Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Νέα εγκύκλιος του υπ.Υγείας για μεταθέσεις και μετατάξεις γιατρών ΕΣΥ και ΠΕΔΥ! Όλη η εγκύκλιος


Δευτέρα 25 Σεπτέμβριος 2017

Γράφει: Δήμητρα Ευθυμιάδου 

Με διευκρινίσεις επανέρχεται το υπουργείο Υγείας για τον τρόπο που θα γίνονται οι μεταθέσεις και οι μετατάξεις των γιατρών του ΕΣΥ, αλλά για τον τρόπο που θα ενταχθούν στο δημόσιο σύστημα οι γιατροί του ΠΕΔΥ μετά από αξιολόγηση.

Υπενθυμιστικά φαίνεται ότι επιχειρεί να λειτουργήσει το υπουργείο Υγείας ειδικά για τους γιατρούς του ΠΕΔΥ, δεδομένου ότι σε λίγες ημέρες λήγει η προθεσμία που έχουν στη διάθεσή τους για να κάνουν αίτηση για ένταξη στο δημόσιο σύστημα με σχέση πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης.

Με νέα εγκύκλιό του το υπουργείο Υγείας δίνει όλες τις απαραίτητες διευκρινήσειςγια τα δικαιολογητικά που απαιτούνται αλλά και για τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί. Άλλωστε στις 30 Σεπτεμβρίου λήγει η προθεσμία για κατάθεση των αιτήσεων. Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις λεπτομέρειες: «Γιατροί ΠΕΔΥ: Δέκα μέρες προθεσμία για μόνιμη ένταξη στο ΕΣΥ! Έρχονται έλεγχοι σε ιατρεία»

Για τους γιατρούς του ΠΕΔΥ που θα ενταχθούν στο ΕΣΥ θα προηγηθεί και αξιολόγηση στην περίπτωση που δεν έχουν περάσει ήδη από αυτήν την μέγγενη.
Βέβαια οι γιατροί του ΠΕΔΥ έχουν αντιδράσει έντονα για τις τελευταίες ρυθμίσειςτης κυβέρνησης που επιβάλει ποινές στους προϊσταμένους των τμημάτων που δε θα κάνουν την αξιολόγηση. Δείτε ΕΔΩ τι λένε οι γιατροί του ΠΕΔΥ: «Γιατροί ΠΕΔΥ: Απεργοσπαστική διαδικασία η αξιολόγηση για τους γιατρούς! Τι προτρέπουν τους συναδέλφους τους»

Κατά τα άλλη η νέα εγκύκλιος του υπουργείου Υγείας δίνει όλες τις λεπτομέρειες για τις μεταθέσεις και μετατάξεις που μπορούν να κάνουν οι γιατροί, ειδικά όσοι υπηρετούν σε απομακρυσμένες περιοχές.
Βασική προϋπόθεση είναι να έχουν συμπληρώσει 5 έτη συνεχούς εργασίας.

Διαβάστε παρακάτω όλη την εγκύκλιο αναλυτικά πατώντας ΚΛΙΚ στον σύνδεσμο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου