Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΙΣ ΘΗΒΑΣ

21/10/2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παραμένοντας πιστοί στην υποχρέωσή μας προς τους συμπολίτες μας, εκδίδουμε το παρόν Δελτίο Τύπου, που για μια ακόμη φορά σχετίζεται με προβλήματα του Γ.Ν. Θήβας.

Σας γνωστοποιούμε, την τελευταία «επιτυχία» της Διοίκησης της 5ης ΥΠΕ, που επικαλούμενη την επίλυση άμεσων προβλημάτων των Νοσοκομείων της δικαιοδοσίας της, μετακυλύει αυτά, από τον ένα νομό της περιφέρειας στον άλλο. Αυτή την φορά υποβαθμίζει και θέτει σε κίνδυνο την υγεία των παιδιών της Βοιωτίας.

Με εντολή, της Διοίκησης της 5ης ΥΠΕ, ένας Παιδίατρος από το Γ.Ν. Θήβας, ένας από το Γ.Ν. Λιβαδειάς και ένας από το Κ.Υ. Διστόμου, υποχρεούνται σε μετακίνηση στο Γ.Ν. Λαμίας, ώστε να καλύπτουν τις εφημερίες του Παιδιατρικού Τμήματός του.

Αυτή η εντολή όμως έχει σαν συνέπεια να μην υπάρχει κάλυψη των παιδιατρικών περιστατικών που έχουν ανάγκη από άμεση νοσοκομειακή φροντίδα στις Υγειονομικές Δομές του Νομού μας (Θήβα ,Λιβαδειά κλπ).

Αναρωτιόμαστε με ποια λογική και με ποια κριτήρια οι Διοικούντες την 5η ΥΠΕ αποφάσισαν ότι τα παιδιά των Βοιωτών δεν αρρωσταίνουν και δεν χρειάζονται νοσοκομειακή φροντίδα και περίθαλψη;

Καλούμε όλους τους Βοιωτούς σε εγρήγορση και παρακαλούμε τους Διοικούντες να δώσουν μια και ορθολογική λύση στο πρόβλημα με σύνεση και καλύτερο προγραμματισμό.

Για τον Ιατρικό Σύλλογο Θήβας

Η Πρόεδρος          Ο Γεν. Γραμματέας

Φιλιώ Πρωτόπαπα  Λουκάς Ανανίκας

1 σχόλιο:

  1. Οι Βοιωτοί ψήφισαν 38% ΣΥΡΙΖΑ και 4% ΑΝΕΛ. Σύνολο 42%. Με αυτή τη λογική τα παιδιά των Βοιωτών δεν αρρωσταίνουν...και πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί διαμαρτύρονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή