Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Συνελήφθη διευθυντής της Ορθοπεδικής Χειρουργικής του ΚΑΤ για "φακελάκι"



Ο γιατρός απαίτησε το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ, προκειμένου να πραγματοποιήσει χειρουργική επέμβαση
Θοδωρής Παναγιωτίδης
news247.gr

Συνελήφθη χθες από την Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, διευθυντής της Ορθοπεδικής Χειρουργικής του ΚΑΤ, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για δωροληψία..

Η υπόθεση διερευνήθηκε στο πλαίσιο καταγγελίας, σύμφωνα με την οποία ο γιατρός απαίτησε το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ, προκειμένου να πραγματοποιήσει χειρουργική επέμβαση.

Χθες, σε προκαθορισμένη συνάντηση στο Νοσοκομείο ο γιατρός παρέλαβε, ως προκαταβολή, το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ, σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Άμεσα επενέβησαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων και συνέλαβαν τον γιατρό, ενώ στο γραφείο του βρέθηκε φάκελος με το προσημειωμένο χρηματικό ποσό. Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγείται στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

3 σχόλια:

  1. Αυτό βέβαια δεν έχει καμιά σημασία σύντροφοι.Ο ταξικός εχθρός γιά σας τους μπολσεβίκους(αλλά και γιά τους προηγούμενους επειδή τους χάλαγε τη σούπα του λαικισμού και των ιδιωτικών μεγαλοσυμφερόντων) ήταν πάντα οι ελευθεροεπαγγελματίες που σας πληρώνουν για να ταίζετε το βουτηγμένο στα σκάνδαλα κρατικοδίαιτο κοπριταριό σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ετσι ! Καντε εσεις ......Δημοσιες Δομες ΞανθοΤακηδες να......ςξυπηρετειται ο κοσμος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καταργήστε τώρα τη μονιμότητα και την πλήρη και αποκλειστική απασχόληση. Γιατί ενός κακού δοθέντος μύρια έπονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή