Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Νέες απειλές των Anonymous: Τα χειρότερα έρχονται! Μια λάθος κίνηση και...



Συναγερμός στις ελληνικές Αρχές λόγω των Anonymous Greece – Επέστρεψαν με νέες απειλές κατά ΕΟΠΥΥ και Τράπεζα Πειραιώς μετά την κυβερνοεπίθεση στην Τράπεζα της Ελλάδος

Νέα παρέμβαση στα ελληνικά δρώμενα πραγματοποίησαν οι Anonymous Greece. Το βράδυ της περασμένης Κυριακής (24/9) έγραψαν νέο μήνυμα προς την ελληνική κυβέρνηση στην σελίδα τους στο Facebook.

«Προς «Κυβέρνηση της Ελλάδος» Ελπίζουμε, ένα μικρό δείγμα να το πήρατε. Τα χειρότερα για εσάς έρχονται! Ο λαός δεν σας φοβάται!», αναφέρουν στο μήνυμά τους.

Νέες απειλές σε ΕΟΠΥΥ και Τράπεζα Πειραιώς

Οι Anonymous Greece επέστρεψαν το μεσημέρι της Δευτέρας και «χτύπησαν» με νέο μήνυμα από τη σελίδα τους στο facebook.

«ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Πρός: ΕΟΠΥΥ , Τράπεζα Πειραιώς. 2 Βάσεις δεδομένων είναι στα χέρια μας. Μία λάθος κίνηση και όλα θα δημοσιευθούν και θα χρησιμοποιηθούν εναντίον σας!» ανέφεραν στην σελίδα τους στο facebook.

«Χτύπησαν» την Τράπεζα της Ελλάδος

Οι Anonymous Greece μία ημέρα μετά τις απειλές τους για νέα χτυπήματα, προχώρησαν σε αυτά και έριξαν την σελίδα της Τράπεζας της Ελλάδος, ενώ για άλλη μία φορά εκτόξευσαν και νέες απειλές κατά της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων. 

Μάλιστα, δημοσίευσαν στο Facebook και αποδεικτικά στοιχεία για το νέο χτύπημά τους.

Οι ίδιοι τις προηγούμενες ημέρες είχαν προειδοποιήσει μέσω του Facebook για το χτύπημα στην Τράπεζα της Ελλάδος. 

Στην ανάρτησή τους οι Anonymous Greece αναφέρουν πως η σελίδα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών παραμένει ακόμα εκτός λειτουργίας και προειδοποιούν την ΑΑΔΕ πως είναι ο επόμενος στόχος. 
Το χτύπημα στη σελίδα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών

Την προηγούμενη ημέρα οι Anonymous Greece είχαν καταφέρει να ρίξουν τη σελίδα των ηλεκτρικών πλειστηριασμών και η οποία δεν έχει αποκατασταθεί ακόμα. 


Στο μήνυμά τους οι Anonymous Greece προειδοποιούν την ελληνική κυβέρνηση για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και τη χαρακτηρίζουν αρπακτικά. 


Εκτός όμως από τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς στο χθεσινό τους μήνυμα έκαναν ιδιαίτερη αναφορά και στη μικρή Νεφάλη κάνοντας λόγο για ανάλγητη διοίκηση του ΕΟΠΥΥ που αρνείται να καλύψει τα έξοδα μετάβασης του μικρού κοριτσιού στο εξωτερικό. 

Αναλυτικά το μήνυμα των Anonymous Greece

«Αγαπητή ελληνική κυβέρνηση,

στην χώρα όπου η πρόσβαση στην Υγεία κατάντησε πολυτέλεια για τον φτωχό, η ανάλγητη διοίκηση του ΕΟΠΥΥ αρνείται να καλύψει τα έξοδα μετάβασης της μικρής Νεφέλης στο εξωτερικό, ώστε να αντιμετωπιστεί η σοβαρή ασθένειά της.

Η ώρα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών πλησιάζει, όλα τα ξένα κοράκια έχουν πάρει θέση και περιμένουν πώς και πώς να αρπάξουν τις περιουσίες των φτωχών Ελλήνων πολιτών!

Αρπακτικά νομίζετε ότι θα σας αφήσουμε να το κάνετε; Αν νομίζετε πως ναι, είστε πολύ γελασμένοι, σύντομα θα πάρετε την απάντηση από τους Anonymous Greece για να δείτε τη δύναμη των Ελλήνων!

ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ

Κυβερνητικοί μασόνοι και μη θα τα πούμε σύντομα.

Υ.Γ. Υπολογίσατε χωρίς τον ξενοδόχο. Σύντομα θα σας δώσουμε τα «κλειδιά στο χέρι»».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου