Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

ΣΥΡΙΖΑ: Το δημόσιο σύστημα Υγείας θα αντικαταστήσει τον ιδιωτικό τομέα Υγείας...

Από Βασίλη Βενιζέλο - ygeia360.gr

Στα χνάρια της... κραταιάς, πάλαι ποτέ Σοβιετικής Ένωσης επιθυμεί το τμήμα Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ να σύρει το σύστημα Υγείας της χώρας μας, και μάλιστα μέσα στην πρωτόγνωρη οικονομική και κοινωνική κρίση η οποία σοβεί στην Ελλάδα!

Συγκεκριμένα, στην εισήγησή του για την πανελλαδική συνδιάσκεψη του τμήματος Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, το τμήμα κάνει χαρακτηριστικά λόγο για "καθολική κάλυψη των αναγκών από τον δημόσιο τομέα", ενώ συμπληρώνει με τυμπανοκρουσίες ότι "ο πολιτικός μας σχεδιασμός (sic) χαρακτηρίζεται από την βαθμιαία αντικατάσταση των ιδιωτικών υπηρεσιών από δημόσιες"...

Τόσο πολύ, άραγε;

6 σχόλια:

  1. αυτος ο υπουργος κοιμαται ορθιος.ειναι τελειως χαζος και αναποφασιστος.για να κανεις ΔΥ πρεπει να εισαι.....αν αρχισεις διαλογο με τα λαμογια τελειωσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟΡΙΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ:Ο υπουργός προτίθεται να προσληφθούν στο δημόσιο σύστημα υγείας όλοι ανεξαιρέτως οι εργαζόμενοι και απασχολούμενοι σήμερα στον ιδιωτικό τομέα της υγείας? ή θα πρέπει να ψάξουμε για κάποια άλλη λύση όπως το χαρακιρι,κάθε απάντηση ευρόσδεκτη,ευχαριστώ εκ των προτέρων. Θωμόπουλος Ιωάννης/βιοπαθολόγος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά έλεγε και προεκλογικά ,δεν τον πιστέψαμε ,και μόνο που εξακολουθεί να λέει τα ίδια πρέπει Μα τον τιμήσουμε κατάλληλα !

      Διαγραφή
  3. Επίσης θα γίνει σχολή Harry Potter με μαγους γιατρούς που θα στελεχωσουν τα κεντρα υγειας και τα ΤΕΠ των νοσοκομείων!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟ 2016. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ, ΠΟΥ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΧΩΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΩΣ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ! ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1:06 μ.μ. Σύντροφος κομισάριος???

    ΑπάντησηΔιαγραφή