Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

Δωρεάν η ψηφιακή μαστογραφία από τον ΕΟΠΥΥ


Η ψηφιακή μαστογραφία θα συνταγογραφείται πλέον από τον ΕΟΠΥΥ, σύμφωνα με τον αναπλ. Υπουργό Υγείας. Σχετικό αίτημα είχε κατατεθεί την Τετάρτη από τη διακομματική πρωτοβουλία 45 γυναικών βουλευτών.

Πρόκειται για μια σημαντική απόφαση η οποία θα σώσει κυριολεκτικά ζωές, αλλά και θα εξοικονομήσει μακροπρόθεσμα πόρους για το σύστημα Υγείας, καθώς η πρόληψη κοστίζει πολύ λιγότερο από την θεραπεία.

Η απόφαση βρίσκεται στο τελικό στάδιο υπογραφής από τον αναπλ. υπουργό Οικονομικών Γ. Χουλιαράκη, ενώ οι συναρμόδιοι υπουργοί Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων έχουν ήδη υπογράψει, δήλωσε μιλώντας στο “Κόκκινο” ο Π. Πολάκης.

Πηγή: stokokkino.gr

4 σχόλια:

  1. Όλα αυτά με τον κλειστό προυπολογισμό του ΕΟΠΥΥ των 300 εκατομμυρίων ευρώ. Το clawback στο 50% αλλά ποιος νοιάζεται? εδώ βρήκαν τα κορόιδα που κάνουν τα πάντα τσάμπα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρόκειται για μια σημαντική απόφαση η οποία θα σώσει κυριολεκτικά ζωές, αλλά και θα εξοικονομήσει μακροπρόθεσμα πόρους για το σύστημα Υγείας, καθώς η πρόληψη κοστίζει πολύ λιγότερο από την θεραπεία.....
    ΠΛΗΡΩΝΕ ΚΟΡΟΙΔΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕ ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΞΑΖΕΣΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΔΙΗΝΕΚΕΣ ,ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΠΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δωρεάν η ψηφιακή μαστογραφία αλλά ......όχι από τον ΕΟΠΥΥ.Στην υγειά του βλάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή