Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΙΔΕΙΔΕΛ - 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ 05/02/2016



Αγαπητοί Συνάδελφοι

Σας υπενθυμίζουμε ότι η Γενική Συνέλευση αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ να προχωρήσουμε σε 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 05 \02\2016 , παράσταση στον ΕΟΠΥΥ στις 10,00 και Συνέντευξη Τύπου στις 12,30 στην αίθουσα του ΙΣΠ.

Οφείλουμε να εφαρμόσουμε την απόφαση της Γεν Συνέλευσης εάν θέλουμε να διατηρήσουμε ως κλάδος την ύπαρξή μας. 

Και αν ακόμη υπάρχει κάποιος που διαφωνεί με αυτή τη μορφή διαμαρτυρίας (που δεν είναι η μόνη ασφαλώς) οφείλει σεβόμενος πρωτίστως τον εαυτό του να ΑΠΕΡΓΗΣΕΙ.

Υπερασπιστείτε την ανθρώπινη και Ιατρική σας ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και μη δίνετε λαβές για ειρωνικά σχόλια από μερίδα του Τύπου και των Συναδέλφων σας.

Εάν διαπιστώσατε σήμερα αυτό που οι υπόλοιποι είχαμε προβλέψει δηλαδή τη μείωση κατά 50% του τζίρου σας και συνυπολογίζοντας τις υποχρεωτικές εκπτώσεις , τα οριζόντια κουρέματα , την αύξηση της προκαταβολής φόρου, τις σημαντικά αυξημένες εισφορές στο ΤΣΑΥ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ .

Δ Ε Ν    Υ Π Α Ρ ΧΕ Ι   Α Λ Λ Ο Σ    Δ Ρ Ο Μ Ο Σ .

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.

Για το ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                      Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Λυκούργος Γρηγοράκης        Γεωργία Ροδοπούλου

Ακτινοδιαγνώστης                Μικροβιολόγος

2 σχόλια:

  1. Εμεις απεργούμε και η Βιοιατρική ανοικτή. Το σχέδιο του αλήτη πηγαίνει πολύ καλά. Αν δεν πετάξουμε ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ τον ΕΟΠΥΥ εξω απο τα ιατρεία μας θα μας πετάξει ο Σπανός ένα κομμάτι ψωμί και θα γίνουμε υπάλληλοι του με 500€. ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕΡΙΚΟΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΟΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΕ ΥΠΟΓΕΙΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.ΑΛΛΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΑΥΤΟΣ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή