Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Δήλωση επιφύλαξης για ασφαλιστικές εισφορές ΕΦΚΑ


Αποτέλεσμα εικόνας για εφκαΠροτείνουμε σε όσους συναδέλφους επιθυμούν να προβούν σε δικαστική ή/και διοικητική αμφισβήτηση των μελλοντικών ασφαλιστικών εισφορών που θα τους κοινοποιηθούν από τον ΕΦΚΑ, να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη δήλωση επιφύλαξης και να την κοινοποιήσουν προ της καταβολής των εισφορών επί αποδείξει, ώστε αυτές να μην εκληφθούν ως σιωπηρή αποδοχή της ασφαλιστικής οφειλής. Η παρούσα δήλωση είναι τεκμηριωμένη καθόσον αποτελεί τροποποίηση αντίστοιχης με αυτή που συνιστά η ολομέλεια των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος για τα μέλη τους.


Η δήλωση επιφύλαξης είναι αναρτημένη στην ομάδα: ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ-ΤΣΑΥ 1923 - 2016


Ιωάννης Κιτσοπανίδης - Βασίλης Σταθόπουλος
---------------------------------------------------------------

Προς τον..Ε.Φ.Κ.Α. 

Ο/Η κάτωθι υπογεγραμμέν.., ...............................................ασφαλισμένος/η στον ΕΦΚΑ, με ΑΜΚΑ ........................................., δια της παρούσης δηλώνω ότι οι προκαταβολές ασφαλιστικών εισφορών, στις οποίες προβαίνω από 1.1.2017 και εφεξής, δυνάμει των ατομικών ειδοποιήσεων που μου κοινοποιούνται, γίνονται με τη ρητή επιφύλαξη ασκήσεως κάθε νομίμου δικαιώματός μου, και ιδίως της διοικητικής ή/και δικαστικής αμφισβήτησης και προσβολής όλων των σχετικών πράξεων, είτε προσωρινών, είτε οριστικών. Σε καμία περίπτωση η όποια καταβολή εκ μέρους μου, με οποιοδήποτε τρόπο και αν γίνεται, δεν συνιστά αναγνώριση χρέους ή αποδοχή των εκδοθεισών πράξεων και οφειλών. 

Τόπος, Ημερομηνία 

Ο/Η Δηλών

2 σχόλια:

  1. ANTE KAI TO ΤΥΠΩΣΟΥΜΕ...ΜΕΤΑ ΤΙ? ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΜΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με προσωπική κατάθεση σε γραφείο π. ΤΣΑΥ, ή με courrier (με ταυτόγχρονη επιστροφή σε εσάς τον αρ. πρωτ. κατάθεσης - διπλή χρέωση) ή με δικαστικό επιμελητή ή με ομαδική αποστολή ομάδας συναδέλφων ή μέσω του υγειονομικού συλλόγου της περιοχής κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή