Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Οριστικοποίηση 10% προκαταβολής επισκέψεων ΕΟΠΥΥ ετών 2012,2013,2014 και 2015


Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι εδόθη εντολή οριστικοποίησης του υπολοίπου 10% της προκαταβολής των επισκέψεων του ΕΟΠΥΥ ετών 2012,2013,2014 και 2015.

Παρακαλείστε να αποστείλετε φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες με ισχύ 20 ημέρες από την ημερομηνία οριστικοποίησης.

Επιπλέον πρέπει να υποβληθεί στα κατά τόπους ΠΕΔΥ μια υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986 στο κείμενο της οποίας πρέπει να αναγράφετε:

«Αποδέχομαι τη ρύθμιση αυτή και παραιτούμαι από οποιαδήποτε άλλη αξίωση και ένδικο μέσο, συμπεριλαμβανομένων και των τόκων υπερημερίας. Σε περίπτωση που έχουν ασκηθεί ένδικα μέσα, προσκομίζω σχετική έκθεση παραίτησης από το δικόγραφο της αγωγής ή άλλο σχετικό επίσημο έγγραφο»

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ   Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ    ΑΛΕΞ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

8 σχόλια:

  1. οι εργαστηριακοι να τα βλεπουν.Αμεσα προσφυγη στη δικαιοσυνη φτανει πια να πληρωνονται οι παντες εκτος των εργαστηριακων που μονο χρωστανε στον εοπυυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. K. ΠΑΤΟΥΛΗ ΕΑΝ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΟΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΑΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ.ΠΑΛΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ CLAW BACK TI ΘΑ ΓΙΝΕΙ?ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ 2011 ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΙΩΣΗ 46% ΣΤΗΝ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΤΕ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΤΟ 10% ΟΙ ΚΛΙΝΙΚΟΙ?ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ?ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιος πληρωνεται;δεν πιστεύω τίποτα αν δεν τα δω τα λεφτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι να πουμε και εμεις οι παθολογοι που ζουμε απο μια επισκεψη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΙ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!!ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Η ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΟΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΙ..ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ...ΕΧΟΥΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ .ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΜΟ.ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ!!ΑΣ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΒΡΙΣΙΜΟ .ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΜΕ ΜΠΟΥΡΔΕΣ.ΕΔΩ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ,ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ,ΟΙ ΚΛΙΝΙΚΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΙΣ ΑΚΡΙΒΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΕΙ ΜΕ ΨΙΧΟΥΛΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ...ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΛΕΟΣ.ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ,ΚΑΝΑΤΕ ΔΩΡΑ ΣΤΟΥς ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ,ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΝΕΑ ΓΕΝΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνάδελφε πολύ καλά τα λες...Η εκκωφαντική σιωπή όμως εκ μέρους των εργαστηριακών είναι κάτι που πρέπει να μας προβληματίσει...

      Διαγραφή