Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Παύθηκε ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας! Όλο το παρασκήνιο

Με συνοπτικές διαδικασίες παύθηκε από την πολιτική ηγεσία του υπ. υγείας ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Φλώρινας.

Μέχρι κεραίας επιβεβαιώθηκε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του HealthReport.gr πως η πολιτική ηγεσία του υπ. υγείας εν μέσω θέρους, θα προχωρούσε στην αξιολόγηση των διοικητών νοσοκομείων του ΕΣΥ


«Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις» η πολιτική ηγεσία του υπ. υγείας ξεκίνησε την αξιολόγηση από το Γενικό Νοσοκομείο της Φλώρινας παύοντας από τα καθηκοντά του τον διοικητή του νοσοκομείου. Την ίδια στιγμή βρίσκεται σε αναζήτηση νέου αντικαταστάτη.

Όπως ανακοινώθηκε από το υπ. υγείας «στο πλαίσιο της αξιολόγησης των Διοικητών των Νοσοκομείων, η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας κάλεσε σε συνάντηση το διοικητή του Γ.Ν. Φλώρινας, κο Κοτοπούλη Νικόλαο, καθώς έχουν διαπιστωθεί σοβαρά προβλήματα δυσλειτουργίας στο νοσοκομείο, σε σχέση με την ποιότητα των παρεχόμενων προς τους πολίτες υπηρεσιών και σαφείς ενδείξεις διοικητικής ανεπάρκειας«.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ζητήθηκαν από τον κο Κοτοπούλη εξηγήσειςσχετικά με τα θέματα που τέθηκαν. Δεδομένου ότι οι εξηγήσεις που δόθηκανκρίθηκαν ανεπαρκείς, η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, σε συνεργασία με τη διοίκηση της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας (3η ΥΠΕ), θα ακολουθήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες, για την παύση του κου Κοτοπούλη από τα καθήκοντα του διοικητή του Γ.Ν. Φλώρινας.

Προσωρινά και μέχρι το πέρας της διαδικασίας πλήρωσης της θέσης, χρέη διοικητήτου Γ.Ν. Φλώρινας θα ασκήσει διοικητής άλλου νοσοκομείου της 3ης ΥΠΕ, ο οποίος θα επιλεγεί σε συνεννόηση με της διοίκησή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου