Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ

Ενωτικό Κίνημα για την Ανατροπή, 19 /11/2017

Οι βουλευτές την ΝΔ σήκωσαν τα χεράκια τους και ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΑΝ μαζί με τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ τα άρθρα 1-4 του κυβερνητικού νομοσχεδίου στα οποία περιλαμβάνονται όλες οι αισχρές καταστροφικές ρυθμίσεις περί ωραρίου εργασίας των νοσοκομειακών γιατρών, παρά το όχι «επί της αρχής» που είχαν δηλώσει !

Και αυτό ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ (Πέμπτη 9/11) που οι νοσοκομειακοί γιατροί διαδήλωναν δυναμικά στο υπουργείο Υγείας και στην βουλή, και που εκδήλωναν την οργή τους εισβάλλοντας μέσα στο κτίριο του υπουργείου … 

ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ. Επιβεβαιώνεται έτσι περίτρανα πως πρόκειται για μνημονιακές ρυθμίσεις «κατ’ εντολή» του μαύρου μετώπου κεφαλαίου – ΕΕ – ΔΝΤ. Επίσης έτσι καταρρίπτονται περίτρανα οι ΓΕΛΟΙΕΣ προπαγανδιστικές «καθησυχαστικές» αρλούμπες της κυβέρνησης πως ενώ γκρεμοτσακίστηκε να θεσμοθετήσει «επειγόντως» το νομοθετικό έκτρωμα, τάχαμου … «δεν θα το εφαρμόσει» ( ! ) : μην ανησυχείτε απερίγραπτοι κύριοι της κυβέρνησης – έ, αφού το ψήφισε η ΝΔ, ακόμα κι αν λέτε αλήθεια πως «δεν θα εφαρμόσετε» αυτό το έκτρωμα που φέρατε, είναι σίγουρο πως θα το εφαρμόσουν οι επόμενοι …

ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ενάντια στους νοσοκομειακούς γιατρούς Τσίπρας και Μητσοτάκης, Πολάκης και Άδωνις, Ξανθός και Οικονόμου …

Όταν ξανακάνουν πάλι πως δήθεν «τσακώνονται» με αφορμή τίποτα επικοινωνιακές τρίχες όπως συνήθως, θα γελάνε και τα WC στα νοσοκομεία …

Οι νοσοκομειακοί γιατροί όλης της χώρας αυτές τις μέρες εκφράζουν την οργή και την αγωνιστική τους διάθεση σε μαζικές γενικές συνελεύσεις.

ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ! ο αγώνας τώρα αρχίζει

- Να καταργηθεί ο νόμος – έκτρωμα για το ωράριο

- Πλήρης αποκατάσταση των μισθολογικών μας απωλειών

- Να δοθεί τέρμα στο αδιέξοδο με την ομηρεία της προσωρινότητας – επικουρικότητας – αναξιοπρέπειας – απληρωσιάς. Μαζικές προσλήψεις επιμελητών σε μόνιμες οργανικές θέσεις. Καμία απόλυση επικουρικού.

- Δωρεάν, αποκλειστικά δημόσια, σύγχρονη, ισότιμη περίθαλψη για τον λαό.

2 σχόλια:

  1. Σιγα ρε μαγκες νοσοκομειακοι τιποτα δεν πληρωνεται ουτε νοικι ιατρειου ουτε αναλωσιμα και τη νοσοκομα δωρεαν την εχετε να σας βοηθα και το φακελακι (οσοι περνουν)καλο ειναι εεεεεεεε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντί να δουν τι γίνεται και τι φταίει ώστε να διορθωθούν τα στραβά στο ΕΣΥ ,που έχουμε καταδικασθεί απο την Ευρωπαϊκή ένωση , κάνουν αγώνα για να διατηρηθούν τα στραβά και τα ανάποδα και να μεγαλώσουν κι'άλλο!!!
    Τι φταίει; Γιατί είναι δύσκολο να εφαρμοσθεί αυτό το νομοσχέδιο που ισχύει στην Ευρώπη;
    Γιατί υπάρχουν ολιγομελείς κλινικές. Κανονικά θα πρέπει όπου υπάρχουν ίδιας ειδικότητας να συγχωνευτούν.Να σταματήσει το Διευθυντής !! κλινικής η τμήματος με 2-3 γιατρούς.
    Να καταργηθεί τώρα η μονιμότης και η πλήρης και αποκλειστική απασχόληση. Πως να εφαρμοσθεί το νομοσχέδιο με σερνόμενους γηραλέους και αποκαμωμένους γιατρούς με το μισθό πείνας; Θα πρέπει να υπάρχει σε κάθε κλινική-τμήμα -εργαστήριο ηλικιακή πυραμίδα. Θα πρέπει να γίνει πρόσληψη γιατρών με ατομική σύμβαση ανάλογα της ειδικότητας και της ανάγκης,για ορισμένο χρόνο και με δικαίωμα ιδιωτικού επαγγέλματος. Θα πρέπει βέβαια να υπάρχουν κανόνες και σωστή διοίκηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή