Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Δήλωση Λεωνίδα Αναγνώστου για την υποκοστολόγηση των εργαστηριακών εξετάσεων

Αριστερή πολιτική είναι να ανοίγεις θέσεις εργασίας , να διασφαλίζεις μισθούς ικανοποιητικούς, συντάξεις αξιοπρεπείς, να έχεις οργανωμένα νοσοκομεία, πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας και ένα ασφαλιστικό σύστημα ικανό να καλύψει τις ανάγκες του πληθυσμού.. 

Δεν είναι μόνο αυτά αλλά αυτά επηρεάζουν τα εργαστήρια μας και τις αμοιβές μας. 

Δεν είναι αριστερή πολιτική να μειώνεις τις θέσεις εργασίας, να μην έχεις ικανοποιητικούς μισθούς και συντάξεις, να αφήνεις τα νοσοκομεία να ρημάζουν χωρίς προσωπικό και να διαλύεις κάθε μορφή Π.Φ.Υ και να έχεις ενα ασφαλιστικό σύστημα που επειδή δεν μπορεί να καλύψει τους ασφαλισμένους του υποχρεώνει ένα επαγγελματικό κλάδο να υποκαθιστά οικονομικά την κοινωνική ασφάλισης βάζοντας 3000 ανθρώπους δηλαδή το 0.0001 του πληθυσμού που ζεί στα όρια της φτωχιάς να πληρώνει τις δαπάνες υγείας των 10.000.000 λαϊκίζοντας. 

Η επάνοδος του τιμοκαταλόγου είναι απαραίτητη το πως θα γίνει αυτό είναι κυβερνητικό πρόβλημα οχι δικό μας. 

Σε κάθε περίπτωση πάντως όποιος δεν μπορεί να καλύψει τις δικές του ανάγκες νομίζω ότι μπορεί να πηγαίνει στις κρατικές δομές.

2 σχόλια:

  1. ΣΥΜΦΩΝΩ!ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΚΟΥΝΕ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΠΟΣΙΠΥ ΠΟΥ ΑΝΕΣΤΕΙΛΛΑΝ ΜΙΑ ΕΠΙΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΕΞΑΓΓΕΛΕΙ. ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Κ ΟΙ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΕΙ Κ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ! ΛΥΠΑΜΑΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΙΣΩ ΑΛΛΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΩ ΣΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ 16 ΧΡΟΝΙΑ! Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Η ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΑΤΙΑ Κ ΑΥΤΙΑ Κ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν η αριστερή κυβέρνηση έχει ως σκοπό να συνεχίσει την δρομολογημένη παράδοση της ΠΦΥ σε μονοπωλιακά trust, η λύση είναο ο ανταρτοπόλεμος.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή