Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Θα έχουμε αλλαγές στην ηγεσία του υπουργείου Υγείας;

Μετά την αγωνία και την απογοήτευση, έρχεται και ανασχηματισμός για να "θερίσει" όποιο ίχνος αντοχής μας απέμεινε... Η σταθερότητα στις ηγεσίες βασικών υπουργείων ωστόσο, είναι κάτι που λαμβάνει σοβαρά υπόψη ο πρωθυπουργός αλλά και οι υπουργοί του σε θέσεις- κλειδιά όπως είναι οι κ.κ. Κουρουμπλής και Ξανθός στο υπουργείο Υγείας.

της Μαρίας Τσιλιμιγκάκη - ΙΑΤROPEDIA

Στην θέση τους θα παραμείνουν -κατά το πιθανότερο σενάριο- οι δύο ισχυροί άνδρες της Αριστοτέλους καθώς τα προβλήματα στο χώρο της Υγείας και του Φαρμάκου είναι μεγάλα και σε εξέλιξη και κάθε αλλαγή προσώπου αυτήν την στιγμή θα προκαλούσε καθυστερήσεις που δεν αντέχει ούτε το ΕΣΥ, ούτε το ΠΕΔΥ...

Το σίγουρο είναι ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν θέλει την αποχώρηση των δύο ανδρών που έχουν δείξει και διάθεση για δουλειά και καταβάλλουν εδώ και μήνες μεγάλες προσπάθειες.

Η μόνη χαραμάδα αστάθειας και αλλαγών στην Αριστοτέλους ίσως προκύψει από την διαφωνία των κ.κ Κουρουμπλή και Ξανθού με όσα το τρίτο μνημόνιο φέρνει και...παίρνει από την Υγεία. 

Ήδη τα "όργανα" βαρούν με τους φαρμακοποιούς να τονίζουν ότι είχαν λάβει υποσχέσεις για την μη απελευθέρωση των αδειών αλλά και την αποκλειστική διάθεση των ΜΥΣΥΦΑ από τα δικά τους καταστήματα... Και έπεται συνέχεια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου