Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

Ιατροί του ΕΟΠΥΥ αποχωρούν

Χθες με ενημέρωσαν ότι ο έλεγχος του Γενάρη έδειξε πρόβλημα. Δεν ανοίγει μια επίσκεψη στο σύστημα του ΕΟΠΥΥ με πρόστιμο 200 ευρώ. 

Πρέπει να ανοίξω την επίσκεψη από το δικό μου κομπιούτερ (το δικό μου είναι καλύτερο από του ΕΟΠΥΥ!!!) να την τυπώσω, να βρω τον ασθενή κατακαλόκαιρο να την υπογράψει, να κάνει υπεύθυνη δήλωση ότι με ξέρει 15 χρόνια και ότι με επισκέφθηκε εκείνη τη μέρα, να την πάω στον ΕΟΠΥΥ και να κάνω ένσταση, να περιμένω 15 μέρες να εκδικαστεί η ένσταση, να περιμένω να με ειδοποιήσουν για το αποτέλεσμα της ένστασης, να πάω στην εφορία να πάρω φορολογική ενημερότητα γιατί το taxisnet δεν σου δίνει άμα χρωστάς κάποια δόση φόρου, να την πάω στην ΥΠΑΔ, να τη στείλουν στον ΕΟΠΥΥ, να εγκριθεί η πληρωμή, να μου κατατεθούν τα χρήματα στο λογαριασμό. 

Υπολογίζω καλώς εχόντων των πραγμάτων (γιατί υπάρχει και το κακώς εχόντων) να πληρωθώ τον Σεπτέμβριο για τον Ιανουάριο. 

Μετά από αυτή την ταλαιπωρία ιατρών και ασθενών ο ΕΟΠΥΥ πιστεύει ότι θα βρει γιατρούς να κάνουν σύμβαση...Και να δεις που θα βρει...γιατί οι γιατροί είμαστε ηλίθιοι και κρατικοδίαιτοι...είμαστε άξιοι της μοίρας μας. 

Ευτυχώς δεν θα υπογράψω τη νέα σύμβαση επομένως όσα είπα για τους υπόλοιπους συνάδελφους σε λίγο δεν θα ισχύουν για μένα...
προτιμώ να πλένω πιάτα στη Γερμανία από το να είμαι υπάλληλος του Μπερσίμη.

Δ.Γ. - Αθήνα

16 σχόλια:

  1. Συνάδελφε και σαδιστές να ήταν οι Μπερσιμο-γεωργακόπουλοι λιγότερα θα μας έκαναν...Αλλά για ποιές νέες συμβάσεις μιλάς??? Πιστεύεις πως θα υπάρξουν νέες συμβάσεις??...Έτσι θα πορευτεί η κατάσταση με διαρκείς παρατάσεις, από Κυβέρνηση σε Κυβέρνηση (οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ μέχρι το τέλος του έτους φεύγουν κακήν-κακώς)...Όσο για την ταλαιπωρία που θα τραβήξεις και τραβάμε όλοι μας..ας γινόμασταν καθαρίστριες των 2600 ευρώ το μήνα ή Δημοτικοί υπάλληλοι των 1800 το μήνα για να καθόμαστε και να τα παίρνουμε χοντρά...Τι το ψάχνεις με τους συγκεκριμένους Μπερσίμηδες και Γεωργακόπουλους μόνον βρισιές και απληρωσιές θα υπάρχουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΡΔΕΣ ΙΑΤΡΩΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΤΗ ΝΕΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ.ΧΩΡΙΣ ΕΟΠΥΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ,ΒΕΛΟΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΥΓΩΝ.
    Η ΑΓΟΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΗΤΗΣΗ.
    ΒΑΖΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΖΟΥΡΛΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΠΟΡΤΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρωτος-πρωτος θα υπογραψεις............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μα τελικα δε φευγει κανενας συμβασιουχος απ τον εοπυυ και κανενας δε κανει επισχεση. πλακα κανετε? γιαυτο μας κανει οτι θελει ο εοπυυ ,αφου κανετε πλακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΟΙ ΙΑΤΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ Ε.Ο.Π.Υ.Υ,ΜΕ ΠΟΙΘΑΡΧΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΒΑΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΞΕΦΤΕΛΙΖΕΤΑΙ Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΞΕΙΣ Ή ΜΕ ΤΟΝ ΒΙΟ ΤΟΥΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΡΟΥΝ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ...ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ, ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΙΑΣΥΡΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ ΠΟΥ ΕΝΤΙΜΩΣ, ΑΓΟΓΓΥΣΤΑ ΚΑΙ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ -ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ- ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΥΨΗΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΑΛΛΑ Ο ΜΠΕΡΣΙΜΗΣ ΚΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΤΗΤΑΣ...ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΒΕΛΗ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΚΑΝΟΝΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΗΘΩΝ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΕΠΙ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ -ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΙΟ- ΤΟΥΣ ΚΟΒΟΥΝ ΔΙΑΚΟΣΑΕΥΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΥΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΙ ΔΗΛ. ΤΟΥΣ ΜΠΕΡΣΙΜΟ-ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥΣ...

      Διαγραφή
    2. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΑΤΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΥΡΙΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΟΙΝΩΣ ΓΛΑΣΤΡΕΣ.ΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΕΙ.

      Διαγραφή
    3. Άυτο δεν μπορει να γινει, αφενος διοτι οι ιατρικοι συλλογοι αδιαφορουν πληρως για τα μελη τους ,αφετερου διοτι αδιαφορουν επισης πληρως για το κυρος της ιατρικης επιστημης και τεχνης ,οπως αλλωστε ειναι και αναμενομενο .Ν Αγγελοπουλος .

      Διαγραφή
  6. Αν αρχισουμε μυνησεις και αγωγες εναντιον των υπσιτιων του ΕΟΠΥΥ για παραβιασεις της νομοθεσιας, διαφευγοντα κερδη,κλπ., κασι "κατσει" μια αγωγη η μια ποινικη διωβξη, τους εχουμε στριμωξει. Οσο πιο πολλες αγωγες και μυνησεις τοσο μεγαλυτερη πιθανοτητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κυριοι γιατι να φυγει καποιος απο τον ΕΟΠΥΥ. Υπαρχει και το επιχειρηματικό σκελος δικην LIDL. Oσο κατεβαζεις τις τιμες τοσο προσελκυεις κοσμο. Ειναι κακο ενας ιατρος να εξαταζει και δωρεαν (εκει εχει καταντησει ο ΕΟΠΥΥ) εναν ασφαλισμενο και να τον εξυπηρετει και που ξερεις στην αναγκη θα εχει και καποιο οφελος σε μελλοντική επειγουσα ασθενεια. Εδω που εχει φτασει το πραγμα ειναι μαζευε και ας ειναι και ρωγες. Ετσι σκεφτονται ολοι και γιαυτο και δεν φευγουν απο το ΕΟΠΥΥ. Οπως λεω και εγω πληρωνομαι απο το 1/4 των ασθενων μου . Απο τα αλλα 3/4 κανω πως πληρωνομαι. Τωρα το αν πραγματικα στερουνται οι ασθενεις το αντιτιμο μιας αξιοπρεπους πληρωμης του ιατρου αυτο ειναι αλλη συζητηση. Εχουν για βολτες, διακοπες, ντυσιμο, φαγητο, νυχια, λουσα κλπ. Για τον ιατρο δεν εχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για το 1/4 προσφερεις τους αλλους τους ξεπετας.Αλωστε ισχυει ο,τι δινεις παιρνεις.

      Διαγραφή
  8. Θα συμφωνήσω με τον ανώνυμο που έγραψε για προσφορά και ζήτηση. Το ΕΣΥ και η Δημόσια Υγεία "έκλεισαν" (από διορισμούς) και οι συνάδελφοι για να επιβιώσουν συνταγογραφούν δωρεάν για τον ΕΟΠΥΥ. Γι'αυτό και ανέχονται περικοπές και καθυστέρηση πληρωμών.
    Πλέον όμως, λόγω της χρεοκοπίας ο ΕΟΠΥΥ έχει προβεί σε χρεοστάσιο και δεν πρόκειται να δούν "μία" οι παροχοι. Έτσι θα επιβεβαιωθεί το ρηθέν ότι "όποιος έχει πελάτη μόνο ή κυρίως το Δημόσιο σύντομα θα χρεοκοπήσει". Η μόνη λύση είναι λεφτά από τον πελάτη - ασθενή, και όποιος δεν τα καταφέρενει ασ κλείσει το Ιατρείο του, στον φιλελευθερισμό ΔΕΝ υπάρχουν ταμπού.

    Συναδελφικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. απο οτι καταλαβαινω το ζητημα εδω ειναι αν θα πληρωθουν οι εοπυτες. το οτι ο εοπυυ και οι εοπυτες εχουν ξεφτιλησει το επαγγελμα με τα διφραγκα που μαζευουν και την επισκεψη που ολο κ τη ριχνουν ,κανοντας ζημια σε ολο τον ιδιωτικο κλαδο κ κανοντας πελατεια απ το κραχτη εοπυυ, δε μιλαει κανεις. ντροπη σε ολους που συντηρουν αυτο το εκτρωμα για πελατεια η εισητηρια φθηνα, εις βαρος των υπολοιπων γιατρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καθίστε στον ΕΟΠΥΥ και αφήστε την τύχη σας να δουλεύει συνάδελφοι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή