Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

Πολάκης: Παρακράτος με πλοκάμια αλλά θα τα κόψουμε - Τι αναφέρει για το Σισμανόγλειο



«Μιλάμε για παρακράτος με χιλιάδες πλοκάμια, όμως θα τα κόψουμε», γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, με αφορμή καταγγελία συνεργάτιδάς του. 

Σύμφωνα με την ανάρτηση του αναπληρωτή υπουργού, ο αδελφός της συνεργάτιδάς του «χειρουργήθηκε στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο της Αθήνας.

Onmed.gr

Το απόγευμα η συνεργάτης του πήγε να τον επισκεφθεί και είδε πως τα σεντόνια είχαν λερωθεί (όπως και άλλων ασθενών ) και απευθύνθηκε σε μια νοσηλεύτρια της βάρδιας ζητώντας να τα αλλάξουν. Η απάντηση ήταν «δεν έχουμε φέρτε απ το σπίτι».

Όπως γράφει η συνεργάτιδα, εκείνη απευθύνθηκε στον προϊστάμενο ο οποίος της απάντησε και με απότομο τρόπο «έτσι είναι κυρία μου ο δημόσιος τομέας, δεν υπάρχουν λεφτά γι αυτόν»

Η συνεργάτιδα, απευθύνθηκε στο διοικητή του νοσοκομείου, ο οποίος μαζί με την νοσηλευτική υπηρεσία ήρθε και έκανε έλεγχο στον όροφο για το αν υπάρχει ιματισμός. Σε μισή ώρα βρέθηκαν και μοιράστηκαν σε όλους τους ασθενείς που χρειαζόταν και σεντόνια και κουβέρτες και μαξιλαροθήκες».

Ο υπουργός καταλήγει στο μήνυμά του, λέγοντας ότι για το περιστατικό διέταξε σχετική έρευνα.

3 σχόλια:

  1. ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ.........ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΣΕΝΤΟΝΙΑ, BETADIN, ΣΥΡΙΓΓΕΣ, ΥΛΙΚΟ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΑΥΤΟΙ, ΟΝΤΑΣ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΕΧΟΥΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.......ΑΥΤΗ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΛΑΚΗ. ΟΥΤΕ Ο ΣΤΑΛΙΝ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕ ΤΑΞΙΚΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΠΕΡΝΟΥΣΕ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ηθικό δίδαγμα. Αν είσαι συνεργάτης του πολακη ο διευθυντής βρίσκει σεντόνια. Συγχαρητήρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή