Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Πάτρα: Από τα αλώνια στα… σαλόνια λίγο πριν την κινητικότητα



- Virus.com.gr

Οργή και ερωτηματικά για τη σκοπιμότητά της έχει προκαλέσει στους εργαζόμενους του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Πατρών, η απόφαση της 6ης ΔΥΠΕ να πάρει άρον άρον και χωρίς καμία δικαιολογία, μια διοικητική υπάλληλο από τη θέση της στο νοσοκομείο και να την τοποθετήσει στα γραφεία της.

“Πόσο σημαντικές μπορεί να είναι οι ανάγκες της ΥΠΕ σε σχέση με αυτές του παιδιατρικού νοσοκομείου που εξυπηρετεί χιλιάδες περιστατικά το χρόνο;” διερωτάται ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων, Βασίλης Αλεξόπουλος, μιλώντας στο Virus. “Το νοσοκομείο δεν ξέρω αν έχει καν 10 διοικητικούς υπαλλήλους όλους κι όλους” προσθέτει.

Οι εργαζόμενοι δεν αποκλείουν η συγκεκριμένη απόσπαση να έχει ρουσφετολογικό χαρακτήρα.

“Είναι τυχαίο πιστεύετε ότι αυτή τη μετακίνηση γίνεται λίγο πριν την έναρξη της νέας αξιολόγησης και του β΄ κύματος κινητικότητας;” σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Αλεξόπουλος, ο οποίος καταγγέλλει την Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ ότι εναρμονισμένη πλήρως με τις προγραμματικές δηλώσεις του Πρωθυπουργού για τη Δημόσια Διοίκηση και το ΕΣΥ, μετακινεί ετσιθελικά και χωρίς καμιά δικαιολογία, την υπάλληλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου