Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΦΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΦΥ 

Αρ. Πρωτ. 77 Αθήνα 14/7/2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Η Π.Ο.Ε. ΠΦΥ μας καλεί όλους τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στην 24 ωρη απεργία που προκήρυξε η ΑΔΕΔΥ στις 15 Ιουλίου 2015 για να αγωνιστούμε και να αποτρέψουμε την ψήφιση της αντιλαϊκής συμφωνίας που έφερε η κυβέρνηση υποκύπτοντας στους εκβιασμούς των δανειστών και τις υποδείξεις του μνημονιακού τόξου. Μια συμφωνία που θα οδηγήσει την χώρα στον όλεθρο, σε ένα νέο μνημόνιο που προβλέπει την κατάργηση της εθνικής κυριαρχίας , περικοπές συντάξεων και μισθών, απολύσεις, μείωση κοινωνικών δαπανών, ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και του ορυκτού πλούτου της χώρας.

Η κυβέρνηση αθέτησε την εντολή του ελληνικού λαού, που στο πρόσφατο δημοψήφισμα έδωσε ένα ηχηρό χαστούκι στους οικονομικούς εκβιαστές των Βρυξελλών, βροντοφωνάζοντας περήφανα. 


ΟΧΙ στα Μνημόνια 

ΟΧΙ στη Λιτότητα

ΟΧΙ στη Φοροληστεία 

ΟΧΙ στην Απώλεια της Εθνικής Κυριαρχίας

ΟΧΙ στους Εκβιασμούς

ΟΧΙ στην ΕΕ των Εκβιαστών 

Συνάδελφοι, έχουμε καθήκον όλοι μας να αντιδράσουμε τώρα ώστε να αποτρέψουμε τη ψήφιση της κατάπτυστης συμφωνίας , που θα χαλκεύσει την χώρα μετατρέποντάς την σε αποικία των δανειστών . 

Καλούμε όλους τους βουλευτές να αναλογιστούν τις ευθύνες τους έναντι στην ιστορία και το μέλλον αυτού του τόπου και να μην ψηφίσουν την συμφωνία.

Καλούμε την κυβέρνηση να σεβαστεί την προεκλογική της δέσμευση που ήταν :

ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ - ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ

Την Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015 συμμετέχουμε μαζικά στην 24ωρη Απεργία και στα συλλαλητήρια στην Αθήνα Πλατεία Κλαυθμώνος ώρα 11:00 πμ ,καθώς και στις έδρες των Νομαρχιακών τμημάτων της ΑΔΕΔΥ

Για το ΔΣ της 
Π.Ο.Ε. -ΠΦΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ       Η ΓΕΝ . ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

8 σχόλια:

  1. ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΡΗΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ. Ο ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ! ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ, ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΚΑΝ ΜΙΣΘΟ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΜΕ IOU, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΞΙΖΑΝ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επειδή εγώ δεν ψήφισα και δεν έφερα αυτή την κυβέρνηση δεν θα απεργήσω. Ας απεργήσουν εκείνοι οι οποίοι την ψήφισαν, γνωρίζοντας μεν ότι όλα αυτά που έλεγε ήταν μπαρούφες και ψέματα από την άλλη μεν θέλησαν να προστατέψουν τα δικά τους συμφέροντα (βλέπε και φαρμακοποιούς). Τώρα όλοι θα βράσουμε στο ίδιο καζάνι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΜΕ ΠΟΙΟ ΛΑΙΚΙΣΤΗ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΟΥΝ ΠΟΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΥΣΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ ,ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΟΓΡΑΜΑΤΙΑ IOUS Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΔΡΑΧΜΕΣ.
    ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ,ΜΕ ΜΕΤΡΙΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10000 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΑΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΧΡΕΟΚΩΠΙΑΣ ΑΦΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΟΜΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΟΥΝ,ΟΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΥΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΑ, ΓΙΑ ΑΓΓΕΙΟΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΚΑΘΗΜΕΡΑ ΠΡΑΞΗ,ΟΙ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,ΟΙ ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ,ΤΑ ΑΚΡΙΒΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ.
    ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΚΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ Η ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΠΕΡΓΗΣΩ ΓΙΑ ΧΑΤΗΡΙ ΤΩΝ ΧΡΗΣΙΜΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΟΝΤΡΟΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ,ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΛΑΜΟΓΙΩΝ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΝΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
    ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΝΕ ΣΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΗΣ ΣΤΑΝΗΣ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι βολεμενοι συνδικαΛΗΣΤΕΣ προσπαθουν να κινητοποιησουν τους ομοιδεατες τους στο Δημοσιο μην τυχων και χασουν την μονιμοτητα, το 6ωρο που δουλευουν, και τα 1000€ που περνουν! Αυτοι οι λαικισμοι περασαν, τωρα θα βρασετε στο ιδιο καζανι με τους συναδελφους σας στον ιδιωτικο τομεα. 500€ και αν σας αρεσουν. Βαρεθηκαμε να σας ταιζουμε, θα μας το παιξετε και επαναστατες τωρα? Σε οποιον δεν αρεσει ας παραιτηθει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λογοκρίνετε τα σχόλια που κάνουμε; Δεν βλέπω να έχει αναρτηθεί το δικό μου. Πολύ λυπάμαι! Νόμιζα ότι έχουμε ελευθερία λόγου αλλά μάλλον κάποιοι νομίζουν ότι ζούμε ακόμα στη χούντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ναι ναι μην χάσετε λαμόγια και δεν απεργήσετε. Βαριέστε να δουλέψετε. Αντε να χαθητε, σας βαρεθήκαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή