Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

ΠΑΣΙΠΑΑ-ΠΕΔΥ : Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση

«ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΑΤΡΩΝ ΠΛΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΕΙΑΣ (Π.Ε.Δ.Υ)» 
Αποφ. ΕΔ: 538/2014 
Ε-mail: sec.general.pasipaa@gmail.com 
Αθήνα, 5/10/2015 
Αρ. Πρωτ.: 31/2015 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνάδελφοι, 

Σας καλούμε όλους να συμμετάσχετε ενεργά και να δώσετε δυναμικό και ουσιαστικό παρόν ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΙΠΑΑ-ΠΕΔΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΙΣ 10/10/2015 ώρα 11.30 στο ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ZAFOLIA λεωφόρος Αλεξάνδρας 87-89.

Θα ενημερωθείτε για όλα τα θέματα που έχουν ανακύψει σχετικά με την Απόδοση μισθολογικών επιδομάτων όπως γίνεται στον κλάδο ΕΣΥ καθώς και για τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν. Η συνεχής επαφή μας με το υπουργείο συνεχίζεται και ζητείται η συμμετοχή όλων των συναδέλφων ΠΑΑ στη Γενική Συνέλευση όπου θα συζητήσουμε:

1. Τα δεδομένα και τις ενέργειες στις οποίες θα προχωρήσουμε για να επιταχύνουμε την ορθή εφαρμογή του Νόμου για τα μισθολογικά μας και για την αναδρομική καταβολή διαφορών. 

2. Απολογισμός έργου Δ.Σ. ΠΑΣΙΠΑΑ ΠΕΔΥ.

3. Προκήρυξη εκλογών για ανάδειξη νέου Δ.Σ. του Συλλόγου λόγω τριπλασιασμού των μελών.

4. Κατάθεση υποψηφιοτήτων.

Κατά τη διάρκεια της Γ.Σ. θα γίνει εγγραφή νέων μελών με δυνατότητα συμμετοχής τους στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος 

Παναγιώτου Αθανάσιος 

Η Γενική Γραμματέας 

Δανδάλη Ροδάνθη 


Συνάδελφοι,

ενόψει της ΓΣ σας αποστέλουμε την πρόσκληση για την εκδήλωση. 

Παρακαλείσθε να την αναρτήσετε σε εμφανές σημείο στις μονάδες και να ενημερώσετε όσο το δυνατόν περισσότερους συναδέλφους ΠΑΑ. Η κατάσταση εμφανίζεται θετικότερη απ' ότι στο παρελθόν αλλά υπάρχουν ακόμα σοβαρότατoι κίνδυνοι και αντιστάσεις στην κατεύθυνση των επιδιώξεων μας. Η συμπαράσταση και κινητοποίηση όλων των ιατρών οδοντιάτρων ΠΑΑ στο Συλλογο είναι επιτακτική ανάγκη.

Θα χαρούμε να σας δούμε το Σάββατο στο ξενοδοχείο Divani Zafolia (Λ. Αλεξάνδρας 87) όπου θα ενημερωθείτε αναλυτικά για τα πεπραγμένα μας και τις σχεδιαζόμενες ενέργειες. 

Μετα τιμής 
Τα μέλη του ΔΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου