Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Non paper Μεγάρου Μαξίμου: Αναδιοργανώσαμε τον ΕΟΠΥΥ



Από Βασίλη Βενιζέλο - ygeia360

Αναφορές στον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) περιλαμβάνει το non paper το οποίο εξέδωσε το βράδυ της Τρίτης 20 Σεπτεμβρίου το Μέγαρο Μαξίμου, για τα "γενέθλια" της πρώτης κυβέρνησης της αριστεράς.

"Αναδιοργανώσαμε τον ΕΟΠΥΥ", αναγράφει το non paper, αλλά ουδεμία περαιτέρω εξήγηση για το περιεχόμενο της... αναδιοργάνωσης του Οργανισμού, τον οποίον πολέμησε σκληρά ο ΣΥΡΙΖΑ από την αντιπολίτευση και ο οποίος έχει αφήσει απλήρωτους όλους τους παρόχους του, πλην φαρμακοποιών, ενώ αδυνατεί να συνάψει νέες συμβάσεις εργασίας και έργου με ιδιωτικές κλινικές, ιδιώτες γιατρούς και άλλους παρόχους!

"Από μηδενική βάση καταρτίστηκε ο νέος Ενιαίος Κανονισμός Παροχών Υγείας (ΕΚΠΥ) με βασικό μέλημα τον εξορθολογισμό των δαπανών αλλά και με στόχο τις ποιοτικές υπηρεσίες", αναγράφει επίσης το non paper του Μεγάρου Μαξίμου, αλλά νέο ΕΚΠΥ δεν έχουμε δει ακόμη...

2 σχόλια:

  1. ΕΛΕΟΣ..ΠΟΝΕΣΑΝΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ...ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ Η ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΕΠΙ ΕΠΤΑ ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΕΙΣ ΣΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ...ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΣ "ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ" ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ 2 -ΔΥΟ -ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΕΤΟΣ (ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΚΑΙ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ) ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να αναδιοργανωθούν όλα εδώ και τώρα! Έτσι θα μείνουν τα λαμόγια απ΄έξω, που μου θέλουν και πληρωμή! Τι νομίζουν ότι κάνουν; Απλώς συνταγογραφούν. Όσοι ασθενείς θέλουν σοβαρή ιατρική πάνε και πληρώνουν. Καί για τα περαιτέρω πάνε στους συνταγογράφους του ΕΟΠΥΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή