Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Θρήνος σε όλη τη χώρα για τους 15 νεκρούς - Η κακοκαιρία «τσάκισε» ζωές και περιουσίες


Μάνδρα: Μπάζωσαν το ρέμα και δεν έφτιαξε κανείς αντιπλημμυρικά!

Parapolitika Newsroom

Αντιμέτωπη με μία πρωτόγνωρη και πολύνεκρη καταστροφή είναι η Αττική.

Η θεομηνία, που έπληξε τις πρωινές ώρες της Τετάρτης τη Δυτική Αττική και κυρίως της περιοχές της Μάνδρας, της Νέας Περάμου και της Μαγουλας, θυμίζει βιβλικές εικόνες, έχοντας αφήσει 15 νεκρούς και πολλούς τραυματίες, ενώ πολύ περισσότεροι είναι αυτοί που έχασαν τα σπίτια τους και την περιουσία τους.

Τα ορμητικά νερά που κατεβαίνουν από το βουνό έχουν κόψει δρόμους, γκρέμισαν μάντρες σπιτιών, παρέσυραν αυτοκίνητα και έχουν πλημμυρίσει σπίτια και καταστήματα, ενώ τα νερά έχουν φτάσει σε πολύ μεγάλο ύψος, παρασύροντας ό,τι βρίσκεται στο διάβα τους.

Δέκα από τα θύματα της τραγωδίας είναι άνδρες και πέντε γυναίκες.

Οι τραυματίες είναι 17, έντεκα άνδρες και έξι γυναίκες. Μία τραυματίας είναι διασωληνωμένη στο Θριάσιο νοσοκομείο όπου παραμένουν οι εννιά εκ των τραυματιών. Πρόκειται για μια 82χρονη γυναίκα, η κατάσταση της οποίας κρίνεται σοβαρή. Στους υπόλοιπους δόθηκε εξιτήριο. 

Πηγή: http://www.parapolitika.gr/article/vivliki-katastrofi-stin-attiki-15-nekri-anipologistes-katastrofes-picsvids

2 σχόλια:

  1. υπάρχουν και ιατροί και ιατρεία εκεί αλλά κανένας δεν έχει ασχοληθεί απο ΙΣΑ ΠΙΣ να δουν τι γίνετε έστω απο τυπικότητα βρε αδερφέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΙΣΑ εχει επικοινωνησει με τους πληγέντες Ιατρους και το ΔΣ εχει πάρει απόφαση να στηρίξει με κάθε τροπο και με οικονομική στήριξη τα πληγέντα μελη του.Παραλληλα επιτροπή του ΙΣΑ θα ελέγξει και προτείνει βοήθεια και αποκατάσταση των δομών υγείας.
    Φ.Ν.Πατσουρακος
    Ταμίας ΙΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή