Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

EOΠΥΥ: Έκδοση βεβαιώσεων του clawback β’ εξαμήνου του 2016.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΟΠΥΥΓενική Διεύθυνση Οργάνωσης και
Σχεδιασμού Αγοράς Υπηρεσιών Υγείας
Δ/νση: Στρατηγικού Σχεδιασμού
ΠΡΟΣ
E-mail: d8 @eopyy.gov.gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Προς όλους τους ιδιώτες παρόχους ανοιχτής και κλειστής περίθαλψης

Θέμα: Έκδοση βεβαιώσεων του clawback β’ εξαμήνου του 2016.

Σας γνωρίζουμε ότι σήμερα 22-6-2017 εκδόθηκαν και αναρτήθηκαν οι βεβαιώσεις που αφορούν το clawback β’ εξαμήνου του 2016 για όλους τους παρόχους. Οι πάροχοι μπορούν να αναζητήσουν τη σχετική βεβαίωση στο e-dapy και συγκεκριμένα επιλέγοντας «Εφαρμογές – Ενημέρωση συναλλασομένων» με τη χρήση των προσωπικών τους κωδικών.

Ο Δ/ντης
Θ. Ρηγάτος

6 σχόλια:

  1. Ο δόλος των αμαθών ΜπερσιμοΤάκηδων είναι πέρα από κάθε όριο ! Σου λέει 20 ασθενείς επί 15 λεπτά ίσον 300 λεπτά δηλαδή πέντε ώρες ! Δεν θα κάνουν και ένα δυο διαλείμματα ? Δεν θα καπνίσου ένα τσιγάρο ,δεν θα τσιμπήσουν κάτι ? 6 ώρες ! 6 ώρες ενώ οι μισές επισκέψεις είναι συνταγογράφηση του λεπτού ή εξέταση του τύπου έχω γνωστή οσφυαλγία. πονάω για 100ή φορά ήρθα για Voltaren! Κάνουν τόσο χρονοβόρα την επίσκεψη ώστε να ξεμείνουμε από χρόνο και να μην προλαβαίνουμε δικούς μας ασθενείς, εφημερίες κλπ ! Στόχος να γράφουμε με το ......στανιό λιγότερες επισκέψεις ! ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ! Πατούλη, Μαστοράκου , ΙΣ κινητοποιηθείτε πριν είναι αργά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ ο θεράπων ιατρός θα αποφασίσω αν και πόσο θα εξετάσω τον ασφαλισμένο ! Όχι τα αμαθή και κακοήθη τετράποδα του ΕΟΠΥΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΖΩΑ ..............τα σχόλια περιττεύουν ! Γράψτε τους εκεί που πρέπει συνάδελφοι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν ξέρει κάποιος ας μου απαντήσει στην εξής απορία:όσοι δεν υποβάλλαμε τη φορολογική δήλωση μπορούμε να το αφαιρέσουμε από τα έσοδα του 2016 εφόσον στις ΠΕΔΥ δεν δέχονται τώρα τιμολόγια με ημερομηνία 31/12/16;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν ξέρει κάποιος ας μου απαντήσει στην εξής απορία:όσοι δεν υποβάλλαμε τη φορολογική δήλωση μπορούμε να το αφαιρέσουμε από τα έσοδα του 2016 εφόσον στις ΠΕΔΥ δεν δέχονται τώρα τιμολόγια με ημερομηνία 31/12/16;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. OXI TOY XRONOY ΘΑ ΤΟ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ.

      Διαγραφή