Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

Τρεις μήνες απλήρωτοι οι εργαζόμενοι καθαριότητας και εστίασης στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο



Μισθούς τριών μηνών οφείλει στις καθαρίστριες –και όχι μόνο– του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης η εταιρεία που έχει αναλάβει την καθαριότητα και την εστίαση του νοσοκομείου, καταγγέλλει με επιστολή του το Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας, προς τη διοίκηση του νοσοκομείου.

Onmed.gr

Η επιστολή του Εργατικού Κέντρου, που κοινοποιείται στο ΣΕΠΕ Πελοποννήσου, τον ειδικό γραμματέα του ΣΕΠΕ, το υπουργείο Υγείας και στους βουλευτές της Αρκαδίας, ζητώντας την παρέμβασή τους για να λυθεί το πρόβλημα, υπογραμμίζει ότι δεν είναι η πρώτη φορά που μένουν απλήρωτοι οι εργαζόμενοι.

Συγκεκριμένα η καταγγελία αναφέρει: «Σας κάνουμε γνωστό ότι η εταιρεία ΑΝΟΔΙΚΗ ΑΕ, που έχει αναλάβει την καθαριότητα και την εστίαση στο χώρο του Παναρκαδικού Νοσοκομείου, συνεχίζοντας την ίδια τακτική που για πολλοστή φορά έχουμε καταγγείλει, οφείλει στους εργαζόμενους τις αποδοχές των τελευταίων τριών μηνών. Είναι προφανές και ευκόλως αντιληπτό ότι αυτοί οι εργαζόμενοι αντιμετωπίζουν κυριολεκτικά, πρόβλημα διαβίωσης. Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες προκειμένου να εξοφληθούν οι οφειλόμενες αποδοχές».

1 σχόλιο:

  1. ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΤΑ ...ΠΕΣΤΕ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑΚΟ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΤΑΞΗ ΣΤΟ ΥΠ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή