Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Η στελέχωση του Νοσοκομείου της Καλαμάτας


Με 25 νοσηλευτές ενισχύθηκε το ΓΝ της Καλαμάτας, μέσω διάφορων μεθόδων, σύμφωνα με απάντηση του Διοικητή της νοσηλευτικού ιδρύματος, Γ. Μπέζο, στην Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδας (ΕΝΕ).

Η ΕΝΕ με επιστολή της κάλεσε τον Γ. Μπέζο να απαντήσει αν υλοποιήθηκαν οι δεσμεύσεις του, σε ημερίδα στις 19 Μαΐου, για ενίσχυση του Νοσοκομείου με νοσηλευτικό προσωπικό.

Σύμφωνα με το Διοικητή του Νοσοκομείου, τα 26 άτομα νοσηλευτικό προσωπικό, προέρχονται από ένα συνδυασμό προσλήψεων και μετατάξεων.

«Θέλω όμως να επισημάνω και αυτό με κάθε ειλικρίνεια ότι το πρόβλημα επαρκούς στελέχωσης με νοσηλευτικό προσωπικό στο Νοσοκομείο μας σαφέστατα και δεν λύθηκε παρά την ανωτέρω εξέλιξη. Εξακολουθούν και υπάρχουν μεγάλες ανάγκες και μάλιστα σε ένα Νοσοκομείο που τα τελευταία χρόνια, έχουν ανοίξει και λειτουργούν 4 νέα τμήματα (ΜΕΘ, Μονάδα Εμφραγμάτων, Ψυχιατρική Κλινική, Αιμοδυναμικό εργαστήριο) και που φιλοδοξεί να καταστεί το κέντρο υγειονομικής αναφοράς όλης της Περιφέρειας Πελοποννήσου», αναφέρει σε απαντητική αποστολή ο κ. Μπέζος. Ωστόσο, όπως διευκρινίζει, μετά από 6 χρόνια παγώματος των προσλήψεων, «πριν από λίγες ημέρες για 1η φορά μπήκε νέο αίμα στο Νοσοκομείο σε νοσηλευτικό προσωπικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου