Κυριακή 10 Μαΐου 2015

ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΕ ΙΣΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΠΑΝΤΟΥ!!!

Konstantinos KritikosΠρέπει επιτέλους να επικρατήσει ισότητα και ισονομία μεταξύ όλων των γιατρών. Ίσες ευκαιρίες και δυνατότητες για εργασία με τους ίδιους όρους και συνθήκες σε όλους. 

Δεν γίνεται να συνεχιστεί το ίδιο «βιολί» που ίσχυε τόσο χρόνια όπου άλλοι γιατροί ήταν και συνεχίζουν να είναι ή θέλουν να συνεχίσουν να είναι διπλοθεσίτες/τριπλοθεσίτες με πολλαπλούς διορισμούς και συμβάσεις και άλλοι ικανότατοι συνάδελφοι να δίνουν καθημερινά μάχη επιβίωσης με όρους που εντελώς και αδίκως ευνοούν κάποιους άλλους. 

Όλοι γνωρίζουν με ποιο τρόπο ευνοούσε το υπάρχον και παλαιότερο σύστημα κάποιους γιατρούς σε βάρος άλλων και αυτό επιτέλους πρέπει να σταματήσει. 

Δεν μπορούν, είναι άδικο και ανήθικο κάποιοι γιατροί να ζητούν να έχουν 2 και 3 διορισμούς και συμβάσεις με το δημόσιο σύστημα υγείας την ίδια στιγμή που από το έτος 2011 και μετά οι ΝΕΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ δεν μπορούν να έχουν, εάν το επιθυμούν, καθόλου και καμία σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ για να μπορέσουν να στηρίξουν την ιατρική τους εργασία, στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας. 

ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΕ ΙΣΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΠΑΝΤΟΥ!!!

Kωνσταντίνος Κρητικός
Πρόεδρος ΙΣ Ευρυτανίας

3 σχόλια:

  1. Πες τα χρυστοστομε! Αν και συμβασεις να ανοιξουν, δεν προκειται να ενδιαφερθω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι θα έπρεπε να απαντούν σε κάθε φωνή οι Πρόεδροι όλων των ιατρικών συλλόγων της χώρας. Συγχαρητήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πράγματι πολύ φασαρία για το τίποτα. Και πολλοί συνάδελφοι δεν θα μπουν, άλλοι δεν θα αντέξουν το μαθητευόμενο σύστημα και θα φύγουν και άλλοι θα έρχονται σε διαπληκτισμό με την κακή νοοτροπία του ελληνάρα "γιατί δεν μου γράφεις ό,τι γουστάρω, ξέρεις ποιός είμαι εγώ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή