Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Ανακοίνωση ΗΔΙΚΑ: Μηδενική συμμετοχή για όσους χάνουν το ΕΚΑΣ



Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το άρθρο 31 του ν.4411/2016 οι συνταξιούχοι οι οποίοι με βάση το άρθρο 92 του ν.4387/2016 παύουν να είναι δικαιούχοι ΕΚΑΣ, καθώς και τα προστατευόμενα μέλη οικογενείας τους, λαμβάνουν τα φάρμακα με μηδενική συμμετοχή. Ως εκ τούτου, και έως την τελική κατάργηση του ΕΚΑΣ την 1/1/2020, για τους ασθενείς αυτούς οι ιατροί θα πρέπει να επιλέγουν ποσοστό 0% κατά τη συνταγογράφηση φαρμάκων.

5 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ COLOMBIA!!!ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και που θα ξέρουμε εμείς ποιός παίρνει και ποιός έχασε το ΕΚΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΒΑΛΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ 0% ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ!ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΑΚΗ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ!

      Διαγραφή
  3. ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΠΑΡΟΧΕΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ! ΚΟΠΗΚΕ ΤΟ ΕΚΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΕΟΠΥΥ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑ ΚΑΘΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΕΞΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΜΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΕΡΙΔΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. στην πεθερα μου κοπηκε το εκας αν και εχει ολες τις προυποθεσεις να το παιρνει κανονικα. Οταν δε πηγα στον γιατρο της να της γραψω φαρμακα ο γιατρος μου διαβασε αναρτηση που ειχε στο συστημα του απο το υπουργειο οτι παρολο που κοπηκε το εκας θα συνεχισει να παιρνει τα φαρμακα της με συμετοχη 10% και οχι με μηδενικη.Μην ακουτε λοιπον τι λενε για αλλη μια φορα λενε ψεματα ξυπνηστε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή