Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Έρχεται ο νέος πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ! Πότε συζητείται στη Βουλή

Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

Το όνομα του νέου προέδρου του ΕΟΠΥΥ θα κληθεί να εγκρίνει η αρμόδια επιτροπή της Βουλής έως το τέλος της εβδομάδας, λένε έγκυρες πηγές του HealthReport.grαπό υψηλόβαθμα στελέχη του υπουργείου Υγείας.
Ο νέος πρόεδρος που θα προταθεί από την κυβέρνηση δεν είναι άλλος από τον 40χρονο Σωτήρη Μπερσίμη, όπως είχε αποκαλύψει στις 23 Μαρτίου τοHealthReport.gr (Διαβάστε ΕΔΩ το σχετικό ρεπορτάζ).

Ο Σωτήρης Μπερσίμης, τη θέση του οποίου θα κληθεί να εγκρίνει η Βουλή, είναι μόλις 40 ετών, λέκτορας και άνθρωπος των αριθμών.
Είναι Λέκτορας του Τμήματος Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς που σε αντίθεση με όλους τους άλλους προέδρους έχει γεννηθεί το 1974.

Ο κ.Μπερσίμης είναι της γενιάς του Αλέξη Τσίπρα, και η κυβέρνηση ελπίζει επειδή είναι γνώστης των αριθμών θα κατορθώσει να βάλει τάξη στα οικονομικά του ΕΟΠΥΥ.

Βέβαια για να ορθοποδήσει ο ΕΟΠΥΥ απαιτείται η άμεση χρηματοδότησή του όπως άλλωστε αναγνωρίζουν ακόμη και στην κυβέρνηση.

Πάντως μαζί με τον Σωτήρη Μπερσίμη για τη θέση του αντιπροέδρου του ΕΟΠΥΥ αναμένεται να προταθεί ο Σταμάτης Βαρδαρός, θέση για την οποία ωστόσο δεν απαιτείται έγκριση από τη Βουλή.

3 σχόλια:

  1. έχω και γω έναν ξάδερφο μαθηματικό που είναι και αυτός της γενιάς του Αλέξη Τσίπρα,γιατί δεν τον βάζουν τον ξαδελφούλη μου που είναι πιο γνώστης των μαθηματικών από τον Κ Μπερσίμη?
    Τρομάρα να τους έρθει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γνώστης των αριθμών μπορεί να είναι, να ξεχωρίζει 2 γαϊδάρων άχυρο θα γνωρίζει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ. ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ " ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ"!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή