Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

ΚΕΕΛΠΝΟ: Στην αντεπίθεση ο τέως πρόεδρος Αθ.Γιαννόπουλος! Όλο το παρασκήνιο

Τρίτη 29 Νοέμβριος 2016

Γράφει: Δήμητρα Ευθυμιάδου 
Health Report.gr

Στην αντεπίθεση περνά ξανά ο τέως πλέον πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ Αθανάσιος Γιαννόπουλος.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις που τον έθεσαν και πάλι εκτός του ΚΕΕΛΠΝΟ, ο πρώην υπουργός Αθανάσιος Γιαννόπουλος φαίνεται ότι επιχειρεί να δώσει στη δημοσιότητα τη δική του θέση για τα όσα συνέβησαν τους τελευταίους μήνες σε έναν από τους πιο αμαρτωλούς οργανισμούς της χώρας.

Ο Αθανάσιος Γιαννόπουλος αναμένεται να προβεί σε ανακοινώσεις (σήμερα Τρίτη) σχετικά με το πως τέθηκε εκτός του ΚΕΕΛΠΝΟ αλλά και σχετικά με το τι συνέβη με τους διορισμούς των γιατρών που πέρασαν μέσα από το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Βέβαια αυτή η …κολόνια κρατάει μήνες, καθώς η ηγεσία του υπουργείου Υγείαςσυστηματικά το τελευταίο διάστημα εξακόντιζε κατηγορίες εναντίον του Αθανάσιου Γιαννόπουλου ενώ μετά την απόφαση του ΣτΕ που του έδινε το δικαίωμα να ξαναγυρίσει στο ΚΕΕΛΠΝΟ, τήρησε όλες τις νόμιμες διαδικασίες ώστε να τον απομακρύνει και πάλι. Διαβάστε ΕΔΩ το ενδιαφέρον παρασκήνιο της οριστικής απομάκρυνσης Γιαννόπουλου: «Φύγε εσύ έλα εσύ στο ΚΕΕΛΠΝΟ! Ξανά εκτός ο Αθ. Γιαννόπουλος»

Βέβαια όπως φαίνεται το σίριαλ δε θα τελειώσει εδώ, καθώς ο τέως πρόεδρος δεν προτίθεται να αφήσει τα… όπλα, γεγονός που αποδεικνύεται και από το ότι επιστρέφει με τις δικές του καταγγελίες αρκετές εβδομάδες μετά την οριστική του απομάκρυνση.

Στο μεταξύ όμως, η ηγεσία του υπουργείου Υγείας που επιδίδεται και σε άγρια κόντρα με τους εργαζόμενους του ΚΕΕΛΠΝΟ, αναμένεται να κάνει το επόμενο διάστημα αλλαγές διοικητικού τύπου στον φορέα, καταργώντας ταυτόχρονα όπως λένε πηγές του HealthReport.gr ορισμένες θέσεις. Αυτό είναι που …βγάζει στα κάγκελα και τους εργαζόμενους οι οποίοι φυσικά ανησυχούν για την επόμενη μέρα της εργασίας τους.

Και όσο οι εργαζόμενοι ανησυχούν, όλα δείχνουν ότι ελάχιστα έχουν αλλάξει στον αμαρτωλό οργανισμό ο οποίος επί σειρά ετών χρησιμοποιούνταν για την εξυπηρέτηση πελατειακών σχέσεων από όλες τις προηγούμενες κυβερνήσεις.

Και τα πράγματα δεν άλλαξαν καθότι μόλις πρόσφατα έγιναν άλλες τρεις προσλήψεις συμβούλων από τον …πολέμιο αυτού του συστήματος αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη. Διαβάστε ΕΔΩ την αποκάλυψη του HealthReport.gr: «Τρεις σκιώδεις προσλήψεις στο πολύπαθο ΚΕΕΛΠΝΟ δια χειρός Πολάκη! Όλο το παρασκήνιο και οι μισθοί».

Παρότι όπως έλεγαν έγκυρες πηγές του HealthReport.gr ο ίδιος ο Π.Πολάκηςτηλεφώνησε σε βουλευτές της αντιπολίτευσης προκειμένου να τους πείσει να μη σηκώσουν τους …τόνους, ο ίδιος για να θολώσει τα νερά είπε στη βουλή πως αναγκάστηκε ουσιαστικά να τους προσλάβει ώστε να εξυπηρετηθεί ο νέος πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ κ.Ρόζενμπεργκ επειδή δεν είχε …κόσμο να δουλέψει.

Να σημειωθεί ότι η ηγεσία του υπουργείου υγείας καιρό τώρα υποστηρίζει ότι το προσωπικό του ΚΕΕΛΠΝΟ προσελήφθη με …ρουσφέτι, γι αυτό και θα ξεκαθαρίσει τον οργανισμό με διάφορες ρυθμίσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου