Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

ΠΟΣΚΕ: ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΛΗΙΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΛΙΝΙΚΟΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ (ΠΟΣΚΕ)

ΚΑΥΚΑΣΟΥ 8, ΑΘΗΝΑ Τ.Κ 11362
Email: poske2013@gmail.com
Δνση Επικοινωνίας : Χαρ.Τρικούπη 12 Ηλιούπολη

​​​​​​​​Αθήνα 14/07/2016

ΠΡΟΣ: ΕΟΠΥΥ
Υπ΄όψιν: 1) Προέδρου κ.Μπερσίμη Σωτήρη
Κοιν: Αναπλ. Υπουργό Οικονομικών​ 
κ. Χουλιαράκη Γεώργιο 
Δ/ντης Οικονομικών Υπηρεσιών ΕΟΠΥΥ 

κ. Μπαρούς Κων/νου

ΘΕΜΑ: ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ 

Σε συνέχεια του από 8/6/2016 εγγράφου μας ΖΗΤΟΥΜΕ άμεσα να ενημερωθούμε για τις διαδικασίες πληρωμής ληξιπρόθεσμων οφειλών από το 2010-2012 των ταμείων που συνέστησαν τον ΕΟΠΥΥ.

Πληροφορηθήκαμε ότι έχουν δοθεί κονδύλια στον ΕΟΠΥΥ για την πληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών που σύμφωνα με τα ΜΜΕ θα διοχετευθούν σε προμηθευτές νοσοκομείων και φαρμακευτικές εταιρείες.

Αξιότιμε κ.Πρόεδρε,

Οι Ελευθεροεπαγγελματίες Ιατροί, Διαγνωστικά Εργαστήρια και Πολυιατρεία που συνιστούν τους φορείς της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας που συμβάλλονται με τον ΕΟΠΥΥ έχουν εξαθλιωθεί λόγω της μη καταβολής των δεδουλευμένων τους.

Σας ζητούμε την άμεση διευθέτηση των οφειλομένων από τον ΕΟΠΥΥ προς τους φορείς της ΠΦΥ για να μην δούμε την κατάρρευση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

Μετά τιμής

Ο Πρόεδρος                  Ο Γεν. Γραμματέας

Φ.Ν. Πατσουράκος        Αναστάστιος Δ. Τσάτσος

5 σχόλια:

  1. ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ 2011, ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΤΟ 10% ΤΩΝ ΕΤΩΝ 2012-2013-2014-2015.....Κ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ???...Η ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΜΙΑ - ΚΑΠΟΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΩΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ-ΔΙΚΑΣΤΙΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΡΤ...ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΠΙΣ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΛΙΒΕΡΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΜΕ ΤΑ ΦΛΕΓΟΝΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ...ΤΑ ΕΧΕΙ ΕΚΧΩΡΗΣΕΙ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΜΠΕΡΣΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κ. Μαστοράκου, σε όλους τους γιατρούς έχουν έρθει κάτι εφορίες τραγικές..Αδυνατούμε να πληρώσουμε και τις εφορίες και τις ασφαλιστικές εισφορές..Αν δεν πάρουμε τα Ληξιπρόθεσμα και κανένα παραπανίσιο μήνα από τους έξι του 2016 που μας χρωστάνε θα χρεοκοπήσουμε-και δεν το λέω με καμμία δόση υπερβολής.Εκτός από ειρωνίες και ύβρεις, ο Γεωργακόπουλος έχει την έστω παραμικρή να αποδώσει τα οφειλόμενα στους γιατρούς???..Και δεν ζητάμε αυξήσεις, αλλά τα χρήματα που τα έχουμε ιδρώσει,τα έχουμε φορολογηθεί και τα έχουμε δουλέψει με το παραπάνω...Αρκετά μας κατέστρεψαν μέχρι τώρα οι συγκεκριμένοι κύριοι....Όοσ για τον ΠΙΣ, να του δώσετε χαιρετίσματα και να του πείτε πως με την στάση του προκαλέι την μήνιν των γιατρών...

      Διαγραφή
  2. στη βραση κολλαει το σιδερο. Πρεπει να πιεσει η ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ για το 10% των επισκεψεων του 2012/2013/2014/2015 τωρα που υπαρχει το χρημα γιατι αλλιως δεν πρόκειται να δουμε ευρω και οι υποχρεώσεις είναι βουνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ: ο ΕΟΠΥΥ έχει προβεί σε χρεοστάσιο και η ΜΟΝΗ λύση είναι cash από τον ασθενή - πελάτη, πάντα με επιστημοσύνη και επαγγελματισμό. Όποιος έχει πελάτη το Δημόσιο σύντομα θα χρεοκοπήσει και αυτός, κλείνοντας το Ιατρείο ή Εργαστήριό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή