι προσόντα άλλωστε?) σου δίνω την θέση ! Αλλά να ξέρεις ότι θα ......δουλέψεις ! Το ιδιωτικό ιατρείο δεν είναι δημόσιο !

      Διαγραφή
    7. Κεντρικά ΣΥΡΙΖΑ : μπράβο χαφιεδάκο μας, άρπα 65 σεντς !

      Διαγραφή
    8. ΥΓ του 8.15΄: συγγνώμη που γράφω με κεφαλαία αλλά αν και γιατρός δεν ξέρω......ορθογραφία !

      Διαγραφή
    9. Τάκηηηηηηηηηηηη 8.15 , γιατί δεν πήρες τα Tavor σου ?

      Διαγραφή
  19. Ειμαι νεος θελω να μαθω τι διαφορα υπαρχει αναμεσα τον ιατρο παθολογο και τον γενικως ιατρο???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ιατρος παθολογος εχει κανει 6 χρονια ο γενικος ιατρος λιγοτερο.αν δεν εχεις κανει λαθος αλλο πραγμα ο γενικος ιατρος και αλλο ο γενικως ιατρος.συνηθως γενικως εχει απο κατι κρατη τυπου βουλγαριας τσεχιας σλοβακιας ρουμανιας που τα εστειλε ο μπαμπας.συνηθως μετριοι γενικως......και απο αυτους υπαρχουν οι δηθεν σοφοι που ολα τα ξερουν και οι αναρχοαπλυτοι επαναστατες της δεκαρας σημερα του δεκαρικου κατσαπλιαδες της ιατρικης συνηθως ξενοφερτα φυντανακια που μιλανε για μεταναστευση ενω και αυτοι ειναι εισαγωγης.αν οι συλλογοι βγαλουν δημοσια που πηρε πτυχιο ο καθενας μας θα γελασει και το παρδαλο κατσικι.αντε ρε που εχετε και μουτρα και μιλατε.σε κατι σχολες του κολου τελειωσατε και λετε ειμαστε γιατροι οι ελαχιστοι που τελειωσαν σε σοβαρα κρατη της δυσης δεν καθονται εδω να αμπελοφιλοσοφουν εργαζονται ενω εσεις κιφηνες γραφετε.γραφετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το παραμιλητο του αχρηστου εγκαθετου 10.49 μετα τον εξευτελιαμο που επεβαλε το Ιατρικο Σωμα στην συμμορια ΥΠΥΓ/χρΕΟΠΥΥ συνεχιζεται! Παρατηρηστε την προσπαθεια διχασμου των Ιατρων αναλογα με την χωρα πρυχιου απο τους προστατες των ρωσοποντιων κατσαπλιαδων,των ανειδικευτων,των ας δινει φαρμακα ο νοσηλευτης! Ολοι μαζι εξευτελιζουμε τα ζωα του χρΕΟΠΥΥ!

      Διαγραφή
    2. Ανειδικευτε κατσαπλια ειδικευομενε 10.49 αντε να κανεις ειδικοτητα και φωναξε τον....
      ειδικο σου να μιλησουμε σαν ισοι!

      Διαγραφή
    3. Μα εσυ αμπελοσοφεις ατελειωτε κηφηνα ανειδικευτε!Εχε υπομονη γιατι πολυ ξυλο θα φατε ακομη τα χαφιεδακια του χρΕΟΠΥΤ!

      Διαγραφή
    4. Πανε ρε αχρηστε 10.49 να κανεις ειδικοτητα και μετα να μιλας με Ειδικους!Φοιτητακο!Ε.....φοιτητακο.....!

      Διαγραφή
  21. Όσο και να προσπαθείτε , μάταια , να διχάσετε τον ΙατρικόΚόσμο αληταράδες του Υπουργείου είναι πολύ αργά για εσάς ! Ο Έλληνας Ιατρός σας διέλυσε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κομπλεξικέ ανειδίκευτε με το πιστοποιητικό ΠΑΣΟΚ .....θεραπευτή, αυτά που γράφεις είναι επιπέδου 2ου έτους φοιτητή Ιατρικής ! Δεν αφορούν Ειδικούς και για αυτό μην μας ζαλίζεις τα.......! Στον κόσμο των Ειδικών άσχετε , που ποτέ δεν μπήκες ούτε θα μπεις, σημασία έχει τι μπορείς να κάνεις και όχι που τελείωσες ! Αν εγώ τελειώσω στην Σερβία και κάνω γαστρεκτομή αλλά εσύ στην Αθήνα κρατούσες τα άγκιστρα στον Καθηγητή και βάζεις στραβά και την ......ραφή ή αν ισχύει το αντίθετο, αυτό το κρίνει η αγορά , οι ασθενείς ΚΑΙ οι συνάδελφοι ! Θα σε προτιμήσουν πχ στην επέμβασή τους όπου και να τελείωσες αν μπορούν να βασιστούν πάνω σου και θα σε γράψουν αν το μόνο που έχεις να προσφέρεις είναι ......αρλούμπες για το τι ......φοιτηταράς ήσουν! Αν ποτέ γίνεις Ειδικός , θα το καταλάβεις! Ειδάλλως , ξεχειλίζει το άγχος σου γιγαντοτεράστιε γιατράρα να μας δείξεις την ......επιστημοσύνη σου ! Με ......αρλούμπες......

    ΑπάντησηΔιαγραφή