Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

Κώστας Λουράντος: Οι βουλευτές να καταψηφίσουν την έξοδο των ΜΥΣΥΦΑ από τα φαρμακεία!

Από Βασίλη Βενιζέλο - YGEIA360.GR

"Καλούμε τους Έλληνες βουλευτές και ειδικά της κυβέρνησης , την τελευταία στιγμή να τιμήσουν τον ρόλο τους και την ψήφο του ελληνικού λαού ,γιατί κάποια στιγμή θα βρεθούν απέναντι του".

Τα παραπάνω δήλωσε την Πέμπτη 19 Μαϊου ο πρόεδρος του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ) Κώστας Λουράντος στα ΜΜΕ, στηλιτεύοντας το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μόλις το 2014 διατύπωνε στο πρόγραμμα του ότι τα ΜΥΣΥΦΑ δεν πρέπει να πωλούνται εκτός φαρμακείων και το 2012 στην έκθεση του ΟΟΣΑ επί υπουργίας Χατζηδάκη αναφέρονταν ρητά ότι η πώληση των ΜΥΣΥΦΑ πρέπει να υπόκειται σε ρυθμίσεις και περιορισμούς γιατί αλλιώς κινδυνεύει η υγεία του ελληνικού λαού.

8 σχόλια:

  1. ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΠΡΟΕΔΡΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας προσεχες Λουραντε, θυμασαι τι ελεγες προεκλογικα;καθε φαρμακειο και εκλογικο κεντρο του συριζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΦΑΡΜΑΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΥΝΤΑΓΗ ΙΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ, ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΑΝ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΟΤΙ ΖΗΤΗΣΕΙΣ, ΑΝΤΙΒΙΩΣΕΙΣ, ΑΝΤΙΥΠΕΡΤΑΣΙΚΑ Κ.Λ.Π, ΧΩΡΙΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ, ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΕΙ ΤΟΝ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ ΣΤΑ ΜΗ ΑΠΟΖΗΜΕΙΟΥΜΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΑ (ΚΑΚΩΣ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΜΗ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΟΥΜΕΝΑ) Ο ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ ΒΑΖΕΙ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ! ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΑΤΕ ΤΟ ΠΕΔΙΟ, ΑΦΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΣΑΣ ΜΠΑΚΑΛΙΚΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Η ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΣΑΝ ΣΧΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΚΡΕΜΑ ΑΠΛΗ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ-ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ-ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΓΕΣ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ.ΜΙΑ ΣΧΟΛΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΡΕΛΛΑΜΕΝΟΥΣ-ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥΣ

      Διαγραφή
  4. ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ!!Ο ΑΛΛΗΛΟΣΠΑΡΑΓΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΑΜΦΟΤΕΡΟΥΣ... ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΚΑΝΑΝ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ- ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΜΠΑΚΑΛΙΚΑ.ΟΧΙ ΟΛΟΙ!!ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΑΨΟΓΑ!!!ΜΑΚΑΡΙ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΩΜΑ ΝΑ ΕΙΧΕ ΕΝΑΝ 'ΛΟΥΡΑΝΤΟ'...... ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΘΑΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ

      Διαγραφή
    2. σωωωπα Ο ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ
      ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΙ-ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΔΕΣ ΑΘΩΟΙ.ΛΕΣ ΟΧΙ ΟΛΟΙ .ΣΤΟ ΛΕΩ ΤΟ 90 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΙ-ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ-ΑΠΩΘΗΜΕΝΟ

      Διαγραφή