Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Η καινοτομία στην Υγεία: Σύνοδος Κορυφής στις Καρυές Λακωνίας



Για πρώτη φορά πραγματοποιείται στην χώρα μας, η Σύνοδος Κορυφής για την ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ στην ΥΓΕΙΑ (W.H.I.S.) στις Καρυές Λακωνίας, το διάστημα 21- 23 Οκτωβρίου.

Onmed.gr

Η W.H.I.S είναι μια ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ για όλους να εμπνευστούν, να καινοτομήσουν και να μοιραστούν γνώση μεταξύ τους με σκοπό να βοηθήσει τους ανθρώπους να δουλέψουν μαζί για ΥΓΕΙΑ, ΕΥΕΞΙΑ, ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ & παράλληλα να τονώσουν την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής.

Στόχος της W.H.I.S είναι η συλλογική ευημερία της τοπικής κοινότητας με προορισμό & αφετηρία την υγεία, η οποία έχει δημιουργήσει δικτύωση σε 17 κοινότητες στον κόσμο.

Ομιλητές του W.H.I.S GREECE είναι:

Ο Dr Gunter Pauli, Πατέρας της ΜΠΛΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
Ο Gareth Presch Ιδρυτής της Συνόδου Κορυφής για την Καινοτομία στην ΥΓΕΙΑ (W.H.I.S)

Η Γαρδικιώτη Χριστιάνα, Δημιουργός του “MERAKI PEOPLE”

Διακεκριμένοι Γιατροί & Επαγγελματίες Υγείας καθώς και Νέοι και Γυναίκες επιχειρηματίες.

Δράσεις όπως η «Γιόγκα Γέλιου» για τους ηλικιωμένους, ή καινοτόμες ιδέες όπως ηΘεραπευτική Δάσους, η Ενσυνειδητότητα, η βουκολική χορογραφία θα είναι μέρος της συνόδου και θα προωθούν την ενεργή συμμετοχή των κατοίκων του Πάρνωνα.

Σε πρακτικό επίπεδο η Ka Desiree Driesenaar και η Κα Ivanka Milenkovic θα παρουσιάσουν διαδραστικές έμπρακτες ιδέες της Μπλε Οικονομίας που θα ενημερώσουν και θα δραστηριοποιήσουν τους νέους της περιοχής, ώστε να δημιουργήσουν επιχειρηματικές δράσεις μετά το πέρας της Συνόδου Κορυφής.

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να επικοινωνήσουν στο crisgar@otenet.gr 6999 171819 και 2755051649

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου