Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Η ΠΟΕΔΗΝ “καρφώνει” στην εισαγγελία Διοικητή




Στο «στόχαστρο» της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) έχει μπει ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο διαχειρίζεται τις εφημερίες στο φαρμακείο.

Ειδικότερα, αναφέρει ότι ο Διοικητής υποχρεώνει τους Βοηθούς Φαρμακείου σε εφημέρευση, την ίδια στιγμή που αρνείται επίμονα στην υπεύθυνη Φαρμακοποιό να εφημερεύσει! Υποστηρίζει, μάλιστα, ότι πράξεις και παραλείψεις του άφησαν ακάλυπτο από εφημέρευση το νοσοκομείο, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να χορηγηθεί Αντιοφικός ορός σε ασθενή και να διακομισθεί σε άλλο νοσηλευτικό ίδρυμα.

«Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Καβάλας επέλεξε το χώρο του Νοσοκομείου ως πεδίο επίλυσης των προσωπικών του συμπαθειών, αντιπαθειών, αντιπαραθέσεων και υπαρξιακών του προβλημάτων υπό το κράτος της αλαζονείας που του προκαλεί η εξουσία!» αναφέρει σχετικά η Ομοσπονδία.

Για το θέμα έχει ήδη καταθέσει αναφορά στην αρμόδια Εισαγγελία, κοινοποιώντας την παράλληλα στο Υπουργείο Υγείας, ελπίζοντας – όπως λέει – σε «άμεση παρέμβαση για την προδήλως παράνομη απόφασή του αλλά και τον κίνδυνο από την μη εφημεριακή κάλυψη του Φαρμακείου του Νοσοκομείου Καβάλας».

φώτο: kavalapost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου