Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΝΩΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΚΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ

Με την πρόσκληση ενδιαφέροντος για σύναψη νέων συμβάσεων οικογενειακών γιατρών με τον ΕΟΠΥΥ η μνημονιακή κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ προκαλεί τους γιατρούς και το λαό

Αποτέλεσμα εικόνας για ιατρός
1) Με τα ψίχουλα που προβλέπονται από τον κρατικό προυπολογισμό και τον ΕΟΠΥΥ και με δέσμευση να μην δοθεί ευρώ παραπάνω (....όλα για τη μαύρη τρύπα του χρέους) η κυβέρνηση στέλνει τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ στα ιδιωτικά ιατρεία ούτε καν για τα στοιχειώδη. Αφού οι προηγούμενοι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ διέλυσαν τις πρωτοβάθμιες δομές του ΙΚΑ απολύοντας χιλιάδες γιατρούς (θυμάστε τα χαριτωμένα περί ....πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης;) ήρθαν οι επόμενοι ή ακόμα πιο πολύ μνημονιακοί ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ να ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας.

2) Η νέα σύμβαση αντιμετωπίζει τους γιατρούς ως σκλάβους.. Χαμηλότερες αμοιβές για διπλάσια και τριπλάσια δουλειά στο ιατρείο τους και όχι μόνο( γίνεται αναφορά και για κατ'οίκον εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων), με ασαφές ωράριο εργασίας που δεν αφήνει περιθώριο προγραμματισμού για το ιδιωτικό ιατρείο. Χωρίς ασφαλιστικά και εργασιακά δικαιώματα με το ληστρικό νόμο Κατρούγκαλου σε ισχύ, με την υπερφορολόγηση και τα μεγάλα λειτουργικά έξοδα των ιατρείων δε θα μένει τίποτα ως εισόδημα. Ορατή και απειλητική η προοπτική της αδυναμίας επιβίωσης του μικρού ιατρείου. Όμως ο ΕΟΠΥΥ έχει μεριμνήσει προβλέπει συμβάσεις και με ιδιωτικά πολυιατρεία...

3) Ξεχωριστή συμβολική σημασία: Με υπογραφές των δύο γιατρών υπουργών Υγείας η ιατρική αμοιβή ορίζεται το....πολύ 1 ευρώ! ανά ασθενή το μήνα(υπάρχει και ... 50 λεπτά!) αλλά είπαμε ψίχουλα για την υγεία , δις ευρώ στο χρέος, τους τραπεζίτες και το κεφάλαιο στην υγεία !!

ΤΕΡΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ! ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ!

ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΙ ΣΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ-ΞΕΦΤΙΛΑ!

ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ! ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΦΥ, ΓΕΝΝΑΙΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ,ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΔΝΤ,ΕΕ,ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΗΝΝ ΛΑΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΕ ΠΑΝΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΛΛΑΙΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ!

ΑΘΗΝΑ 23/1/2018 ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου