Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Αχαϊα: Καταγγελία για ρουσφετολογική μετακίνηση


Νοσηλεύτρια τη νοσηλεύτρια “ξεγυμνώνεται” το Γενικό Νοσοκομείο Αμαλιάδας, για να καλυφθούν οι ανάγκες άλλων μεγαλύτερων νοσοκομείων του νομού, αλλά και για να ικανοποιηθούν ρουσφετολογικά αιτήματα υπαλλήλων – όπως καταγγέλλει το ίδιο το Σωματείο Εργαζομένων.

Τελευταίο παράδειγμα η απόσπαση νοσηλεύτριας προς το Γενικό Νοσοκομείο Πάτρας με απόφαση της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, κόντρα στη γνωμοδότηση της Διοίκησης του νοσηλευτικού ιδρύματος, η οποία ήταν αρνητική επισημαίνοντας τους κινδύνους που εγκυμονεί κάτι τέτοιο για την ασφαλή λειτουργία του ΓΝ Αμαλιάδας.

“Είναι πρόκληση όταν έχουμε βάρδιες που καλύπτονται από μία νοσηλεύτρια είναι πρόκληση” λέει ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων, Βασίλης Μιχαλόπουλος, αναφερόμενος στη σχετική εντολή του υποδιοικητή της ΥΠΕ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η απόσπαση δεν γίνεται για ένα 3μηνο, ως είθισται, αλλά για δύο (2) ολόκληρα χρόνια!! Μάλιστα, τη συγκεκριμένη περίοδο η νοσηλεύτρια υπηρετούσε στο Χειρουργείο.

“Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε πάντα κάθετα αντίθετοι σε οτιδήποτε αποδυναμώνει και υποβαθμίζει το νοσοκομείο μας!” τονίζει ο κος Μιχαλόπουλος, εκτιμώντας ότι η εν λόγω απόφαση έχει αποκλειστικά και μόνο προσωπικό-ρουσφετολογικό χαρακτήρα. “Ζητάμε την άμεση ανάκληση της απόσπασης, διαφορετικά θα προβούμε σε δυναμικές κινητοποιήσεις μαζί με την τοπική κοινωνία” συμπληρώνει.

1 σχόλιο:

  1. ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΝΑ ΔΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΥΡΓΟΥ-ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ-ΚΡΕΣΤΕΝΑΣ.ΕΙΜΑΙ ΠΥΡΓΙΩΤΗΣ ΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή