Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Ενίσχυση του φαρμακείου ΕΟΠΥΥ Αλεξάνδρας για την εξυπηρέτηση των ρευματοπαθών



Μετά από ενέργειες της Ελληνικής Εταιρείας Αντιρευματικού Αγώνα (ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α.), ενισχύθηκε με ένα άτομο το φαρμακείο ΕΟΠΥΥ Αλεξάνδρας, ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα η διάθεση των βιολογικών παραγόντων και συγκεκριμένων φαρμακευτικών σκευασμάτων, που αφορούν σε ρευματοπαθείς.

Για την πολύ σημαντική αυτή απόφαση, η Δ/νση Οργάνωσης και Σχεδιασμού Αγοράς Υπηρεσιών Υγείας, του Τμήματος Διαχείρισης Φαρμακείων ΕΟΠΠΥ, ενημέρωσε την ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α. με επιστολή/απάντηση στη σχετική επιστολή της προς τον Πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ και με κοινοποίηση τον Υπουργό Υγείας και την Προϊσταμένη Τμήματος σχεδιασμού & Παρακολούθησης Χορήγησης Φαρμάκων του ΕΟΠΥΥ με την οποία ζητούσε να ανακληθεί η απόφαση διακοπής της χορήγησης, λόγω έλλειψης προσωπικού.

Η ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α. ευχαριστεί θερμά για την απόφαση αυτή τον Πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ, κ. Σωτήρη Μπερσίμη και την αντίστοιχη διεύθυνση διαχείρισης των Φαρμακείων, που αποφάσισαν, στα πλαίσια της βελτίωσης της λειτουργίας του Φαρμακείου ΕΟΠΥΥ Αλεξάνδρας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων , το προσωπικό του φαρμακείου να ενισχυθεί με ένα υπάλληλο και να καταστεί εφικτή η απρόσκοπτη πλέον διάθεση των βιολογικών παραγόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου