Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

Και οικογενειακός, και προσωρινός

Μαρίνα Ριζογιάννη - ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ





12 σχόλια:

  1. Ο ΠΙΣ μας κοροϊδεύει όλους ψιλό γαζί. Αφού έγλυψε καλά τον πάτο των παπουτσιών της την κυβέρνησης ξεπουλώντας τις συμβάσεις των ιατρών για να παραταθεί η θητεία μέχρι τον Απρίλιο τώρα κάνει την επανάστασή του διαφωνώντας κάθετα με αυτά που συμφώνησε. Συγχαρητήρια κύριε Πρόεδρε του ΠΙΣ! Ξεπεράσατε σε kolotoumbes ακόμα και τον Πρωθυπουργό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το τζαμπα Γεωργακοπουλεσκου τελειωσε! Αν δεν υπαρχουν λεφτα να κοψετε το παραμυθι της δωρεαν Υγειας με τα χρηματα των γιατρων!Ο καθενας απο την τσεπη του και μια κλιμακωτη βοηθεια προς τους ασθενεστερους! Με τα λεφτα των γιατρων δεν θα παιζετε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστά , αλλιώς να υποχρεώσουν και τα εστιατόρια να ταίζουν .....τζάμπα ή τους υδραυλικούς να διορθώνουν τα πάντα .....δωρεάν !

      Διαγραφή
  3. Το ακουσατε συναδελφοι? Οποιος δεν αλυσοδεθει στην γαλερα για κουπι....
    ε,συγγνωμη,για.....κοινωνικη προσφορα,ειναι.....τραστ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Κακοί γιατροί που δεν θέλετε να προσφέρετε στον δοκιμαζομενο Ελληνικό λαό! Με 600 ολόκληρα ευρώ καθαρά μπορείτε και να πληρώσετε το ιατρείο σας και να εξετάσετε και να ζήσετε και να φτιάξετε φακέλους και να πηδάτε στο ένα πόδι όταν θα σας πει η πεφωτισμένη Αριστερή ηγεσία .Απορώ πραγματικά γιατί φωνάζετε.Αλλα μην σας νοιάζει ...αν δεν έρθετε εσείς θα βρω άλλους ..όπως βρήκα για τα ΤΟΜΥ κ φτηνοτερους κιόλας!" Να τους χαιρόμαστε τους αριστερους συναδέλφους μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχετε ......κοινωνικο καθηκον να τραβατε κουπι στην γαλερα του ΕΟΠΥΥ !

      Διαγραφή
    2. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΕΟΠΥΥ

      Διαγραφή
    3. Αυτά λέγατε δημοσιοτεμπελχανά 7.09 και με τις γυφΤΟΜΥ και ακόμη .....κλαίτε μα κατακόκκινα μάγουλα από την σφαλιάρα που σας αστράψαμε οι γιατροί!

      Διαγραφή
  6. Θα κανουν μια ΠΦΥ του.....κ...., με 500 ασχετους καυκασιους geniko giatro και μετα βιας 60-70 κτηνιατρικες ΤΟΜΥ που απλα θα τους εκθετουν! Μετα θα εκλιπαρουν γονατιστοι να συμβληθουμε εστω με τα σημερινα λεφτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΛΗΤΕΙΑ ! ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΝΟΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τακης δεν θελω δουλεια σκανδαλα θελω: οποιος δεν συμβληθει για ενα πιατο φασολαδα ειναι.....τραστ! Θα τον εξοντωσει αμειλικτα η ενδοξη Σεκιουριτατε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή