Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

ΣΙΔΕΙΔΕΛ - ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΙΔΙΩΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Την ΠΕΜΠΤΗ 30 - 07 - 2015 και ώρα 20,30 καλείστε σε ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ στην αίθουσα του ΙΣΠ.

Αγαπητοί Συνάδελφοι

Το δυσμενές περιβάλλον στο οποίο ζούμε και εργαζόμαστε τείνει να επιδεινωθεί περαιτέρω.

1) Ο ΕΟΠΠΥ όφειλε να έχει εξωφλήσει τον Μάρτιο και τον Απρίλιο του 2015 και δεν το έχει κάνει .

2) Ο ΕΟΠΥΥ όφειλε να έχει εξωφλήσει το 10% από το 2012 μέχρι τώρα και δεν το έχει κάνει.

3) Ο ΕΟΠΥΥ όφειλε να έχει εξωφλήσει τις ληξιπρόθεσμες οφειλές των ταμείων που ενσωματώθηκαν (Οικ. Ναύτη- ΤΑΥΤΕΚΩ-ΤΣΑΥ) και δεν το έχει κάνει.

4) Ο ΕΟΠΥΥ όφειλε να μην ανανεώνει μονομερώς και ατύπως τη σύμβαση που ελάχιστοι από εμάς έχουμε υπογράψει και δεν το έχει κάνει .

5) Ο ΕΟΠΥΥ οφείλει να σταματήσει ΤΩΡΑ τα παχγνίδια με την ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΥΠΟΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ των ήδη μειωμένων τιμών των εξετάσεων, που χωρίς μελέτη και με παιδαριώδη τρόπο επαναφέρει σε τακτά χρονικά διαστήματα και πρόσφατα.

6) Ο ΕΟΠΥΥ οφείλει να σταματήσει τα παιχγνίδια με τα μικρά και μεσαία εργαστήρια, που διασκορπισμένα στις γειτονιές και στα πλέον απόμακρα μέρη της Χώρας προσφέρουν ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ υψηλού επιπέδου και όχι ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ και δεν το κάνει.

7) Ο ΕΟΠΥΥ οφείλει να πάρει άμεσα μέτρα υπέρ των Ασφαλισμένων και της ποιότητας των εξετάσεων που διενεργούνται και να σταματήσει να παίρνει μέτρα ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ και μάλιστα να φτάνει στο σημείο να εγκαλεί ΕΜΑΣ για το πώς οφείλουμε να συμπεριφερόμαστε στην ανθρωπιστική κρίση!!!

Ο ΕΟΠΥΥ μας κλέβει τον ιδρώτα μας απαιτόντας να προσφέρουμε υπηρεσίες 12 μήνες το έτος και να μας πληρώνει μόνο τους 5 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Τα περιθώρια τελειώνουν.

Καλούμε ιδιαίτερα τους Νέους Συναδέλφους που μπήκαν στο επάγγελμα την τελευταία 10ετία και ασφαλώς πλήττονται ιδιαίτερα , να ενημερωθούν και να αντιδράσουν.

Για το ΔΣ 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                               Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ Λ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ         ΓΕΩΡΓΙΑ ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΗΣ                   ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ

4 σχόλια:

  1. EΑΝ ΔΕΝ ΕΞΟΦΛΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΕΝΤΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΑΠΟ 1/9/15 ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΟ ΕΟΠΥΥ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥΠΙΣ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΠΙΣ.ΤΕΛΟΣ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνάδελφε ο ΠΙΣ δεν υπάρχει. Σταματήστε να τον επικαλείστε. Αλλωστε ο πρόεδρός του είναι στο Δ.Σ του ΕΟΠΥΥ, συμμετέχει δηλαδή, αποδέχεται και συναινεί στον επαγγελματικό μας θάνατο. Μην ψάχνετε από τον ΠΙΣ για συμπαράσταση μόνο για συνενοχή!

      Διαγραφή
  2. ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΙΕΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ.ΠΟΙΟ ΝΟΜΟ ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΙ???ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ???ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ ΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πώςς δικαιολογει ο ΕΟΠΥΥ τα ανισα κουρεματα ανα Νομό; Στην Πατρα εξυπηρετούμε και τους γύρω Νομούς και Ιόνια Νησιά. Στην Καβάλα και Ηλεία τα κουρεματα για το 2014 ειναι σε πολύ μικρότερο ποσοστό. Εάν δεν μπορούμε να εξυπηρετούμε κατοίκους άλλων Νομών να το δηλώσει επίσημα ο ΕΟΠΥΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή