Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Βέλη εξαπολύει ο Μπασκόζος: «Όχι στα σταριλίκια»




Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες και σαφείς αιχμές ανήρτησε, στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Υγείας, Ι. Μπασκόζος, ενόψει της επιλογής των προσώπων του νέου Υπουργικού Συμβουλίου.

Ο κ. Μπασκόζος υπογραμμίζει την ανάγκη για άφθαρτα πρόσωπα που θα φέρνουν το νέο, αναδεικνύοντας τη σημασία της ανιδιοτέλειας. «Όχι στα σταριλίκια, όχι στη διαπλοκή», συμπληρώνει, τονίζοντας πως τα εν λόγω χαρακτηριστικά του υπουργικού συμβουλίου τα έχει επισημάνει πρώτος ο Α. Τσίπρας και, κλείνοντας, πετάει το μπαλάκι στο Μαξίμου.


Το μήνυμα

«Λοιπόν, αλαζονεία καμιά!

Τα προβλήματα με τα οποία θα αναμετρηθούμε είναι τεράστια. Οι κίνδυνοι για λαϊκές αντιδράσεις και αντιδράσεις επαγγελματικών ομάδων που θίγονται και ακραία αντιπολίτευση, αν δεν φανούμε συνεπείς με αυτά που υποσχεθήκαμε απόλυτα υπαρκτοί.

Έχουμε το πλεονέκτημα πως αποδείχτηκαν ψεύτικα όλα τα σενάρια “δραπέτευσης”, συγκυβέρνησης με ΝΔ κλπ

Πρώτο δείγμα γραφής το υπουργικό συμβούλιο. Δια του πρωθυπουργού έχουμε δεσμευτεί για άφθαρτα πρόσωπα που θα φέρνουν το νέο και θα διώχνουν το παλαιό, για ανιδιοτέλεια, όχι στα σταριλίκια, όχι στη διαπλοκή, αποφασιστικότητα, αποτελεσματικότητα, γνώση του χώρου, εντιμότητα και προσήλωση στα συμφέροντα των λαϊκών στρωμάτων.

Για να δούμε..».

1 σχόλιο: