Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Ε.Τ.Α.Α.-ΤΣΑΥ: Ειδοποιητήρια πληρωμής ασφαλιστικών εισφορών αυτοαπασχολούμενων



13/02/2017

Ειδοποιητήρια πληρωμής ασφαλιστικών εισφορών αυτοαπασχολούμενων

Έχουν έχει αναρτηθεί στον ιστότοπο του Οργανισμού και είναι διαθέσιμα στους ασφαλισμένους τα ειδοποιητήρια πληρωμής ασφαλιστικών εισφορών Αυτοαπασχολουμένων.

Ειδικότερα, αφορούν ασφαλισμένους του ΕΤΑΑ (ΤΑΝ-ΤΣΑΥ-ΤΣΜΕΔΕ) με μοναδική ασφάλιση και χρόνο ασφάλισης άνω των πέντε ετών.

Σύντομα θα αναρτηθούν τα ειδοποιητήρια των ασφαλισμένων του ΕΤΑΑ με χρόνο ασφάλισης κάτω των πέντε ετών καθώς και οι περιπτώσεις παράλληλης ασφάλισης.

Διεύθυνση Εισφορών Μη Μισθωτών

2 σχόλια:

  1. Να μην τα πληρωσει κανεις γιατι οπως φαινεται παλι οι ιδιοι και οι ιδιοι θα φανε τη φολα.Συμφωνα με τα ειδοποιητηρια ο καθε γιατρος-μηχανικος και δικηγορος πληρωνει τις συνταξεις 15-20 συνταξιουχων το χρονο,και στο τελος η συνταξη που θα παρει ο ιδιος θα ειναι μικροτερη η καθολου.Κατρουγκαλος ολε ολε.Οι γιατροι ειδικα που ειναι στον εοπυυ και πληρωνονται 4 φορες το χρονο και εννια μηνες το χρονο πως απαιτειτε να σας πληρωνουν καθε μηνα και για 12 μηνες το χρονο,δεν γινεται.ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΠΟΛΛΑ ΚΥΡΙΟΙ ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΣΤΑΤΙΚΟΣΤΙΚΟΛΟΓΟ ΜΠΕΡΣΙΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟΥΣ ΦΕΣΩΝΟΥΜΕ,ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΤΣΑΥ,ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ 400 ΕURO ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ,ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή