Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Κουρουμπλής: Ισότιμη πρόσβαση στην Υγεία Ελλήνων & προσφύγων


Κουρουμπλής:Ισότιμη πρόσβαση στην Υγεία Ελλήνων&προσφύγων

Ισότιμη πρόσβαση στο σύστημα Υγείας τόσο για τους Έλληνες πολίτες όσο και για τους πρόσφυγες , πρόκειται να εξασφαλίσει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ , διαμήνυσε ο Υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής από το βήμα της 68ης Γενικής Συνέλευσης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας στην Γενεύη της Ελβετίας. 

Της Νικολέτα Ντάμπου 

 Είμαστε κυβέρνηση αλληλεγγύης και συνασπισμού , τόνισε χαρακτηριστικά ο Π. Κουρουμπλής , δεν θα αφήσουμε κανένα πολίτη της χώρας μας , χωρίς ιατρική περίθαλψη και φαρμακευτική κάλυψη. 

Ανθρωπινά δικαιώματα που χάθηκαν τα πέντε τελευταία χρόνια από τις λανθασμένες μνημονιακές πολίτικες , σημείωσε. 

Υπερασπιζόμαστε τα συμφέροντα του ασθενή και κάθε Έλληνα πολίτη και όχι τα οργανωμένα συμφέροντα των βιοχημανιών της Υγείας , διευκρίνισε ο υπουργός υγείας. Περνάμε μεγάλη ανθρωπιστική κρίση υπάρχει πολύ μεγάλη ανάγκη για ιατρική και φαρμακευτική κάλυψη σε Έλληνες και πρόσφυγες . 

Στους πρόσφυγες θα παρέχουμε όλα όσα χρειάζονται για να διασφαλίσουμε την καλή τους υγεία με σκοπό να προστατέψουμε τόσο τους ίδιους όσο και την δημόσια Υγεία. 

Θα στελεχώσουμε όπως πρέπει όλα τα νοσοκομεία και κέντρα υγείας και θα ανακαινίσουμε όπου χρειάζεται τις δομές, είπε ο Έλληνας υπουργός Υγείας. 

Κλείνοντας την ομιλία του υπουργός Υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής στην 68η Γενική Συνέλευση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας υπογράμμισε μέλημα μας είναι να διασφαλίσουμε ισότιμη πρόσβαση των όλων των πολιτών στο σύστημα Υγείας και τις θεραπείες και των προσφύγων χωρίς διακρίσεις.

9 σχόλια:

  1. Σωστός ο Πάνος, σου λέει αφού όλους θα τους πιστολιάσω γιατί να μην είμαι και αβέρτος.
    Το σίγουρο είναι ότι στις επόμενες εκλογές στα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα είναι ο Κασιδιάρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δώστε και σώστε κουβαρντάδες!! Κρατήστε και κανα "φράγκο" όμως, γιατί άμα μια μέρα πείτε "δυστυχώς επτωχεύσαμεν " δε θα έχετε ούτε για αεροπορικό εισιτήριο προκειμένου να εγκαταλείψετε τη χώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ ΠΕΡΑΣΑΝ 3 ΜΗΝΕΣ,ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΤΗΝ ΞΕΡΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΗΡΘΑΤΕ ΝΑ ΤΗ ΔΙΟΡΘΩΣΕΤΕ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΤΑ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ-ΒΟΡΙΔΗ ΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΡΑΠΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ.ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτή είναι η αριστερά !
    Δεν υπάρχουν Έλληνες γι'αυτήν !
    Αν είναι δυνατό να τους εξαφανίσει όλους και να φέρει όλο το Πακιστάν εδώ !
    ΜΙΣΕΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φαίνεται πλέον ξεκάθαρα ο στόχος του αναρχομπολσεβίκικου μορφώματος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η αριστερή τους ιδεοληψία και οι ψυχωσικές εμμονές τους είναι εθνοκτόνες και θα οδηγήσουν στον αφανισμό του ντόπιου δηλαδή του ελληνικού λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ γρήγορα ο Πασοκτζής Παναγιώτης βαφτίστηκε στην κομμουνιστική κολυμπήθρα του ΣΥΡΙΖΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ, ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΣΤΟ "ΥΓΕΙΑ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή