Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Ο ΕΟΠΥΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ - ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ : ΓΙΑ 15 ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 3,5 ΕΥΡΩ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ !! ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΙΜΟΛΗΨΙΑΣ...



26 σχόλια:

  1. Σήμερα μαύρος ουρανός ,σήμερα μαύρη μέρα.Ας βρούμε μια γωνιά να κλάψουμε για το πτυχίο μας που μόλις το έσκισαν κομμάτια.Τι περιμέναμε μέχρι τώρα;Θα γίνουν κι άλλα χειρότερα υποθέτω, γιατί η φαντασία μας δεν φτάνει τη δική τους .Το μόνο που μας μένει πιστεύω, είναι να δείξουμε σ αυτό το κράτος που το διοικούν τενεκέδες ξεγάνωτοι (δεν μπορούμε να το αλλάξουμε αυτό)οτι ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ!ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΟΠΥΥ.ΑΣ ΦΥΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ, ΕΝΑΝ ΡΗΜΑΔΟΜΗΝΑ ΑΠ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ,ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙΣ ΑΠ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΩΡΕΑΝ.ΤΩΡΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ (ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΟΠΥΥ) ΠΩΣ ΑΦΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ,ΕΧΟΥΜΕ ΚΕΡΔΟΣ.Ακόμα κι αρκετοί Μικροβιολόγοι το πιστεύουν .ΕΛΕΟΣ.ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΤΟΥ ΑΜΚΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ.(ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΜΕ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ....ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΟΜΠΙΝΕΣ)ΤΟ ΛΕΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ : ΜΕ ΟΣΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ: Α)ΕΞΟΔΟΣ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΟΠΥΥ.Β)ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ 1991 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ,ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΒΛΑΚΑΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΑΥΤΟ.ΣΟΥΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΣΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι θα γίνει με το πρόσωπικο που μας στήριξε χρονια τωρα

      Διαγραφή
    2. Ρωτησέ το τι ψηφισε και στειλτο στο υπουργειο για αποζημιωση!

      Διαγραφή
    3. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ. ΕΞΟΔΟΣ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΟΙ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ. ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΟΙ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΙ ΣΤΑ SUPER MARTKET ΥΓΕΙΑΣ ΟΠΩΣ ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΠ. ΕΞΟΔΟΣ... ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ Ο ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ. ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΟΙ ΑΧΡΕΟΙ

      Διαγραφή
  3. καντε κατι η κατασταση εφυγε απο ..οικο ανοχης απο μερια του κρατους και εχει γινει παιδικη χαρα...
    ΥΓ. και ολα αυτα με την προτροπη και την λαμογια ενος σκατοψυχου υποτιθεται (επιχειρηματια).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΙΣΩΣ ΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ
    ΑΥΤΟΣ Ο ΚΛΑΔΟΣ Η ΠΑΤΡΑ ΒΑΖΕΙ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ???????????????????????? ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΙ ΚΑΤΣΙΚΕΣ ΘΑ ΨΩΦΑΝΕ ΜΑΖΙΚΑ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ............... ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ?ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΠΑΡΘΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ
    ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ
    ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ??????????? ΜΗΠΩΣ
    ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΑΙ ΣΥΧΤΙΡ ΕΟΠΥΥ !!!!!!!!!!!!!! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ
    ΟΤΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΕΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ
    ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΑΛΩΣΤΕ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΩΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ
    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΕ ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΥΣΤ....ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ.ΑΛΗΤΕΣ!!!ΚΑΙ ΔΕ ΣΥΝΕΧΙΖΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΩΡΟ ΜΙΑ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΦΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΦΥΛΛΟ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ.ΕΚΕΙ ΕΦΤΑΣΕ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΕΜΠΙΚΟ ΕΓΩ ΠΑΙΡΝΩ 20-25 ΕΥΡΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 6 ΜΗΝΕΣ.
    ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ. ΣΤΟΥΣ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ ΤΟ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙ 0(ΜΗΔΕΝ) ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ 0(ΜΗΔΕΝ) ΠΑΙΡΝΟΥΝ? ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο δε μαματος κλινικος δεν εγραψε καν τα αιμοπετάλια!!!!!! του τα εδωσες εργαστηριακέ? ναι ? κακό του κεφαλιού σου !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο γιατρός που τα εγραψε πόσα πήρε ?????? κορόιδαααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο γιατρος που τα εγραψε εκανε τη δουλεια του.εξετασε και πληρωθηκε εξυπνε...

      Διαγραφή
    2. Έξυπνε αν εξέταζε ολα θα ηταν καλα

      Διαγραφή
    3. Γραμματειακή εξέταση!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  11. Εχω κανει μια σκεψη και τη μοιραζομαι μαζί σας. Απο τη στιγμή που σκεφτομαστε ολοι να αποχωρησουμε απο τον ΕΟΠΥΥ, κατασταση που δεν θα συγκινησει και ιδιατερα τους κυβερνωντες, αρα δεν εχουμε αναγκη απο ασφαλιστική ενημεροτητα,προτεινω το εξης: Βαζουμε ολοι το ποσο της ασφαλιστικής μας εισφορας που θα δωσουμε σε 4 μηνες, σε ενα κοινο λογαριασμο που θα ανοιξει ο ΠΙΣ. Συγκεντρωνται ετσι καποια εκατομμυρια euro σε ενα λογαριασμο. Εφοσον ψηφιστουν τα μετρα που θελουν να περασουν , κανενας ιατρος δεν καταβαλει ασφαλιστικη εισφορα τον Ιουνιο. Τα χρηματα θα ειναι εκει και θα περιμενουν . Ολοι λοιπον μπαινουμε σε καθεστως μη ασφαλισης. Αν οι κυβερνωντες τα θελουν τοσο πολυ ας τα παρουν και ας επιστρεψουμε στο καθεστως ασφαλισης ως ειχε. Αλλοιως " δεν εχω αυτοκινητο καρδια μου" και οποιος αντεξει. Αυτο πονα τους κυβερνωντες , δεν υπαρχει εισπραξιμοτητα. Δεν ταλαιπωρει τους ασθενείς, ειναι συλλογικό, ιδιαιτερα αν γινει και απο αλλες επαγγελματικές ταξεις. Ολα τα αλλα γινονται και λεγονται για ψυχοθεραπεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ <> ΛΑΘΟΣ ΜΕΓΑΛΟ !!!! ΑΠΟΧΗ ΕΠ ΑΟΡΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ :1)ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ,2) ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΙΜΩΝ,3)ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ CLAW BACK @ REBATΕ,4)ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ.
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τα συγχαρητηρια στο εργαστηριο που δεχθηκε το παραπεμπτικο χωρίς καν σχόλια στις τρανσαμινασες... βλακα μικροβιολογε θα στο κόψει η ΙΕΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΙΕΕ ΤΡΕΞΑΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΝΑ ΣΥΜΛΗΘΗΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΤΩΡΑ.

      Διαγραφή
  14. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΠΟΥ
    Η ΠΕΕΒΙ ΕΙΧΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ κ.ΞΑΝΘΟ .ΘΑ ΑΚΟ-
    ΛΟΥΣΗΣΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΩΡΩΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑ-
    ΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΙ
    ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ...
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΜΕ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ
    MEDISPIN ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ
    ΔΩΡΕΑΝ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ.
    ΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ
    ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ. ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ
    ΑΛΛΑ !!!!
    ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ
    ΓΡΑΦΙΚΟΙ... ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ....
    ΑΣ ΚΑΤΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ
    ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΑ...
    ΓΚΙΝΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ - ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΑ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ? ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΗΘΕΛΑΝ ΑΠΕΡΓΙΑ/ΕΠΙΣΧΕΣΗ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΟΤΕΣ.ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΕΣ. !

      Διαγραφή
    2. Η επίσχεση σε φέρνει σε αντιπαράθεση με τους αςθενεις
      Αν δεν θες ούτε απεργία τότε καλα να πάθεις

      Διαγραφή
    3. Μόλις κλείσεις φώναξε τους ασθενείς να σε βοηθήσουν και αν έρθει ένας γράψε μου!

      Διαγραφή
  15. ενα εργαστηριο με κοπο και ιδρωτα καταφερε να μαζεψει τους ασθενεις που τον εμπιστευονται και δεν μπορει ευκολα να τους πει δεν παιρνω εοπυυ ,απεργω κτλ. ιδιαιτερα σε ενα κοματι ασθενων που ανα τακτα διαστηματα πληρωσαν και ελευθερο ή μικτο. η κυβερνηση με αριστερες καταβολες οχι μονο δεν αναγνωριζει οτι δεν εχει τα χρηματα να προσφερει στους ασφαλισμενους της, παροχες στον ιδιωτικο τομεα αν δεν αυξησει τις συμμετοχες αλλα επιπλεον τις μειωνει προσφεροντας αριστερη λογικη και κανει επιθεση στα μικρομεσαια στρωματα των αυτοαπασχολουμενων ιατρων. Η προταση μου ειναι 25% συμμετοχη ,10% στους δικαιουχους εκας 0% σε καρκινοπαθεις κτλ. επι του κρατικου τιμολογιου (οπως στα φαρμακα) και ρεβατε ογκου εως 50% κλιμακωτά. Αν δεν περασει αυτο καταθεση συλλογικα απο τον ΠΙΣ εγγραφου (με εξουσιοδοτησεις απο καθε εργαστηριακο ξεχωριστα) οτι λογο αδυναμιας τα μικροβιολογικα εργαστηρια δεν εκτελουν με εοπυυ 40-50 εξετασεις υποτιμολογιμενες ωστε να μην μπορει καποιος ουτε καν να τις περασει στο συστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι δικοί σου ασθενείς είναι εξωγήινοι? Γιατί οι δικοί μας είναι δάσκαλοι που κανουν απεργια οποτε θέλουν και δεν εχεις που να αφησεις το παιδί σου-είναι αγρότες που κλείνουν το δρόμο και δεν σε αφήνουν να πας εκεί που θέλεις-είναι εργαζομενοι στη ΔΕΗ που κοβουν το ρευμα-ειναι...κλπ κλπ αλλοι με το δικιο τους άλλοι οχι.Για μενα η πιο σωστή γραμμή είναι αυτή: για παραδειγμα 10 ευρω κανει η εξεταση σας -2 που δικαιολογεί το ταμειο σας πληρωνετε 8 ευρώ.Για να μην πω οτι δεν επρεπε καν να ασχολουμαστε με τη διαδικασία αυτή αλλά με την αποδειξη του ας παρει αυτός απο το ταμειο του οτι του δικαιολογει τελεια και παύλα.

      Διαγραφή