Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

«Πάγος» στις συναλλαγές στο Διαδίκτυο – PayPal, Apple και Google βγάζουν «εκτός συστήματος» την Ελλάδα



Όλο και πιο δραματικός γίνεται ο κλοιός γύρω από τις συναλλαγές στο Διαδίκτυο, καθώς "παγώνει" μέχρι νεωτέρας και το PayPal.

http://www.emea.gr/

Επικαλούμενη τα capital controls και τις δυσχέρειες στις τραπεζικές συναλλαγές, από τις κλειστές τράπεζες, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι η τροφοδότηση των εικονικών λογαριασμών από ελληνικές πιστωτικές κάρτες ή τραπεζικούς λογαριασμούς σταματά για όσο διαρκεί η τραπεζική αργία.

"Στοχεύουμε να εξυπηρετήσουμε και πάλι πλήρως τους πελάτες μας στην Ελλάδα, όπως έχουμε κάνει εδώ και μία δεκαετία", αναφέρει η εταιρεία σε δήλωση εκπροσώπου της.

Ανάλογα προβλήματα παρατηρούνται εδώ και μέρες με τις συνδρομές στην Apple και τη Google, καθώς οι λογαριασμοί Ελλήνων χρηστών μπλοκάρονται λόγω της σύνδεσής τους με πιστωτικές κάρτες που έχουν εκδοθεί από ελληνικές τράπεζες.

Αυτό, όμως, έχει ως αποτέλεσμα να βρίσκονται στον αέρα και να κινδυνεύουν να χαθούν δεδομένα και e-mails Ελλήνων χρηστών που είναι αποθηκευμένα στα cloud των δύο εταιρειών, αφού δεν μπορούν να ανανεώσουν τη συνδρομή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου