Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

«Θερμή» υποδοχή Πολάκη από τους εργαζόμενους στο Αττικόν νοσοκομείο!

Γράφει: Μαρία Γλένη 
Health Report

«Θερμή» υποδοχή στον αναπληρωτη υπουργό υγείας Παύλο Πολάκη επεφύλαξαν οι εργαζόμενοι στο «Αττικόν» καθώς πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το νοσοκομείο.

Ο Παύλος Πολάκης, πραγματοποίησε επίσκεψη στο πανεπιστημιακό νοσηλευτικό ίδρυμα, προκειμένου να εγκαινιάσει τη νέα μονάδα αυξημένης φροντίδας (ΜΑΦ) Παίδων. Με αφορμή την επίσκεψη αυτή το προεδρείο του σωματείου έκανε λόγο για “επίσκεψη – σόου” του κ. Πολάκη καθώς το νοσοκομείο εμφανίζει σοβαρά προβλήματα.

Μάλιστα χαρακτήρισαν το Αττικό νοσοκομείο «των ράντζων και των εργολάβων, της τεράστιας έλλειψης προσωπικού, της υποχρηματοδότησης και της κατεστραμμένης υποδομής (από το μαγνητικό τομογράφο μέχρι τα κολονοσκόπια), των κλειστών χειρουργικών αιθουσών και κλινών ΜΕΘ, των χιλιάδων οφειλόμενων ρεπό».

Έτσι άδραξαν την ευκαρία και τον περίμεναν στην είσοδο του Αττικόν με μαύρες σημαίες και πανώ. «Δεν ξεχνάμε τον εμπαιγμό και τις ψεύτικες υποσχέσεις! Δεν δίνουμε συγχωροχάρτι στην αντιλαϊκή πολιτική, που συνεχίζεται και με αυτή την κυβέρνηση! Δεν δίνουμε συγχωροχάρτι στην αντιλαϊκή πολιτική, που συνεχίζεται και με αυτή την κυβέρνηση! Δεν συμβιβαζόμαστε με το μικρότερο κακό! Θα επιμείνουμε στον άλλο δρόμο.

Όπως κάναμε και με τις προηγούμενες κυβερνήσεις, τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Ανδρέα Λοβέρδο» ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του Σωματείου των εργαζομένων στο νοσοκομείο «Αττικόν».

Προφίλ

Η ΜΑΦ Παίδων του νοσοκομείου “Αττικόν” ξεκίνησε τη λειτουργία της την περασμένη εβδομάδα. Ανήκει στη Γ΄ Παιδιατρική Κλινική του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, η οποία λειτουργεί στο νοσοκομείο.

Δημιουργήθηκε χάρη σε δωρεά του ιδρύματος “Σταύρος Νιάρχος”, με την υποστήριξη του σωματείου “Πνοή” – Φίλοι Εντατικής Θεραπείας Παιδιού και του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου