Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

Κ. Λουράντος για κυβέρνηση: «Δεν μαθαίνει ούτε από τα λάθη της ...»

Συνεχίζεται η κυβερνητική τακτική της επιλεκτικής αδιαφορίας στα θεσμικά όργανα του χώρου της Υγείας. Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας συνεχίζοντας το μνημονιακό έργο των προηγουμένων κυβερνήσεων , αδιαφορεί για τα αλλεπάλληλα αιτήματα του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου για συνάντηση, διάλογο και επίλυση των πολλών και συσσωρευμένων προβλημάτων στον χώρο της υγείας.

farmakopoioi

Αντιθέτως προωθεί σχέδια νόμου και...
ψηφίζει νομοσχέδια , εν κρυπτώ, όπως το τελευταίο που «τιμωρεί» τους φοιτητές για τον θάνατο του γονέα – φαρμακοποιού , «πρωτοτυπώντας» για μια ακόμη φορά σε αντίθεση με ό,τι ισχύει σε πολλές χώρες της Ευρώπης.

Προφανώς η πολιτική ηγεσία , δεν προλαβαίνει να δει τους φαρμακοποιούς λόγω των πολλών υποχρεώσεων να ... λαμβάνει μέρος σε διοργανώσεις και ταξίδια, μιλώντας για ένα ασθενοκεντρικό σύστημα υγείας και άλλα θεωρητικά.

Το Υπουργείο Υγείας έχει υποχρέωση να ακούσει τους Φαρμακοποιούς που έχουν πληγεί με το πρόσχημα των δημοσιονομικών υποχρεώσεων της χώρας .

Η δε κυβέρνηση ας έχει υπόψη της ενόψει και της λαίλαπας του ασφαλιστικού που έρχεται το νέο χρόνο , ότι τα 11.000 φαρμακεία ή όσα θα έχουν απομείνει , μπορούν να ξαναγίνουν εκλογικά κέντρα!

Γιατί όπως φαίνεται η κυβέρνηση δεν δύναται να διδαχτεί όχι μόνο από τα λάθη των άλλων αλλά ούτε και από τα δικά της.

Κ. ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ

3 σχόλια:

  1. παιδια ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΚΑΔΕΣ-ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΔΕΣ δεν εχουν στο θεο τους.για το χρημα πουλανε και τον εαυτο τους.τωρα θα γινουν τα μαγαζα τους κεντρα της ΝΔ(ΦΥΣΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ),ΠΡΙΝ ΗΤΑΝ ΣΥΡΙΖΑ(ΑΦΥΣΙΚΟ),ΓΙΑΤΙ τους ειχαν υποσχεθει τα παντα.δεν τους φτανει που αυτοι δεν δινουν τα γενοσημα και πασαρουν τα πρωτοτυπα κλπ.11000 και ολοι οικονομανε φαρμακωνοντας τον κοσμο,γιατροι γαρ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΣ,ΕΙΜΑΣΤΕ ....ΦΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πλάνταξα στο κλάμα σκεπτόμενος τι θα απογίνει επαγγελματικά ο γόνος ενός μεταστάντα φαρμακοποιού. Μα να χάνεται με ένα νόμο η κληρονομούμενη επαγγελματική αποκατάσταση. Άισχος! Όλοι είμαστε μαζί με φαρμακοποιούς, συμβολαιογράφους, βασιλείς ώστε να μην χαθεί η μοναδική παράδοση της αποκατάστασης των γόνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χαχαχαχαχα ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή